Læs også:

Close
mascarabørster, øjne

5 forskellige kvinder – 5 forskellige mascarabehov

Skønhed  | 

At vælge mascara er som at vælge religion: Der er et hav at vælge imellem, alle bruger dem forskelligt – og nogen slet ikke! Her er redaktionens fem kvinders fem favoritmascaraer

Går du efter fylde, længde, adskillelse, et naturligt look eller full on drama på vipperne? Her på redaktionen har vi både en makeupartist, en beautynørd, en newbie, en naturlig skønhed … og alle har hver sin favorit, når det kommer til mascara!

mascara, mascaraer, mascarabørster, mascarabørste, vipper, øjne, øjenvipper
Forskellen ligger ofte i mascarabørsten. (Foto: All Over)

Miriams mascara: Hele Volume Million Lashes-serien fra L’Oréal

”Black, Extra Black, Excess, Fatale, Féline, So Couture…” Kært barn har mange navne. Mascaraerne er fra serien Volume Million Lashes fra L’Oréal Paris. Volume Million Lashes er min yndlingsserie inden for mascaraverdenen, og jeg veksler oftest mellem Extra Black, Excess, Fatale og So Couture, alt efter hvilket mood, jeg er i, da seriens produkter giver hver deres finish.

Jeg har dog én specifik mascara fra serien, som jeg altid vender tilbage til: Volume Million Lashes Excess. Den opfylder mine behov gennem dens børstehoved af korte og lange gummitakker, som giver mine ret korte vipper ekstra volumen og mere længde. Mine vipper ser mere fyldige ud, og mascaraen giver samtidig en fanned out-effekt.

”Ekstra volumen, længere vipper og ingen klumper” – især ingen klumper er det jeg altid lægger mærke til, når jeg skal købe en ny mascara, for stort set alle brands lover, at deres mascara ikke klumper. Til trods for det så har jeg aldrig oplevet, at Volume Million Lashes Excess klumpe, og det er også en af grundene til, at jeg bruger denne mascara.

I øjeblikket blander jeg Volume Million Lashes Extra Black fra L’Oréal Paris og Great Lash fra Maybelline, den lysegrønne og -røde, som vi alle har et eller andet forhold til. Jeg blander de to for at få fyldigere vipper og bruger kombinationen som et supplement til Volume Million Lashes Excess, som jeg ikke kunne finde i lufthavnen, hvor jeg normalt køber min mascara til billigere penge.

Læs også: Sparetips: Spar penge på makeup (så du har råd til endnu mere)

Kombinationen fungerer nogenlunde, der efterlades dog lidt klumper, men en vippebørste hjælper altid.

Men jeg vil dog helt klart anbefale L’Oréal Paris Volume Million Lashes Excess, fordi den er klumpefri, og alt efter hvor mange lag mascaraen påføres, så kan du opnå et naturligt eller et mere vovet look.

– Miriam, digital assistent

million lashes miriam mascara

Volume Million Lashes Excess fra L’Oréal, 79 kr., beautycos.dk

 

Camilla F’s mascara: 2000 calorie fra MaxFactor

I lang tid har jeg været fan af lash extensions, men jeg har måtte droppe dem igen, da mine vipper ikke rigtig kunne holde vægten af dem længe nok. En klassiker, som jeg har brugt i adskillige år, også før jeg faldt for lash extensions, og som jeg har brugt i mine lash-pauser og nu er gået tilbage til igen er 2000 Calorie Mascara fra Max Factor.

Den har en dyb sort farve og giver mine vipper en længde og fylde, som jeg savner i mange andre mascaraer. Mine vipper er ikke så lange, og de er lyse. Med andre mascaraer føler jeg ikke rigtig, at der noget på vipperne, når jeg kører børsten over, og med 2000 kan jeg mærke og se, at der altså kommer pang på vipperne.

