Læs også:

Close
sokker, trend, efterår, sandaler, sneakers, støvler, stiletter

Efterårets trend: Style dit outfit med sokker

Mode  | 

Sokker har aldrig været så populære som nu. De sætter det sidste punktum på vores outfit og definerer, hvem vi er. Få inspiration til at sammensætte et sokke-outfit her

Glimmer, skrigende farver, matte eller mønstrede. Sokkeletter, knælange og ankelsokker. Vi kender dem alle. Der findes et hav af sokker, der definerer vores identitet og personlige stil. De er ikke bare et tilbehør, men tilføjer en ekstra festlig detalje til vores ellers ensfarvede outfits.

Sokker i lange baner

Sokker er i dag blevet en stil i sig selv. De tilføjer et ekstra touch til dit outfit og gør dig mere unik. Feminin, sporty eller elegant: Hvilken sok er du til? Der findes sokker til hver smag og behag. Ja, en sok til vores humør, og en til hver ugedag, hvis nu du skulle have glemt, hvilken dag det er.

Her er otte forskellige bud på sokker, som gør din dag mere farverig og giver dit ensfarvede tøj et ekstra festligt pift.

Sokker, tennis, glimmer, trend1: Strømper med glimmerdetaljer i Classic Navy, Dalea Block, 59 kr., becksöndergaard.com 2: Strømper med print fra Xpoos, 149 kr., magasin.dk 3: Orange strømper fra Topeco, 30 kr., boozt.com 4: Plain Tennis Alanis fra Mads Nørgaard, 44 kr., boozt.com 5: Solid Crew 2 pack fra Adidas Originals, 99 kr., zalando.com 6: Sportsstrømper fra Nike Performance, 79kr., zalando.com 7: Strømper med glimmerdetaljer, Dina Solid, 59kr., becksöndergaard.com  8: Ruffles socks fra Burlington, 129 kr., zalando.dk

 

Bomuld, polyester, satin eller denim – sådan styler du sokkerne

En af efterårets farver er i år den grønne farve, eller rettere sagt den flaskegrønne farve. Den højhalsede, grønne kjole med lommer på forsiden og brede T-shirt-ærmer fra Vero Moda vil være et rigtig fint match til et par sporty eller glitrende sokker, når dagen byder på arbejde eller en drink med veninden.

Er du mere til en klassisk model? Det sorte jumpsuit ViaLinea fra Vila med lange ærmer og kortere ben giver et elegant og moderigtigt look til arbejde og fest. Pift jumpsuitet op med et par farverige sokker, som giver dagen et kick.

tøj, kjole, efterår, grøn, buksedragt, jumpsuit, t-shirt, hvid, jeans, blå, blomstret skjorte, imiteret lædernederdel

1: Casual kortærmet kjole fra Vero Moda, 199,95 kr., veromoda.com 2: Jumpsuit ViaLinea fra Vila, 399 kr., ellos.com 3: Skinny Regular Ankle Jeans, 79,95 kr., hm.com 4: Sort imiteret læder nederdel, 179,95 kr., only.com   5: Top Obelia, 149 kr., ellos.com 6: Satinskjorte med blomster, 249 kr., zara.com

En casual version er lige så god som en klassisk. Et par stramme ankeljeans fra H&M og en hvid, tætsiddende top fra ellos giver et afslappet og street look. Tilføj eventuelt et par skrigende eller blomstrede sokker, der giv det hele et touch af femininitet.

Nederdelen fra Only er superfin med detaljer, som bryder den sorte sag. Den er i imiteret læder og sørger for, at du altid ser cool ud. En blomstret satinskjorte fra Zara passer rigtig godt til en sort nederdel. Skjorten giver nederdelen et strejf af femininitet og tilføjer noget farve til den ellers sorte trend. Match outfittet med sokker i samme nuance, eller bryd det hele med et par skrigende, som vækker opmærksomhed.

 

Dem forneden – skoene

Dit fodtøj definerer dig. Der er særligt fokus på benene i efterårets mode.

sko, højehæle, sneaks, sneakers, støvler, sokker

1: Basic Sandals, 549 kr., bianco.com 2: Sneakers Dover White, 244 kr., ellos.dk 3: Asos Rayon Cut Out Ankle Boots, 387,75 kr., asos.com

De chikke Basic Sandals fra Bianco er inspireret af retrostilen fra 70’erne. De er af læder indeni og imiteret ruskind udenpå. De er perfekte til at vise et par flotte sokker frem og giver samme komfort, som var det et par flade sko.

Hvide sneakers ses på hvert gadehjørne. Dover White fra ellos er et par klassiske, flade tennissko til en billigere penge. De er lavet af imiteret læder og har et fint prikket mønster på siderne. Tennissokker, glitrende eller knælange, ja, alt kan bruges til de flade.

De sorte ankelstøvler med cut outs fra Asos er i imiteret ruskind. Støvlerne er åbne i siderne og har to spænder, hvor fokus drages mod fødderne. Der er derfor rig mulighed for at sammensætte dem med en farverig sok, som gør de sorte støvler mere festlige.

Så bring trenden frem, og giv dit ensfarvede outfit et pift med de farverige og festlige sokker.

 

Billeder: All Over, PR

 

Læs også

Flaskegrønne modedrømme – til plus size og mindre størrelser

flaskegrøn, grøn, mode, bolig, indretning, design, fashion, farve, efterår, green, køb, shopping, makeup, neglelak, curvy, kroppen, kvindekroppen, skjorte, kjole, bukser, buksedragt, taske, sko, accessories, makeup

· Mere fra samme kategori ·