Læs også:

Close
Julia Sofia Aastrup vild med dans

Vild med dans – eller bare Julia Sofia Aastrup? Sådan får du YouTuberens look

Annonce for ellos  | 

Der danses og konkurreres på livet løs i Vild med dans, hvor makeuppen sidder lige i skabet. Her får du hjælp til selv at lægge looket , som YouTuber Julia Sofia Aastrup bar i fredags

Vild med dans er meget mere end blot dans. Det er også stemningen, de flotte kjoler og ikke mindst hår og makeup. YouTuber Julia Sofia Aastrup og Frederik Nonnemann danner par i danseprogrammet, og de har allerede imponeret dommerne – men vi er også imponerede over makeuppen!

Derfor får du her en hjælp til at lægge den samme makeup, som Julia Sofia Aastrup bar i fredagens afsnit af Vild med dans.

Julia Sofia Aastrup vild med dans, makeup
Her ses Julia Sofia Aastrup og partneren Frederik fra fredagens dans, som de fik meget ros for. Parret er nu videre til 3. afsnit af Vild med dans. (Foto: /ritzau/)

 

Flawless skin

Flawless skin er det første, man tænker på, når man ser på Julia Sofia Aastrup. Misundelsesværdig på alle måder. En god makeup starter med den rigtige base, og her er det vigtigt med en fugtighedscreme og måske en primer, før du lægger foundation og måske concealer og pudder. Der skal arbejdes med det, og den rigtige farve skal vælges.

Selv om du ikke deltager i Vild med dans, kan det stadig være rart at vide, at makeuppen kommer til at holde længe.

Foundation

Vælg altid en nuance, der passer perfekt til din hals – måske skal den være lysere, end du tror, især nu, hvor det bliver vinter, og ansigtet ikke får sol. En beautyblender er en god ide at lægge foundation med, så den virkelig får huden til at se naturligt smuk ud. Brug hellere fem minutter ekstra på at lægge den og blende ordentlig, så den nærmest smelter ind i huden.

Alt efter, hvilket resultat du ønsker, er her to foundations at vælge imellem:

Maybellines Fit Me er let og nem at påføre. Ikke så dækkende, men blender utrolig nemt ind i huden.

Vil du have et mere dækkende look, så er Shiseidos den rigtige. Den virker let i konsistensen, men dækker utrolig godt, så det er vigtigt ikke at få valgt en for mørk farve. Duften er også at fremhæve: Så skøn!

Vurdér, hvad du skal bruge foundationen til, hvordan din hud ser ud, og hvor meget du har brug for.

ellos foundation

Budget: Fit Me fra Maybelline, 99 kr., ellos
Luksus: Sheer perfection fra Shiseido, 329 kr., ellos

Pudder

En sund hud er altid god at stræbe efter, men der er også virkelig stor fokus på huden i nutidens makeup-tendenser.

En mineralsk pudder er flot og giver et naturligt look. Denne fikserende og matterende pudder fra Bare Minerals har en luftig, ultralet konsistens, som lægger sig som et fint slør over huden og tilfører lys og glød. Den minimerer også porer, fine linjer, rynker og ar og giver en visuelt blød og glat overflade, der holder hele dagen.

ellos pudder bare minerals

BareMinerals pudder, 287 kr., ellos

Øjenmakeuppen

Der er meget fokus på øjenområdet. Brynene er store og flotte og markeret smukt.

Derudover er der lagt en smokey eyes-makeup, men med lidt mere brun end sort. Dermed bliver looket lidt blødere, og Julia Sofias smukke øjne bliver fokus i looket. Der er brugt kunstige vipper og masser af sort, flydende eyeliner.

sarah sofia aastrup vild med dans
Julia Sofia og Frederik er dybt koncentrerede under de varme lamper. Men makeuppen sidder stadig, som den skal. (Foto: /ritzau/)

Flydende eyeliner

Øvelse gør mester. Så øv dig lige i forvejen. For det kræver altså liiiiidt øvelse at få en streg, der ligner Julia Sofias, der er knivskarp, som det sig hør og bør i Vild med dans.

Denne flydende eyeliner fra IsaDora tørrer hurtigt, giver masser af intens, kulsort pigment, og så er den vandfast. Det er en af de nemmere at påføre, for du kan lave en ret præcis streg med den. Den kan også bruges til personer med sarte øjne og kontaktlinsebrugere.

ellos flydede eyeliner isa dora

IsaDora Flex Tip Eyeliner, 99 kr., ellos

Øjenskyggepalet

Det er ofte smartere at købe en hel palet frem for enkelte farver, når du skal have fat i øjenskygge. På den måde har du både til det daglige look, og når du skal gøre lidt mere ud af det.

