Læs også:

Close
Derfor går mænd på Tinder lige efter et breakup. (Foto: All Over)

Klumme: Det har Cathrine lært af at date som en mand

Mit liv  | 

Efter at være blevet skuffet og ked af det over mænd lidt for mange gange, besluttede Cathrine at ændre sin datingstrategi. Hun ville date som en mand: Flere dates om ugen, ingen følelser og mest for sjov

Jeg var lige blevet droppet af en fyr, som jeg ret godt kunne lide – igen! Han følte den bare ikke (er jeg den eneste, der altid får den forklaring?) Vi havde ikke set hinanden voldsomt længe, og jeg tror egentlig ikke, at jeg var ked af det på grund af ham.

Jeg var bare træt af, at jeg endnu engang skulle på Tinder og date i forsøget på at finde kærligheden – og højest sandsynligt blive skuffet igen, igen, igen.

Derfor besluttede jeg, at det var på tide at ændre hele mit mindset omkring dating. Jeg ser sjældent mænd blive slået ud, fordi en kvinde, de har set et par måneder, dropper dem. Faktisk ser jeg sjældent, at mænd bliver droppet så hurtigt.

Jeg har lidt en teori om, at vi kvinder er mere villige til at give det en chance …

date, dating, dårlige dates, dårlig date, tinder, tinder-app, tinder-dating, mænd, kvinder, kærlighed, forhold, parforhold, sex, kærlighed
Efter at være blevet dumpet endnu engang, tog jeg en beslutning om at ændre min datingstrategi drastisk. (Foto: All Over)

Jeg kom frem til, at mænd har mere succes med dating, og jeg ville prøve at date ligesom dem! Min strategi var dog ikke blot at date som en mand, men også at date uden at brænde nallerne. Jeg ville kun investere i de mænd, der gad investere i mig, og jeg gad ikke bruge tid på overanalyseringer og risky SMS’er.

Swipe right!

Jeg gik på Tinder som en helt ny Cathrine. Jeg likede en masse, og jeg skruede ned for mine standarter. Før i tiden havde jeg for eksempel nok ikke liket en mand med et barn. Jeg havde svært ved at se, hvordan det skulle gå fremtidsmæssigt – men hey, nu datede jeg jo mest for sjov, så det var ligegyldigt.

Jeg ventede som regel også på, at manden skrev til mig – jeg gad ikke blive skuffet over ikke at få et svar.

Læs også: Kan man finde noget seriøst på Tinder?

Jeg droppede hurtigt de mænd, der ikke kunne finde ud af at lave en ordentlig aftale. De var spild af min tid, men der gik heldigvis ikke lang tid, før jeg havde fået stablet tre dates på benene. To dates den første uge, én ugen efter, og oven i det var jeg selvfølgelig stadig aktiv på Tinder og åben for tilbud.

dating date som en mand mænd date, dating, dårlige dates, dårlig date, tinder, tinder-app, tinder-dating, mænd, kvinder, kærlighed, forhold, parforhold, sex, kærlighed
Kort tid efter, jeg havde ændret mit mindset, var jeg klar til at møde hele tre nye mænd. (Foto: All Over)

Min første date var med gymnasielæreren, som jeg faktisk havde matchet med et par gange forinden. Vi fik endelig lavet en aftale om at mødes til et glas vin.

Selv om jeg efterhånden er en ret rutineret dater, plejer jeg at blive nervøs, før jeg skal på date. Kan han mon lide mig i virkeligheden? Er han sådan, som jeg har forestillet mig? Har vi noget at snakke om? Alle de tanker var væk før denne date. Jeg havde jo en anden date senere på ugen, så hvis den her ikke gik godt, var det ligegyldigt.

Læs også: Hvor får mænd den usandsynligt gode selvtillid fra?

Vi endte med at have en superhyggelig aften, hvor vi delte en flaske vin på en vinbar på Nørrebro, og jeg var helt klart åben for at mødes igen. Det var han også.

“Spild af tid”-listen

To dage senere skulle jeg på date med musikeren, men da dagen kom, aflyste han. Jeg satte ham på min “spild af tid”-liste og swipede videre. Jeg blev egentlig ikke skuffet. Jeg havde jo haft en sjov date et par dage forinden, og jeg havde en ny date ugen efter. Jeg havde ikke brug for ham.

Det viste sig dog, at musikeren ikke var klar til at blive kasseret, og han viste oprigtig interesse i at finde en ny dag. Min nye datingstrategi gik jo ud på at investere i dem, der investerede i mig, og jeg syntes, at han fortjente en chance mere. Vi aftale at mødes ugen efter.

Læs også: Dating: Virker det at spille kostbar?

Inden vores nye aftale skulle jeg dog lige nå en date med amerikaneren. Vi mødtes til en kop kaffe og en gåtur rundt om søerne. Jeg havde en vin-aftale med nogle veninder senere, men vi hyggede os så meget, at han faktisk endte med at tage med til venindeaften.

Han mødte mine veninder på vores første date, og jeg tænkte, at ham her måske faktisk var oprigtigt interesseret.

date, dating, dårlige dates, dårlig date, tinder, tinder-app, tinder-dating, mænd, kvinder, kærlighed, forhold, parforhold, sex, kærlighed
En kaffe og en gåtur rundt om søerne er nok den mest brugte første date for singler i København. (Foto: All Over)

Fun fact: Da amerikaneren og jeg var på vej til venindeaften, gik vi åbenbart forbi musikeren, som senere skrev, at han havde set mig gå rundt med en fyr. København er lille, og der er altså risiko for den slags, når man dater som en mand.

