Læs også:

Close
soldater, kaserne, terror, påkørsel, frankrig, paris

NEWS: Terror i Frankrig undersøges

Nyheder  | 

Terror i Frankrig undersøges · Tamponer bliver billigere i England · Nordkorea overvejer missilangreb på USA · Bremsefejl på otte Smukfest-busser · Taylor Swift i befamlingssøgsmål

Vi har samlet dagens væsentligste, sjoveste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Terror i Frankrig undersøges

Er der tale om terror? Det mener byens borgmester. (Foto: All Over)

Borgmesteren i den franske forstad, der i morges blev ramt af en tragedie, da en bil påkørte og sårede seks franske soldater, mener, at hændelsen er planlagt.

Det franske politi undersøger sagen. Læs mere om episoden her: Bil påkører soldater i Frankrig.

 

Britiske supermarkeder dropper moms på tamponer

tampon
Den her er fem procent billigere i to engelske supermarkedskæder. (Foto: All Over)

Bind og tamponer har længe været et omdiskuteret emne, for er det fair, at kvinder skal bruge så mange penge på noget, de fra naturens side er tvunget til at købe? Det mener man ikke i Storbritannien, hvor momsen på bind og tamponer nu droppes.

Det betyder, at hygiejneprodukterne bliver fem procent billigere i supermarkedskæderne Waitrose og Tesco, skriver eb.dk.

– Det er en rigtig god ide. Vi har allerede et forslag om, at der skal momsfritagelse på økologiske og sunde varer. Så tanken er ikke fremmed for os. Det vil vi gerne kigge på, sagde Enhedslistens Pernille Skipper for et år siden.

 

Nordkorea overvejer missilangreb efter Trump-trusler

koreakrigen, nordkorea, sydkorea, japan, usa, amerika, kim jung-un, kim jung-il, kim il sung, donald trump, politik, diplomati, missiler, missiltest, testaffyring, atomprogram, atomvåben, konflik, sanktioner, diplomati, propaganda, japan, fn, ballistiske missiler, krig, dødsald, døde, sårede, sovjetunionen, 2. verdenskrig, cubakrisen, berlin, 38th parallel, trump, donald trump, usa, klima, miljø, co2, klimaaftale, international, politik, udland, drivhusgasser, forurening
Trump vil slå igen, hvis Nordkorea angriber. (Foto: Polfoto)

– De vil blive mødt med ild og vrede, siger Donald Trump om Nordkorea, hvis landet gør alvor af sine trusler mod USA.

Den udtalelse har resulteret i, at man i Nordkorea nu overvejer et missilangreb på Guam, som er amerikansk territorium. Det skriver Reuters.

Spændingerne mellem de to lande kan ifølge eksperter have kæmpe konsekvenser, og på Guam bor der 163.000 amerikanere, ligesom øen i Stillehavet også har en militærbase.

 

Halvdelen af busserne til Smukfest har fejl på bremserne

Smukfest finder i disse dage sted i Skanderborg. (Foto: /ritzau/)

En undersøgelse af shuttlebusserne, der kører ud til Skanderborg-festivalen Smukfest, viser, at halvdelen af dem har fejl på bremserne. Det skriver ritzau ifølge dr.dk.

Politiet har tjekket 17 busser, og otte af dem er nu trukket ud af rute for at blive undersøgt yderligere.

 

Taylor Swift i retssag mod fan efter gramsebeskyldninger

taylor swift nazi nazist idol
(Foto: All Over)

Da en radiovært fik taget et fanfoto med Taylor Swift i 2015, gramsede han på hende. Sådan lyder udsagnet fra stjernen selv, og det endte med at koste manden jobbet. Derefter sagsøgte han hende for at komme med falske beskyldninger om befamling.

Det skriver The New York Times.

Taylor Swift har sagsøgt radioværten tilbage for overgreb, og retssagen er nu i gang i Denver.

· Mere fra samme kategori ·