Læs også:

Close

Det blomstrer i efteråret! Blomster er populært i både mode, beauty og bolig

Bolig  | 

Blomster er normalt forbeholdt forår og sommer, men det trendy mønster er overalt dette efterår. Bliv blomster-inspireret her

Man kan ikke blive andet end i godt humør, når man ser alle de dejlige blomster; store som små blomstrer de alle steder, om det er i mode, beauty eller boligbilledet. Aldrig har en vinter haft så gode blomster-udsigter. Mon ikke de kan lyse de mørke måneder lidt op?

 

Parfume

Parfumen her er både blomstrende indeni og udenpå. Den dufter frisk af bergamotte (appelsinblomst) og musk, som giver en “ren” fornemmelse. Emballagen er lavet af genbrugspap, og selve æsken ligner lidt et paprør, men er altså virkelig fin.

Euau des Vignes fra Caudalie, 269 kr., Magasin

 

Kasket

Adidas Originals kasket med blomsterprint. Det er et brasilianskinspireret blomstermønster, som er designet i samarbejde med The FARM Company. Kasketten er i vævet bomuldskvalitet med remspænde bagpå og Trefoil-print foran.

ellos cap adidas

Adidas kasket, 249 kr., ellos.dk

Gardiner

Hvorfor ikke gå all in og få blomster på gardinerne? Når du bliver træt af dem, så er det i hvert fald nemt at sætte nye op. De her gardinfag i bomuldscanvas med trykt blomstertryk er fine og hyggelige. Der er ophængning med bred kanal foroven.

hm gardin blomstret

Blomstret gardiner, 249 kr., hm.com

Lækker te

Opløftende grøn te med jasmin, 100 procent naturlig. Den renser kroppen og holder hjernen skarp, og så er den endda også fyldt med antioxidanter. De søde jasminblomster giver en skøn duft og smag.

Rituals te

Rituals te, 40 kr., rituals.dk

Pude

Der er også blomster på puderne, og det er en nem måde at få blomster-trenden ind i boligen på – uden at give en formue. Denne er fin og passer til alle de brændte farver, der er fremme. Den er i en kombination af polyester, hør og viskose, og den rektangulære facon er lidt hotel-agtig.

pude blomstret magasin

Blomstret pude, 399 kr., magasin.dk

Bomberjakke

Bomberjakke fra H&M – megafin i mørkeblå og med kirsebærblomster på. Den er i satin og har striber på krave og ærmer. Der er også foer i. Og så passer den til alt det andet mørkeblå, der præger modebilledet lige nu.

bomberjakke hm blomster

Bomberjakke med blomster, 299 kr., hm.com

Knage

Knagen med hvide blomster fra Zara Home er rigtig fin til den feminine stil. Knagen har et strejf af sort til at give den kant. Blomsterknagen fås i metal.

Knage i metal med hvid blomst, 79 kr., zarahome.com

Hårbånd

Dette mørkerøde hårbånd med knude og forskellige blomster fra Glitter passer godt til den ellers ensfarvede mode. Hårbåndet er i 100 procent polyester og måler 27 centimeter med en elastik bagpå.

Hårbånd med knude og blomstrende mønster, 65 kr., glitter.dk

Body butter

Moringa softening body butter er en lækker kropscreme fra The Body Shop. Cremen giver en nærende behandling, og kroppen føles blødere og smidigere efter brug. Cremen dufter blidt af moringafrøolie.

Moringa Softening Body Butter, 125 kr., thebodyshop.com

Højhankskop

Højhankskop med blomsten guldregn fra serien Flora fra Royal Copenhagen er den helt rette kop til efterårets kolde dage. Nyd en varm kop kaffe, te eller kakao i sommerlige omgivelser med koppen fra Flora. Koppen er lavet af porcelæn og har guldkant.

Højhankskop og underkop – Guldregn fra Flora, 399 kr., royalcopenhagen.com

 

Skuldertaske

Hvorfor ikke pifte det kedelige efterårsvejr op med denne fine skuldertaske fra Only? Tasken er i imiteret læder og har en perfekt størrelse, hvor du både har plads til din telefon, læbestift og andre uundværlige småting.

blomster, taske, skuldertaske, forår, mode, accessories

Imiteret læder crossover-taske fra Only, 229,95 kr., only.com

Mobilcover

Hvem bliver ikke helt glad i låget af sommerfarver og blomster? Med dette white blossom-cover fra Richmond & Finch har du uden tvivl noget, der kan lyse din dag op! Coveret er limited edition og designet i samarbejde med den svenske kunstner Clara Hallencreutz.

mobil, cover, accessories, blomster, mode,

Richmond & Finch – Whit blossom fra Magasin, 299 kr., magasin.dk

Blomstret kjole

Bare fordi vejret er gråt og kedeligt, behøver dit outfit ikke at være det! Denne langærmede blomstrede kjole fra Vila kan både bruges til hverdag og fest, og så er den så utrolig fin.

blomstret, kjole, blomster, mode,

Sort blomstret kjole fra Vila, 399 kr., zalando.dk

 

 

Læs også:

10 fint, jeg gerne ville have vidst, før jeg flyttede sammen med min kæreste

par, flytning, flyttekasser, flytte,

· Mere fra samme kategori ·