Læs også: Hvor ærlig skal du være på første date?

Det skræmte ham heldigvis ikke væk, at han havde set mig på date med en anden, så mens ilden stadig var varm med amerikaneren, tog jeg på date med musikeren.

Vi mødtes til en øl på en bodega, og vi endte med at spille bordfodbold med Tue West, som tilfældigvis var på samme bar – det var jo noook endnuuu en sang om kærlighed! Behøver jeg fortælle, at det var en virkelig sjov date?

Sommerfugle i maven

Et par dage senere inviterede amerikaneren mig i biografen. Filmen var dårlig, men daten var god, og jeg begyndte at få lidt sommerfugle i maven. Jeg var dog ikke klar til at satse 100 procent på ham endnu.

Derfor swipede jeg videre på Tinder og skrev stadig sammen med musikeren. Ham og jeg forsøgte at få stablet en ny date på benene, men han var travl. Roskilde Festival, som han skulle på, var lige rundt om hjørnet, og jeg skulle på vandretur i Norge lige efter. Vi aftalte at snakkes ved, efter det hele var overstået.

Læs også: 9 tegn på, at din date er en episk fiasko

Alt imens fik jeg aftalt en date med franskmanden – et nyt Tinder-match. Han skulle også på Roskilde Festival, men vi nåede at mødes inden og drikke os småfulde i øl på en bodega på en mandag. Vi havde en smaddersjov aften, og vi ville begge gerne ses igen.

øl date date, dating, dårlige dates, dårlig date, tinder, tinder-app, tinder-dating, mænd, kvinder, kærlighed, forhold, parforhold, sex, kærlighed
Hvis du nemt bliver nervøs over at skulle på date, vil jeg helt klart anbefale en bodegadate. Stemningen er loose og øllen hjælper med at dulme nerverne. (Foto: All Over)

Amerikaneren blev pludselig stille. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke blev en smule skuffet, men jeg var tro mod min nye strategi, og jeg valgte at sætte ham på “spild af tid”-listen, da jeg ikke havde hørt fra ham i en uge.

Franskmanden var til gengæld ivrig efter at ses igen, og han valgte faktisk at tage hjem fra Roskilde allerede fredag, så vi kunne nå at ses, inden jeg skulle flyve til Norge senere samme aften.

Læs også: Findes der kun en eneste ene?

Jeg tog til Norge og fik mig en pause fra mit nye datingliv. Jeg havde fortalt franskmanden, at jeg kun ville have begrænset adgang til netforbindelse. Alligevel skrev han til mig et par gange under turen. Jeg var slet ikke i tvivl om, at han var interesseret.

Det har jeg fået ud af at date som en mand

Da jeg kom hjem fra Norge, fik franskmanden og jeg hurtigt arrangeret at ses igen. Det er halvanden måned siden, og vi ses stadig i dag.

Jeg swiper ikke længere på Tinder, fordi han rent faktisk har vist oprigtig interesse hele vejen igennem. Jeg har ikke været et sekund i tvivl om, hvor han stod. Han fortjener, at jeg investerer tilbage, og jeg har ikke et behov for at se andre lige nu.

Gymnasielæreren og jeg udvekslede et par GIFs på Tinder kort efter vores date, og så blev der stille. Musikeren hørte jeg aldrig fra. Amerikaneren skrev til mig i, hvad jeg formoder må have været, en brandert og forsøgte at lave et booty call. De røg alle tre på “spild af tid”-listen

Læs også: Single i København: Han forvekslede mig med en anden!

Så hvad har jeg lært af at date som en mand? Jeg har lært, at det slet ikke er så dumt at date flere af gangen – i hvert fald indtil der er en, der viser oprigtig interesse.

Det fjerner de skyhøje forventninger og tager presset fra den enkelte date – og så minimerer det risikoen for at blive skuffet.

Vi ved jo også, at man skal kysse mange frøer, før man finder prisen, så man kan jo lige så godt komme i gang.

date, dating, dårlige dates, dårlig date, tinder, tinder-app, tinder-dating, mænd, kvinder, kærlighed, forhold, parforhold, sex, kærlighed
Jeg har i langt højere grad respekt for mig selv, efter jeg har ændret min datingstrategi. (Foto: All Over)

Jeg har desuden lært, at det er supersjovt at date, når man ikke har et forventningspres. Selv om nogle af mændene viste sig ikke at have yderligere interesse, fortryder jeg ikke en eneste af mine dates. Jeg har fået en masse gode oplevelser med i bagagen, og jeg har simpelthen haft det så sjovt!

Læs også: Forskning: Dit kropssyn påvirker dit datingliv

Det allervigtigste, jeg har lært, er, at man ikke skal blive ved med at bruge tid og energi på mænd, der ikke giver igen. Det vil jeg altid holde fast i. Mænd, der ikke investerer i dig, fortjener ikke, at du investerer i dem!

Jeg har holdt fast i dette mantra gennem hele denne datingperiode, og det betyder, at jeg har haft respekt for mig selv hele vejen igennem, og jeg er ikke på noget tidspunkt blevet ked af det.

· Mere fra samme kategori ·