Læs også:

Close
kvinde, seng, dyne, sove længe

5 hverdagstegn på, at dit hoved stadig er på sommerferie

Underholdning  | 

Sommerferien er slut. Desværre. Hverdagen er vendt forfærdeligt tilbage, men dit hoved er stadig på ferie med hvide sandstrande, drinks og lange nætter …

En rejse til de varme lande. At ligge og dase ved poolen. Total hygge og ingen som helst tanker på arbejde – overhovedet. Sådan har sommerferien set ud for mange, men nu er den forsvundet (alt for hurtigt!), og den travle og stressede hverdag har taget dens plads.

Det er dog ikke altid, at hovedet følger med, når ferie afløses af (hverdags)rutiner …

sommerferie, strand, varme, sol, afslapning, hygge
Når du tænker mere på sandstrand end julemænd. (Foto: All Over)

1: Din dyne har spist dig

Det er megahårdt at stå ud af sengen. Du ligger lige så godt. Dynen er så deeeeeeejlig, som om den har spist dig.

Den forfærdelige kimen fra vækkeuret, som du ikke har brugt i lang tid, skærer i øret. Dine fingre lister sig hen på snooze-knappen alt for mange gange. Please, please, please …

kvinde, seng, dyne, sove længe
Dig og din bedste ven. (Foto: All Over)

2: Togbillet? Hvilken togbillet?

Toget er fyldt med mennesker. Halvdelen af den danske befolkning har indset, at sommeren er forbi, og derfor har de skrottet deres cykler til fordel for offentlig transport.

Trætheden indtager dine øjenlåg. Du sidder og stirrer ud af vinduet og lader op til at komme godt igennem den lange arbejdsdag.

Undervejs på togturen går det op for dig, at der er noget, du mangler. Du lukker tasken op og ser pung, telefon og forskellige kvindeting … og nåh ja metrokortet fra Barcelona … Men hvor er din togbillet?!? Jo, den sidder inde i den automat, som du har glemt at bruge, inden du gik ind i toget.

metro, station, metrostation, barcelona, sagrada familia
Du er ikke her. (Foto: All Over)

Mon kontrollørernes hoveder også er på sommerferie, så du kan slippe af sted med at køre på dit metrokort fra Barcelona? Vi giver det ret dårlige odds.

3: Jeg har glemt noget

Efter fem timers travlhed, halvsure kunder og en mave, der rumler ligeså højt som en kørende racerbil, er det endelig tid til en pause og noget dejligt mad.

Måsen glider langsomt ned i den bløde stol, og en tjener kommer galant ind med en hvid tallerken fyldt med det lækreste fra sydens køkken. Jeg nyder et iskoldt glas hvidvin i den stegende sol … Mm …

Virkeligheden er bare noget helt andet. På bordet står der en træt og lunken flaske vand og ingen madpakke. Hvorfor er der ikke nogen, der i morges har indtaget dit hoved, og fortalt dig, at du ikke længere er på sommerferie og derfor selv skal smøre madpakke?

dagdrømme, soler, varme, sydpå, sangria, sommerferie, hygge, afslapning
Miriam dagdrømmer om 30 grader, sydens varme sol og sangria. (Foto: Miriam Madsen)

4: “Vamos a la playa”

Alle steder, du kigger hen, emmer det af sommerferie. Kærlighed (til ferie) gør dog som bekendt blind. Vejret følger nemlig ikke din sommerferiestemning og “vamos a la playa” på din playliste, og din flagrende lyseblå nederdel, der kun går til knæene, inviterer kulden til at angribe dine ben med gåsehud.

Godt nok er dine ben stadig chokoladebrune, men der er intet solrigt og varmt ved vejret, selv om du klæder dig i feriegevandterne.

lyseblå kjole, sommerkjole, kort kjole, vinter, sne, photoshoot, model, kikset, koldt, frozenªç
Det danske septembervejr er lige så tæt på vinter, som dette photoshoot er på at være kikset. (Foto: All Over)

5: Sommerferie, tak!

Turen hjem fra job er næsten ligeså forfærdelig som turen ind.

Selv om mængden af mennesker og turister minder dig om et eksotisk krydderimarked, er der intet afslappende ved at sno dig igennem mængden. Det er jo ikke dig, der er turisten længere!

Da du endelig er kommet ind i toget, er det, som om alle andre passagerer er kærestepar, der er på ferie i Danmark.

s-tog, kærester, par, kys, station, tog, perron, hovedbanegården
Pfft, par! Altid så lykkelige! Især når de er på ferie, og du ikke selv er det! (Foto: All Over)

Du tager høretelefoner på for at jage misundelsen væk ved at tænke på noget andet. Men hvad brager ud af hørebøfferne? Sommerferie sang numero uno 2017: “DESPACITO”!

Du glæder dig allerede til sommerferien næste år. Eller måske skulle du tage en lille smuttur allerede her i efteråret …?

 

Læs også:

Har du modtaget et dick pic? Genial kvinde viser, hvordan du skal reagere

smartphone, 11 år, forbrug, brug, tid, fomo, telefon, some, mail, sms, internet,

· Mere fra samme kategori ·