Læs også:

Close
par, flytning, flyttekasser, flytte,

10 ting, jeg ville ønske, jeg vidste, da jeg flyttede sammen med min kæreste

Underholdning  | 

At flytte sammen med sin kæreste er ligesom at bevæge sig på ukendt (men dejligt) territorium! Her er 10 ting, jeg ville ønske, jeg havde vidst, inden jeg flyttede sammen med kæresten

Min beslutning om at flytte sammen med min kæreste er nok en af de bedste, jeg nogensinde har truffet. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre roomie, da vi er utrolig ens på mange punkter. Selvfølgelig har vi vores uenigheder, men jeg har hurtigt lært, at jeg godt kan hæve stemmen for at få min vilje og så kysse ham og undskylde bagefter.

Jeg var selvfølgelig ikke helt naiv, da vi flyttede sammen og vidste derfor godt, at det ville ændre på tingene. Men jeg havde ingen idé om, hvor mange ting, der ville blive anderledes.

Så hvis du lige nu sidder og overvejer, om det ikke er ved at være tid til at flytte sammen med din bedre halvdel, så kommer her 10 ting, du nok lige skal forberede dig på, inden du vælger at tage skridtet.

1. I starten vil I have høje forventninger til husholdningen

rengørring, par, husholdning, kæreste, flytte sammen, pligter
Når I flytter sammen, er husholdningsopgaver såsom rengøring en hyggelig fællesaktivitet. Det går hurtigt over. (Foto: All Over)

Kort efter flytningen er I rigtig gode til at fordele de huslige arbejdsopgaver såsom rengøring, indkøb, madlavning og opvask mellem jer. I er begge initiativrige og villige til at gå på kompromis for at tilgodese den anden.

Jeg kan med 100 procents sikkerhed fortælle dig, at det går over meget hurtigt! Før I ved det, har I en masse opvask stående, spist takeaway flere dage i træk og diskuterer ofte, hvem der skal støvsuge næste gang.

Læs også: Undersøgelse: Gamle kønsroller lever i bedste velgående

2. Når dit, mit og vores skal kombineres

par, indflytning, flytning, flytte sammen, kæreste
Når han flytter ind, flytter mange af hans ting med – om du kan lide dem eller ej. (Foto: All Over)

Det er så spændende at flytte sammen og skabe et fælles hjem. Hvad man ikke lige tænker over er, at det ikke kun er ham, der flytter ind. Med ham følger et utal af – i dine øjne – unødvendige genstande, som du ikke har nogen idé om, hvor I skal opbevare.

Hvad værre er, er at du nu skal til at give afkald på nogle af dine møbler, køkkenredskaber og værst af alt: Plads i skabet! Men som han så siger:

– Så har du muligheden for at rydde op i dit tøj skat, du har alligevel for meget.

Der er så meget, mænd ikke forstår …

 

3. Rod er ikke rod i hans øjne

rengørring, rod, vasketøj, husholdning, pligter, kæreste, flytning, flytte sammen
Du kan roligt regne med, at rodet bliver værre, efter din kæreste flytter ind. (Foto: All Over)

Jeg har haft den her diskussion med min kæreste et utal af gange: Jeg synes, der roder. Jeg konfronterer ham med det og spørger samtidig, hvorfor det altid er mig, der skal fjerne tøjet fra gulvet eller lægge vasketøjet på plads.

Hans svar er det samme hver gang:

– Jamen skat, lige det der er altså ikke rod i mine øjne.

Lad os tage den en gang til for prins Knud: Alt, der normalt ikke hører til på bestemte steder i hjemmet er rod – så er det ligemeget, hvis øjne der ser!

 

4. Din serie bliver jeres serie

par, tv, hygge, afslapning, flytte sammen, kæreste, kærester
Du kan godt opgive at have din serie for dig selv, når din kæreste flytter ind. (Foto: All Over)

Hvis der er noget, jeg er fuldstændig tosset med, så er det tv-serier. Jeg kan ikke få nok og skal gerne se minimum fire afsnit i træk – flere gange om ugen. Derfor er det virkelig et problem, når min hyggeserie bliver til et kæresteprojekt!

Pludselig må jeg ikke længere se den, når jeg har lyst, eller han ikke er hjemme, for så er jeg “serieutro”. Hos os er det kommet så vidt, at han en dag stod klar med en juridisk udformet kontrakt på, at jeg ikke måtte se videre på Game Of Thrones uden ham.

Som om jeg nogensinde kunne finde på det …

Læs også: Par afslører de mærkelige ting, de laver, når de er alene

5. Madbudgettet skal hæves – maksimalt!

par, handler, mad, flytte sammen, husholdning, kæreste
Hvor meget spiser du for om måneden? Gang det med minimum to, når din kæreste flytter ind. (Foto: All Over)

Vi ved jo godt, at mænd spiser mere end kvinder. Vi lærer om det i biologi i folkeskolen, vi ser, hvordan drengene æder løs i kantinen i gymnasiet, og vi ser det på caféer. Men det er altså noget helt andet, når du har en mand i dit hjem.

