Læs også:

Close
makeup, beauty, skønhed, kendte, stjerner, makeuptips

Top 10: Hollywood-stjernernes makeuptips

Annonce for ellos  | 

Hvem kunne ikke bruge et par små genveje eller smarte tips og tricks til en nemmere makeup, et smukt udseende eller pæn hud? Vi har fundet de 10 bedste makeuptips, som stjernerne selv bruger

Det vrimler med små tips og tricks, og ofte kan det være en jungle. Selvfølgelig er et af de bedste tricks at drikke rigeligt med vand, men hvilke makeuptips er de bedste, når det kommer til det ydre? Her er nogle af Hollywood-stjernernes bedste fif, som vi synes er både nemme og brugbare.

Find en liste over vores anbefalede produkter til de 10 makeuptips nederst i artiklen.

Tip 1: Fin, rosenrød glød

– Når jeg har kommet foundation og lidt blush på, bruger jeg en stor børste og kommer lidt gennemsigtig pudder over det hele. Derefter sprayer jeg med en rosenvandsspray og lægger kort en Kleenex over ansigtet. Det får dit ansigt til at se flawless ud på en måde, som om du slet ikke har makeup på.

Liv Tyler
Liv Tyler
Liv Tyler er smuk og klassisk i sin stil. (Foto: All Over)

 

Tip 2: Alternativ brug af læbestift

– Jeg bruger min læbestift på kinderne. Men jeg kommer den under min foundation! Så kommer det til at se meget naturligt ud.

Jewel
Jewel
Jewel Kilcher har et meget naturligt look. (Foto: All Over)

 

Tip 3: Miks dagcreme med bronzeren

– En smuk, skinnende bronzer er en perfekt og nem måde at få huden til at se sund og glødende ud på. Men ønsker du ikke et “makeuppet” look, så kan du rent faktisk bare mikse din bronzer med lidt dagcreme. Det giver et mere naturligt og fint look, uden du behøver at bruge andet eller mere.

Eva Mendes
Eva Mendez
Hvem ville ikke gerne ligne Eva Mendez bare lidt? (Foto: All Over)

 

Tip 4: Nemme smokey eyes

– Når jeg skal lave nemme smokey eyes, så kommer jeg rigeligt med dagcreme på øjenlåget, så det er gennemfugtet og let vådt. Når jeg lægger eyelineren, vil farven automatisk blende ind og give et smokey eyes-look.

Ellen Pompeo
Ellen Pompeo
Ellen Pompeo er en naturlig skønhed. (Foto: All Over)

 

Tip 5: Nem måde at undgå gris på

– Løst pudder er godt at duppe under øjnene, efter du har kommet foundation på. For skulle du være så uheldig at drysse eller spilde lidt øjenskygge, kan du nemt lige børste det væk, uden det sætter mærker, eller du skal til at bruge makeupfjerner.

Katherine McPhee

Kathrine Macphee
Kathrine McPhee har et godt tip til dig. (Foto: All Over)

 

Tip 6: Føntør (næsten) dine vipper

– Hvis du gerne vil have dine øjenvipper til at bukke mere og finere, så tag din føntørrer over til din øjenvippebukker, og blæs bare et eller to sekunder på den. Dermed opvarmer du den let, hvilket hjælper til at bukke vipperne bedre. Lidt som et krøllejern.

Isla Fisher

Isla Fischer
Isla Fischer har smukke øjne. (Foto: All Over)

 

Tip 7: Tør læbestiften af

– For at give mine læber et mere naturligt pink look, kommer jeg først en rød læbestift på læberne, hvorefter jeg tørrer den af. Og SÅ kommer jeg en klar lipgloss på.

Halle Berry

Halle Berry
Halle Berry kan godt lide at have en snert af farve på læberne. (Foto: All Over)

Tip 8: Investér i en øjencreme

Du har sikkert hørt det hundrede gange før, men øjencreme er et must, fra du er i midttyverne. Og når Kate Winslet også siger det, så kan det måske være, at det siver ind.

– En god øjencreme er virkelig vigtig for mig, når jeg rejser meget, er meget travl og lever et lidt stresset liv. Så kommer de der sorte ringe under øjnene nemt. Jeg vil gerne have, at mit øjenparti ser friskt ud, og derfor er øjencreme vigtigt.

Kate Winslet
Kate Winslet
Kate Winslet har en fin hud – også rundt om øjnene. (Foto: All Over)

 

Tip 9: Få dugfriske øjenlåg

– Et nemt råd er at bruge helt almindelig vaseline på dine øjenlåg. Bare et tyndt lag. Det giver dig et dugfriskt, engleblidt look.

Freida Pinto
Freida Pinto
Freida Pinto er en naturlig skønhed. (Foto: All Over)

 

Tip 10: Fokus på bryn

– Som barn af 90’erne “overplukkede” jeg mine bryn big time. Min søster kalder dem skaldede sommerfuglelarver. Svage øjenbryn er bare svag præsentation. Det er som at have et slattent håndtryk, og så er det endda i dit ansigt. Så derfor har jeg meget fokus på mine bryn og sørger for at passe og pleje dem og ikke plukke dem for meget. Jeg bruger også gerne produkter, der kan fremhæve dem.

Lena Dunham

Lena Dunham
Lena Dunham er megacool – også med flere brynhår, end da hun var yngre. (Foto: All Over)

Kilde: InStyle

 

produkter, makeuptips, kendte, stjerner

1: Facemist med rosenvand, 99 kr., 2: Læbestift fra Shiseido, 239 kr., 3: Bronzer fra Lily Lolo, 119 kr., 4: Eyeliner fra Beauty by ellos, 34 kr., 5: Løs pudder fra makiash, 229 kr., 6: Øjenvippebukker fra Depend, 69 kr., 7: Lipgloss fra Beauty by ellos, 49 kr., 8: Øjencreme fra Annemarie Börlind, 299 kr., 9: Vaseline 42 kr., 10: Bryngel fra Lashfood, 239 kr.

 

· Mere fra samme kategori ·