
Opskrift: Danmarks bedste toast fra manden bag Barburrito
Ejeren af Barburrito vandt Danmarksmesterskaberne i toast. Her får du opskriften på hans vindertoast “Breakfast Toast” med stærk mayo, avocado og koriander
Man kan altid spise en toast. Når den så også er blevet kåret til Danmarks bedste toast, så SKAL man nærmest prøve den.
2017 blev året, hvor Danmarks første mesterskaber i toast blev afholdt for første gang. Thomas Bachmann blev den endelige vinder af landets første toastmesterskab og kan nu kalde sig Danmarks bedste toastmager.
Thomas ejer den mexicanske streetfood-restaurant Barburrito. Prøv kræfter med Thomas’ ”Breakfast Toast”, som han vandt kategorien ”Signaturtoast” med.
– Alle Thomas’ toasts var både velsmagende og veltillavede. Hans signaturtoast med svinebryst, den lidt stærke mayo, avocadoen og koriander var for mig dagens bedste toast, udtalte dommerne.
Se også: Rejseguide: Restauranter i Budapest – mad, drinks og desserter

Det skal du bruge til 4-6 toasts:
– 3 skiveskårede avocadoer
– 2 fintsnittede forårsløg
– 0,5 bundt grofthakket koriander
– 1 surdejsbrød
– 6 skiver American Cheese
– 6 ægPork Belly:
– 0,5 kilo brystflæsk uden skind
– 3 spiseske. sukker
– 3 spiseske saltSriracha-mayo:
– 4 spiseske Hellmans mayo
– 4 spiseske Sriracha chilisauce
Sådan gør du:
Opskriften giver dig 4-6 toast alt efter, hvor generøs du er med fyldet. Der er flere stadier i skabelsen af toasten, til gengæld får du en smagsoplevelse, der er noget anderledes end den parisertoast, du er vant til nede fra den lokale tank.
Pork Belly
Anret brystflæsk i et ovnfast fad, og gnub salt og sukker ind i flæsket. Læg film over, og lad stå i køleskabet i mellem 6-24 timer.
Opvarm din ovn til 225 grader. Fjern eventuel væske fra fadet med brystflæsk. Indsæt det ovnfaste fad med flæsk med fedtsiden opad. Tilbered flæsket ved 225 grader i en time.
Skru så temperaturen ned til 130 grader, dæk grisen med alufolie og tilbered 1-1,5 time yderligere, indtil flæsket er mørt. Tag flæsket ud af ovnen, og lad den køle ned til stuetemperatur.
Wrap flæsket i madfilm, og læg det i køleskabet, indtil kødet bliver helt koldt og fast. Skær herefter kødet i størrelse, du foretrækker.
Se også: Opskrift: Hotdog med guacamolesalsa – chilensk completo

Sriracha-mayo
Bland mayo og chilisauce sammen til Siracha-mayo.
Samling af toasten
Steg pork belly på panden ved middelhøj varme, indtil den er sprød på hver side.
Toast brødet med American Cheese i midten.
Tilbered æggene ”sunny side up” med fedtstof, salt og peber.
Anret toasten med avocado i bunden, dernæst pork belly, æg, koriander, forårsløg og Sriracha-mayo på toppen.
Velbekomme. Så er der serveret.
Prøv den her: Ambassadørens pizza med kartoffel og rosmarin
