Læs også:

Close
Emmy 2017 kjoler

Se alle de smukkeste kjoler fra Emmy 2017

Mode  | 

Søndag blev der afholdt Primetime Emmy Awards 2017 i Microsoft Theater i Los Angeles, Californien. Udover at The Handmaids Tale vandt, så var de smukke kjoler en af de store oplevelser

 Som altid vrimlede det med kjoler til Emmy 2017. Her er de otte smukkeste – og et enkelt kiks.

1: Sort street outfit

Street for oven, elegance for neden. Skuespillerinden Nene Leaks tager street med på den røde løber med dette look. Den sorte Gucci-T-shirt bliver dresset op med en feminin, sort trekvartlang nederdel med blonder forneden. De sølvglimtende støvler giver hele outfittet et elegant look med kant.

Emmy, street. dress, gucci, black
Gucci i sort og guld. (Foto: All Over)

 

2: Hvid engel

Sofia Vergara gav den som engel eller måske havfrue og var muligvis smukkere end nogensinde i det klassiske havfruesnit, som hun efterhånden er kendt for at vælge, når det gælder kjoler til den røde løber. Håret var enkelt sat og looket sluttet af med et par røde læber. Wauw, siger vi bare!

En havfrue værdig. (Foto: All Over)

 

3: Gatsby

Alyssa Milano var en af de få, der ikke havde hellang kjole på. Men sort holder altid, og de store øreringe var smukke til den enkle blondekjole.

Emmy, gatsby, alyssa milano, black, dress
Sorte blonder holder altid. (Foto: All Over)

 

4: Grøn velour

Vi er fans af Shailene Woodley. Og det samme er vi af den grønne kjole, der får hendes øjne til at se endnu mere grønne ud. Vi vil også have en grøn, lang kjole til nytårsfesten i år.

Flaskegrøn er en af vinterens store farver. (Foto: All Over)

 

5: Stort er godt

Den tidligere Victoria’s Secret-model Heidi Klum indtog den røde løber til Emmy 2017 i nedringet og afslørende rød kjole med tilhørende stiletter. En enkel kjole med et voluminøst accessoryvalg. Kæmpe armbånd, øreringe og tilhørende lille clutch i de brune nuancer, som passer perfekt til den lette kjole.

Emmy 2017, kjoler, heidi klum
Rød holder altid. (Foto: All Over)

 

6: Back to the 90’s

Kelly Rowland gør det i sølv i bedste 90’er-stil. Det er en fræk kombination med den ternede habitjakke, store sølvøreringe og farvede briller.

Emmy 2017, kjoler, kelly rowland
Sølv i blazer-selskab. (Foto: All Over)

 

7: Piiink

Jane Fonda er en af de ældre på den røde løber, men det skal ikke holde hende tilbage fra at gå pink. Pink bælte, pink læber og pink kjole med tropetærmer. Wauw. Sådan vil vi også gerne se ud, når vi bliver 79 år.

Emmy 2017, kjoler, jane fonda
Pink, pink og atter pink. (Foto: All Over)

 

8: Glitter på glitter

Emmy 2017, kjoler
Aftenens måske smukkeste kjole. (Foto: All Over)

Og et kiks …

9: Slatten T-shirt eller havfrue-outfit?

Jessica Biels kjole-intentioner var sikkert gode. Men helt ærligt ender den lidt som et slattent mix af løse gevandter og ligegyldigt look. Der mangler simpelthen noget. Det her er Emmy 2017! Og det er ikke fordi den smukke Biel ikke har en gudekrop. Men den gør bare ikke SÅ meget for hende.

Emmy 2017, kjoler, jessica biel
Lette stoffer og strandstil. (Foto: All Over)

 

Læs også: Tinder-trends hos Mænd: Velovervejet eller tankeløst? 

· Mere fra samme kategori ·