Denne fra Maybelline er netop nu på udsalg. Den er megaflot her til efteråret og har så mange fine farvenuancer samlet i en; 12 øjenskygger helt præcist.

Der er alt fra kobber og bronze, som er farver, Julia Sofia Aastrup har fået lagt på det øverste af øjet op mod brynet, til de mørkere brændte, der kan give et smokey eye-look.

Start med at lægge nummer fem i øverste række fra venstre på hele låget, brug derefter nummer to fra venstre øverste på hele øjenlåget. Til sidst kommer du mere af den matte, sorte på på globelinjen og helt ude i siden.

Du afslutter med en eller to nuancer i metallic på det øverste af øjet op mod brynet – og husk så, at nøglen til et smukt smokey eye er blend, blend, blend med en god pensel til formålet.

ellos øjenskygger maybelline

Maybelline øjenskyggepalet, 119 kr., ellos

Bryn

Der er også fokus på bryn dette efterår. Denne pomade fra Depend er nem at arbejde med og får bryn til at se naturligt pæne og markante ud.

Børst først brynene godt igennem, og gør dem ensartet. Derefter kommer du pomaden på. Hellere lidt i første omgang, og så kan du fylde mere ud efterfølgende.

ellos depend brow - bryn

Depend brynpomade, 119 kr., ellos

Vipper

Kunstige vipper holder, og finder man de rigtige, så kan det blive et superfint resultat.

Disse fra Depend giver et rigtig flot look. De hedder Hanna og giver en 3D-effekt til et perfekt partylook. De er håndlavede og er nemme at sætte på.

depend vipper ellos

Depend øjenvipper, 69 kr., ellos

Læberne

Julia Sofia Aaastrup bærer en læbestift, der tonet lidt ned, men der er lagt en fin, gammelrosa farve og brugt lipliner i en lidt mørkere nuance til at fremhæve den fine læbefacon. Læberne er matte og uden glitter, hvilket længe har været en stor trend inden for læbestift.

Liplineren

Liplineren er tilbage i makeuppen. Denne fra IsaDora har en dejlig blød konsistens, og så er den vandfast.

Den er med til at forme dine læber og give dem volume. Har du meget små læber, kan du lægge den lige uden for kanten og derefter “fylde op” med læbestift. Den er smart, fordi du ikke behøver en blyantspidser, da den har en twist up-funktion.

ellos lipliner isa dora

Isa Dora lipliner, 79 kr., ellos.dk

 

Læbestiften

L’Oréals Infallible Matte Max læbestift giver en superflot, mat finish, og så er applikatoren vildt nemt at arbejde med. Du bestemmer selv dækningen, alt efter, hvor mange lag, og hvor meget du trykker ud.

ellos læbestoft l'oreal

L’Oréal læbestift, 79 kr., ellos

 

Håret

Håret er sat i en stram frisure, der passer godt til dansen, og selv om den er noget anderledes fra den måde, vi normalt ser Julia Sofia Aastrup på, så klæder den YouTuberen så godt!

Der er brugt masser af fikseringsspray og hårlak, og der er udlagt enkelte lokker, der er rullet op og sat, så de fremhæver hendes ansigtsform.

Frisure som på en ægte diva. Ikke et hår skal sidde forkert i Vild med dans. (Foto: /ritzau/)

 

Hårlak

Lak er godt – meget lak er ekstra godt, hvis frisuren bare skal sidde natten lang og kunne holde til vilde dansetrin. Denne Ultimate fra Schwarzkopf giver et stærkt hold uden at gøre håret klistret, og den er nem at arbejde med.

Nu kan du sætte håret lige, som du vil. Læg mærke til, hvordan den lille krølle i pandehåret ikke rører sig ud af flækken, selv om Julia Sofia Aastrup danser rundt på gulvet.

ellos hårlak

Schwarzkopf hårlak, 55 kr., ellos

 

Neglene

På neglene er der valgt en dyb, bordeaux farve, der fuldender looket og passer flot til den kjole, Julia Sofia Aastrup har på.

Neglelak

Bordeauxfarvede negle er superhotte, og denne lak fra Makiash er både hurtigtørrende, holdbar og giver fin glans. Det gode er, at den er nem at påføre, og farven passer til alt dette efterår.

ellos neglelak

Makiash neglelak, 45 kr., ellos

 

 

Læs også:

Redaktionens skønhedsfavoritter: Produkter vi køber igen og igen og igen

Septemberfund: Her er de vigtigste nyheder denne måned

De 4 største neglelaktrends i efteråret

 

Denne artikel indeholder et eller flere affiliate-links, der giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver den samme. Redaktionen udvælger selv produkterne, og hvis du køber gennem et affiliate-link, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

 

· Mere fra samme kategori ·