Læs også:

Close
basim, x factor

Den kommende sæson af X Factor bliver den sidste

Underholdning  | 

X Factor sender for allersidste gang, når den kommende sæson ruller over skærmen til vinter

Optagelserne til X Factor er i fuld gang lige nu, men når programmet bliver vist, er det for allersidste gang. Talentkonkurrencen kører nemlig på aller sidste sæson.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

x factor, martin, saveus, citybois
X Factor, hvor vi første gang stiftede bekendtskab med blandt andre Martin og Citybois, lukker. (Foto: /ritzau/)
Programmet blev lanceret første gang i 2004 i England og er skrevet og udviklet af Simon Cowell. Finalen i 1. sæson i Danmark i 2008 blev fulgt af 2,2 millioner seere, hvilket var det højeste seertal, der på det tidspunkt var målt for et underholdningsprogram i Danmark.
Wikipedia

Om få måneder er det 11. gang, X Factor sætter gang i fredagshyggen i de danske hjem, og herefter vil DR begynde at sende et helt nyt, danskproduceret underholdningsprogram i stedet for den velkendte sangkonkurrence.

– Vi har besluttet, at det er rette tid at prøve noget nyt. Det er vores ambition, at seerne fremover skal have ny, original og danskudviklet underholdning, der, ligesom X Factor, vil have fokus på at samle befolkningen, siger DRs mediedirektør Henriette Marienlund.

Programmet er – udover Blachman – kendt for blandt andre Martin fra SAVEUS, Basim, der vandt det danske melodigrandprix og Citybois.

basim, x factor
Basim vandt ikke X Factor, men han er en af de deltagere, der fik en musikkarriere efter programmet. (Foto: /ritzau/)

· Mere fra samme kategori ·