Læs også:

Close
adidas sneakers gazelle

Pastellyserøde Adidas Gazelle-sneakers: Sådan styler du dem

Annonce for ellos  | 

Babylyserød er overalt i modebilledet i den kommende sæson. Vi har forelsket os i disse sneakers fra Adidas. Men hvad passer til sådan et par rosa skønheder? Se med her

adidas gazelle lyseroed

Adidas gazelle sneakers

Der er tale om en klassiker fra Adidas, som har holdt gennem tre årtier. Overdelen i ruskind med kontrastfarvede striber og hælkappe minder om den tidlige 90’er-udgave. Farven er en helt perfekt pastellyserød (eller pudderfarve, som vi også kalder farven på vores logo).

ellos adidas lyserød sneakers

Adidias, 799 kr., ellos.dk

 

Uldjakke

Frakken Malin i klassisk, lige model, enkeltradet og med to lommer foran. Den har flot skåret krave og revers og er fremstillet i skøn uldblanding samt for i vævet kvalitet.

ellos uldjakke

ellos collection frakke, 599 kr., ellos.dk

 

Plisseret nederdel

Gå all in og sæt sneakers sammen med den fineste sølvfarvede, plisserede nederdel fra ellos. Den er i jersey og har lynlås i taljen.

ellos plisseret nederdel

ellos collection nederdel, 399 kr., ellos.dk

 

Cool denim

Denim er en af vinterens trends. En skjorte til de sneakers holder maks – og det gode er, at den er sådan et stykke tøj, som du kommer til at slide op, for den kan bruges til alt.

ellos denim skjorte

Vila denimskjorte, 299 kr., ellos.dk

 

Mønstret kjole

Sensommeren kalder på fine kjoler med længde. Denne mønstrede sag komplimenterer, med sine blå nuancer, de lyserøde sneakers fra Adidas perfekt.

lyserøde gazelle sneakers adidas ellos

Kjole, 499 kr., ellos.dk

 

Hjertering

En fin og enkel ring fra Kalas med rosa hjerte passer så fint til. Ringen er i ægte nikkelfri sølv og er regulerbar. Smykkeæske medfølger.

ellos ring

Kalas ring, 195 kr., ellos.dk

 

Feminine negle

Negle, der matcher dine sneakers er flot og feminint. Denne fra  Beauty by ellos er let at påføre, giver ekstrem glans, har god dækkeevne og har lang holdbarhed. Den indeholder iøvrigt UV-filter for at beskytte neglen mod at blive misfarvet.

ellos neglelak

By ellos lak, 39 kr., ellos.dk

 

Bluse med fine flæser

Lyserød og hvid går så fint hånd i hånd. Hvis du vil gøre dit afslappede sneakers-look en smule mere feminint, kan du vælge en hvid bluse med fine flæser som denne.

lyserøde gazelle sneakers adidas ellos

Bluse, 249 kr., ellos.dk

 

Levi’s klassiker

De klassiske jeans fra Levi’s holder altid! Den blå farve ser skøn ud med det lyserøde – og så kan du altså også bruge jeansene til samtlige medlemmer af din skosamling.

lyserøde gazelle sneakers adidas ellos

Jeans, 674 kr., (sat ned fra 899 kr.) ellos.dk

 

Pastellæber

Lyserøde sneakers er fine sammen med lyserøde læber. Denne Youngblood-lipgloss indeholder voks og vitaminer, som fugter og beskytter læberne samt olie, der giver en fantastisk glans. Den holdbare formel sørger desuden for at glossen hverken er klæbrig eller slides af.

ellos youngblood

Youngblood lipgloss, 249 kr.,ellos.dk

 

Postkasserød kjole

Kombinationen af rød og lyserød trender i modebilledet. De to farver komplimenterer hinanden og skaber et modigt, cool look.

lyserøde gazelle sneakers adidas ellos

Kjole, 399 kr., ellos.dk

 

Taske til det hele

Tasken Campus Reporter fra Puma er en klassisk skuldertaske i cool retrostil. Den har en stor lomme med skønt blomstermønster, logo og lynlås på forsiden. Den har vævet skulderrem med regulerbar længde og lukkes med 2-vejs lynlås – og så har den indvendigt en vatteret sidelomme til  computer eller tablet.

ellos taske

Puma taske, 349 kr., ellos.dk

 

 

Læs også:

Hollywood-stjernernes makeuptips

makeup, beauty, skønhed, kendte, stjerner, makeuptips

· Mere fra samme kategori ·