Han spiser. Meget. Gerne fire gange om dagen. Og hvem skal finansiere det, tænker du? Det skal du, deltvist. For hvis I er ligesom mange andre par, vælger I at dele madbudgettet 50/50 mellem jer.

Tillykke, du har nu omkring 800 kroner mindre at shoppe for hver måned.

Læs også: Husk dette, inden du kyler dine rester i skraldespanden

6. Din barbering bliver fastlagt jævnligt

barbering, kvinde, ben, krop, hygiejne, kæreste, flytte sammen
Farvel til behårede ben? Når din kæreste flytter ind, kan du ikke lade det gro, sagde du til dig selv. I starten. (Foto: All Over)

Barbering er generelt en opgave, der hænger de fleste kvinder langt ud af halsen. Vi synes alle sammen, det er belastende, men trøster os med, at det heldigvis ikke skal gøres så ofte.

Derfor vil den jævnlige barbering irritere dig grænseløst, indtil du simpelthen begynder at glemme det, fordi han efterhånden har boet der længe. Det er muligvis først, når han begynder at undgå dine stikkende ben, at du tænker, det nok er ved at være tid igen.

Læs også: Barberer du armhuler, fordi samfundet siger, du skal? 

7. FIFA og fodbold er vigtigere, end du regnede med

fodbold, tv, par, forhold, kæreste, kvalitetstid, flytte sammen
Mænd er bare mænd, og det betyder desværre også, at både Fifa og fodbold flytter ind sammen med din kæreste (Foto: All Over)

Vi ved udemærket godt, at fyre er vilde med at se fodbold, spille fodbold med drengene, snakke om fodbold, spille fodbold på deres playstation og fodbold, fodbold, fodbold … Hvad vi måske ikke var helt klar over er, hvor meget fodbold og FIFA betyder i deres hverdag.

Det er sådan en indsigt, jeg først gjorde mig, da det var for sent, og han var flyttet ind. Så forbered dig på fremtidige diskussioner om, hvem der skal have fjernsynet i stuen, når der er landskamp og øv dig i ikke at snakke til ham, når han spiller – så har du allerede undgået et utal af fremtidige diskussioner.

 

8. Det er umuligt ikke at prutte foran ham

overrasket, pige, kæreste, flytte sammen
Slut med at ånde lettet op og prutte, når han tager hjem. Når kæresten flytter ind, er det uundgåeligt at prutte foran ham. (Foto: All Over)

Du kender den helt sikkert: Situationen, hvor du efter flere dage i hans selskab ånder lettet op, når du endelig er på vej hjem. Din mave er oppustet, for du har virkelig anstrengt dig for ikke at lette på luften (eller gå på toilettet), mens I har været sammen.

Den lettelse fordufter desværre utrolig hurtigt, når I flytter sammen. I starten er du storbruger af toilettet, når han ikke er hjemme, og du kan ofte finde på undskyldninger for at gå, hvis du virkelig skal prutte. Men lad os nu bare være ærlige: Til sidst giver vi op.

Det er umuligt at holde igen hver dag i resten af dit liv. Men bare rolig, han skal nok vende sig til det før eller siden!

 

9. I diskuterer dagligt, hvad I skal spise til aftensmad

par, madlavning, forhold, mad, kæreste, flytte sammen
Lige når I er flyttet sammen, er madlavningen kreativ – men I begynder begge hurtigt at løbe tør for idéer, når I skal spise sammen hver aften. (Foto: All Over)

Når I lige er flyttet sammen, er det kulinariske et eventyr, I gerne vil udforske sammen. Madlavningen er en hyggelig og kreativ aktivitet, og hvor er det romantisk at fodre hinanden smagsprøver undervejs.

Men på et tidspunkt løber I tør for idéer, hverdagen melder sin ankomst, og travlheden banker på døren.

Den daglige samtale går på, hvad I nu skal spise til aftensmad – og det kan virkelig være en udfordring! Hjemme hos os resulterer det ofte i, at vi ender med at spise det samme flere gange om ugen, selv om vi aftenen før blev enige om, at nu skal vi da prøve noget nyt!

Men hey, pasta kan vel også laves på mange måder …

Læs også: Fem opskrifter, du kan lave på 20 minutter 

10. Du gemmer dit slik for at have det for dig selv

pige, spiser, slik, sofa, overspisning, kæreste, flytte sammen
Når kæresten ikke er hjemme, kommer slikket frem fra gemmerne. (Foto: All Over)

I starten deler I gerne godterne, men du finder hurtigt ud af, at han spiser mere og hurtigere end dig. Derfor går der ikke lang tid, før I sidder med hver jeres slik foran fjernsynet fredag aften. Han løber selvfølgelig tør før dig og begynder at kigge længselsfuldt efter slikket på din side af bordet.

Det er her, du skal huske, at “Joey dosen’t share food” – og det gør du heller ikke! Derfor ender det ofte med, at du begynder at gemme dit slik rundt omkring i hjemmet, så du ved, at det stadig er der, når du kommer hjem. Tro mig, hvis du efterlader det i skuffen, så beder du selv om det!

Læs også: Smarties-kage: Opskrift på en sjov og farverig fødselsdagskage

· Mere fra samme kategori ·