Læs også:

Close
augustfund, beauty, skønhed, produkter

Augustfund – her er de vigtigste skønhedsnyheder denne måned

Skønhed  | 

Det er august, men det er stadig sommer. Heldigvis. Der er masser af skønhedsnyheder til dig!

augustfund, beauty, skønhed, produkter

Pore perfect

Jeg har noget med Benefit. Det er et megalækkert brand, og de er kendt for deres minimizing pore-primer. Nu er der også kommet en foundation, som minimerer synlige porer og dækker ujævnheder, uden at de tilstopper.

Den er ret matterende og kontrollerer overskydende sebum (talg) effektivt. Den kommer i fem POREfekte nuancer.

Benefit Sephora

Benefit Pore minimizing foundation, 275 kr., fås i Sephora

Lavendelbad

ellos showergel

Ellos-showergel, 39 kr., ellos

Vivag vådservitter

Jeg elsker alt, der er nemt, og især om sommeren er det megadejligt at have en lille pakke vådservietter til i et snuptag at vaske sig “dernede” med.

Vivag female intimate wet wipes er bløde og skånsomme intimservietter, der både vasker den sarte hud ren, opfrisker og fjerner ubehagelig lugt uden brug af rindende vand.

Formuleringen er mild og skånsom og uden parfume og farvestoffer, og mælkesyre sikrer en lav pH på 4,5, så den naturlige balance i underlivet opretholdes.

vivag intimservietter

Vivag vådservietter, 34,95 kr., ren-velvaereshop.dk

Sov nu godt

Søvn er godt og også vigtigt for at kunne klare en hel dags opgaver og aktiviteter. Jeg har testet Sleep Formula fra Vitaviva, fordi jeg gerne vil have en bedre søvn, så kroppen kan nå at restituere sig og holde sig sund.

For lidt søvn er faktisk lig med stressede celler, svækket immumforsvar, dårligt humør og svækkelse af kognitive funktioner. Med Sleep Formula beroliges kroppen og en dybere søvn fremmes.

Jeg følte, at det var lettere at falde i søvn efter bare en enkelt kapsel, når jeg skulle i seng. Om jeg vil tage en kapsel hver dag, ved jeg ikke, men jeg  er glad for at have dem og vil helt sikkert bruge dem i perioder, når jeg kan mærke, at jeg trænger til ekstra søvn.

sleep_formula Vitaviva

Sleep Formula, 327 kr. for 60 kapsler, vitaviva.com

Jeg elsker …

Jeg elsker alt med kokos. Og jeg har altid elsket Ogx, som jeg køber i USA, når jeg er der. Denne Coconut Oil Weightless Hydrating Oil Mist er et quick-fix til mat, tørt hår med en let blanding af kokosolie og fugtgivende ekstrakt fra bambus, der gør håret blødere, blankere og glattere for hver dag.

Den kan anvendes i både let fugtigt eller tørt hår. Mit absolutte favoritprodukt, når det kommer til hår.

ogx kokos hårolie

Ogx olie, 90 kr., matas

Tid til ny håndcreme

Jeg elsker håndcremer, og jeg har lige brugt min op. Så jeg har testet Darphins nye All-Day Hydrating Hand & Nail Cream, som jeg er blevet ret vild med.

Den er virkelig lækker i konsistensen, og jeg kan mærke, at den også plejer både negle og neglebånd, samtidig med at mine hænder føles glattere. At tuben så også er pæn gør bestemt ikke noget. Heldigvis er den ret drøj, for den er ikke helt billig.

Darphin håndcreme

Darphin-håndcreme, 179kr., ring 3332 3322 for nærmeste forhandler

Mælkesyrebakterier

De sidste år er der kommet meget frem om mælkesyrebakterier og tarme. Ting, som vi aldrig har vidst eller tænkt på.

Mælkesyrebakterier er en naturlig del af tarmsystemet, hvor de blandt andet indgår i omsætningen af næringsstoffer. Jeg satte mig derfor for at prøve et par af de produkter, der findes på markedet. Her er det Duolac til vedligeholdelse af normal smag samt Duolac til rejsen.

Duolac Derma+ Plus smager af vanilje, og indeholder 10 milliarder mælkesyrebaktier. Det skulle efter sigende vedligeholde en normal hud, hvis man tager et brev om dagen. Efter 14 dage synes jeg faktisk, at min hud var mere ensartet.

Duolac Rejse+ 2 i 1-pakning indeholder 2,3 milliarder mælkesyrebaktier, og der er både en før-, under- og efter-tablet, man kan tage. Jeg tog den tre dage, før jeg skulle til Kreta for at slippe for dum mave på turen. Om det var tyggetabletternes skyld eller ej, så havde min mave det fantastisk.

Duolac har også andre produkter, og jeg har en fornemmelse for, at min mave vil have godt af at tage et produkt dagligt. Så det må være næste forsøg, jeg skal i gang med.

Duolac mælkesyrebaktier

Duolac, 89 kr, og 199 kr., webapoteket.dk

Beauty blender

Beauty blender er overalt og har været det et stykke tid. Men at få fat på en ordentlig er vigtigt, hvis du vil have et perfekt resultat. Det får du med denne Beauty Blender Bubble, der rent faktisk har været på markedet i 15 år.