– Camilla, nyhedsredaktør

2000 caloria mascara

2000 calorie fra MaxFactor, 84 kr., billigvoks.dk

Læs også: Pæn makeup, der næsten er for smuk at bruge

Camilla K’s mascara: Masterpiece Max Mascara fra MaxFactor

Jeg havde i lang tid svært ved at finde den perfekte mascara, men for et par år siden stødte jeg på Masterpiece Max Mascara fra MaxFactor. Selv om jeg med jævne mellemrum har afprøvet andre mascara, ender jeg alligevel altid med at vende tilbage til denne, og det er der en helt speciel grund til:

Jeg er vild med lange, sorte og voluminøse vipper og kan aldrig få dem fyldige nok, hvilket Masterpiece Max hjælper mig med. Børsten er utrolig anvendelig og nem at bruge, og grundet dens design skiller den samtidig vipperne, så du undgår klumper og vipper, der klistrer sammen.

Ikke nok med, at Masterpiece Max er billig (den koster små 129kr), den holder også hele dagen og giver mig lige præcis det look, jeg leder efter. Så hvis du er til masser af volumen og fylde, så er det her helt sikkert en mascara for dig!

Tip: Hvis jeg skal i byen, kan jeg godt lide, at mine vipper bliver lidt mere ekstreme end til daglig. For at gøre mit look det mere festligt anvender jeg Chanel Le Volur Ultra Noir Mascara 90 Noir Kohl som en tilføjelse til min normale mascara. Den tilfører en ekstra intensitet og dybde, hvilket fremhæver mine vipper og øjne.

– Camilla, webjournalist

masterpiece mascara camilla

Masterpiece Max Mascara fra MaxFactor, 89 kr., Bilka

Læs også: Top 10: Hollywoodstjernernes makeuptips

Benediktes mascara: The Rocket Volum’ Express fra Maybelline

For fem år siden spurgte jeg min veninde, hvilken mascara hun brugte. Hendes vipper er godt nok en del længere end mine, men hendes favorit skulle vise sig også at blive min.

En gang i mellem prøver jeg en mascara fra et andet mærke – eller en anden variant fra samme mærke – men når jeg vender tilbage til Rocket, kommer jeg i tanke om, hvor godt den virker for mig.

Rocket Volum’ Express har en gummibørste, som er min klare favorit, og som adskiller og giver masser af fylde – dog ikke på en og samme gang, og det er det, jeg har fundet ud af, er noget af det allerbedste ved denne mascara: Den er opbyggelig, så jeg kan opnå det helt rigtige resultat, hvad end jeg vil have naturlige vipper, dukkevipper eller synes, at et par falske skal have endnu mere drama!

Nåh ja, og så er den voldsomt billig!

– Benedikte, SoMe-redaktør

The Rocket Colum’ Express fra Maybelline, 59 kr., Cocopanda

 

Tinas mascara: Great Lash fra Maybelline

Maybelline Great Lash Mascara Very Black er min favorit. Den koster cirka 70 kroner, og den er virkelig 80’er i sit neonlook (altså udenpå).

Det var en af de første mascaraer, jeg brugte, og jeg kan stadig lide den. Jeg er ikke sådan en “rigtig mascara pige”, der lægger to lag og bruger lang tid på det. Og så alligevel … For mascara er et musthave-produkt, der selvfølgelig gør en kæmpe forskel for det udtryk, man har. Jeg er dog heldig, for mine vipper er ret sorte i sig selv og okay lange.

Great Lash er god, for den er meget nem at påføre og giver bare indtryk af at have flere og længere vipper. Jeg er doven, så det er ét lag – det tager maksimum 20 sekunder. Jeg bruger sjældent øjenskygge, men har ofte en eyeliner på i sort, og netop derfor synes jeg ikke, jeg behøver fem lag mascara.

Når jeg skal til fest, lægger jeg ofte et lag mere og lidt sorte øjenskygger på, så det lidt bliver smokey eyes i en light version. Ja, jeg er uddannet makeupartist, men ofte er det jo dem, der bruger mindst og springer over, hvor gærdet er lavest …

– Tina, chefredaktør

great lash tina mascara

Great Lash fra Maybelline, 59 kr., NiceHair

 

Hvilken mascara er din favorit? Måske bør vi prøve den!

 

Læs også: 10 kvinder fortæller, hvilket skønhedsprodukt de ikke kan leve uden

Læs også: De 4 største neglelaktrends i efteråret 2017

· Mere fra samme kategori ·