Den er nem at arbejde med og giver et ensartet resultat, når du for eksempel skal lægge din foundation. Har du aldrig prøvet at bruge en, så skal du gøre det. Pludselig er alt blevet nemmere (og pænere).
Beauty Blender Bubble

Beauty Blender Bubble, 159 kr., cocopanda.dk

Juice Beauty

Jeg er ret vild med det californiske mærke Juice Beauty, og nu kan man også få makeuppen i Danmark. Deres foundation er på alle måder lækker og let i konsistensen. Det er en foundation og serum i et, som giver et naturligt look.

At de så også bruger de bedst certiciferede økologiske og naturlige ingredienser og har klinisk dokumenterede resultater er bestemt et plus.

juice beauty foundation

Juice Beauty-foundation, 349 kr., magasin.dk

Decléor-solcreme

Det er ikke for sent at få sol eller tage på ferie, og jeg vil til hver en tid anbefale, at du bruger så høj faktor som muligt. Din hud vil elske dig for det.

Protective Hydrating Milk Body SPF 50 fra Decléor giver dig en høj beskyttelse, så du ikke får varige solskader, samtidig med at den tilfører masser af fugt og pleje. Jeg synes, den er virkelig god.

decleor solcreme

Decléor-solcreme, 215 kr., cocopanda.dk

Dråber af ungdom til øjnene

Jeg elsker denne lille dims, der kan rulle og både køle og let massere øjenomgivelserne. Drops of Youth Eye Concentrate er et effektivt roll-on pumpe øjenprodukt, der er udviklet ved hjælp af plantestamcelleteknologi.

Den er ikke ny, men i nyt design. Indholdet er det samme gode! Den kan bruges af alle hudtyper og både nat og dag. Kan også bruges under en anden øjencreme som en serum.

drops-of-youth-eye-concentrate body shop

The Body Shop øjencreme, 225 kr., thebodyshop.dk

Perfekt concealer

Jeg kendte ikke Artistry i forvejen – men det gør jeg nu. Deres Exact Fit Perfecting concealer giver en god dækning, der holder hele dagen, og du kan nemt finde en tone, der passer netop dig.

Den skjuler også dine uregelmæssigheder og reducerer synligheden af mørke rande, rødme og porer og urenheder. Det bedste af det hele er, at den kan få trætte øjne til at se helt friske ud. Den er nem at arbejde med og hverken creaser eller tørrer ud.

artistry concealer

Artistry-concealer, 226 kr., amway.dk

En musthave-neglelak

Efterhånden har jeg prøvet et utal af mærker og farver i neglelak, men alligevel måtte jeg prøve Treat Collection, som jeg havde hørt er plejende uden at udtørre huden. Den er også hurtigtørrende, langtidsholdbar, opbyggende og har en fabelagtig, skinnende glans.

Mange plusser, og så er jeg megaglad for det lange skaft og de ekstra bløde og brede pensler, der giver et optimalt resultat og en fejlfri finish.

Der er 66 fine farver at vælge imellem. Denne i koral er jeg dog helt pjattet med.

treet neglelak

Treat Collection-neglelak, 159, greenharmony.dk

Vær god mod de små fusser

Sommer er lig med bare fødder, så vær ekstra sød ved dem. Det kan du være med produkterne her fra XELLENCE.

Volcanic Foot Stone er en pimpsten, der nænsomt eksfolierer tør og hård hud på fødder, hænder og albuer. Naturens egen, terapeutiske blanding af basalt, silikone, magnesium, jern og ilt har skabt den ru overflade med de små huller.

Efter behandlingen kan du bruge Active Exfoliating Heel Cream, som er god til tør og hård hud, dybe hælrevner og sprukken hud. Den lindrer sviende, kløende og irritabel hud og nedbryder og opløser hård og fortykket hud.

Derudover kan den også fremme hudens naturlige helingsproces ved hjælp af en unik kombination af effektive, aktive stoffer og naturlige olier af høj kvalitet. Den er uden parfume, farvestoffer, konserveringsmidler eller mineralske olier.

XELLENCE_Visible_Change_Volcanic_Foot_Stone_samt_Exfoliating_Heel_Cream DKK348

XELLENCE-sten og -fodcreme, priser 149 kr. og 199 kr., xellence-skincare.com

Frisk pust til ansigtet

Jeg elsker som i knuselsker facial mists, og jeg har altid en i nærheden – om det er på natbordet eller i håndtasken. Denne facial mist fra Plaisir synes jeg er ret lækker og til en god pris.

Plaisir Stay Fresh Facial Mist er en fugtgivende og opfriskende ansigtsmist til den unge hud. Den får huden til at føles mere frisk og jævn samt afhjælper tørhed og urenheder. Brug den i løbet af dagen, som opfrisker om morgenen eller som skintonic, hvor du kommer den på en vatrondel.

plaisir facial mist matas

Plaisir facial mist, 79,95 kr., matas.dk

En smuk og holdbar øjenskygge

Det synes jeg altid, man mangler. Så er der det ene galt, så er der det andet galt. Men de nye cremeøjenskygger fra Revlon med teknologi indenfor langtidsholdbar makeup kan det. De giver en smuk metallisk glød.

Prøv for eksempel den lyserøde sammen med den grå. Det giver et smukt resultat.

Revlon-ColorStay-CremeEyeShadow-HERO

Revlon øjenskygger, 69 kr., magasin.dk

 

 

Læs også:

Flere måder at bruge produkterne på

 

 

· Mere fra samme kategori ·