Læs også:

Close

Hvid, kridhvid, crispyhvid … 15 af sommerens fineste, hvide items!

Mode  | 

Hvid er sommerfarven, der holder år efter år! Der er ikke noget bedre end en lækker sommerkulør sat sammen med et crispy hvidt outfit

Hvid, hvid, hvid – white everything, please! 

Vi drømmer om at gå sommeren imøde iført lette, flagrende kjoler og broderie anglaise. Uanset om du skal på stranden, er hjemme i haven eller i byen, skal du gå efter mindst ét hvidt item for at være med på en af de helt store trends denne sæson.

Hey shorty

hvid

Shorts, 350 kr., H&M

Et par lækre shorts er et musthave til både den lunefulde danske sommer, og hvis du skal sydpå! Du skal dog passe på, hvor du sætter dig – det er ikke sjovt med pletter på hvidt.

 

Hørbukserne til sommerhuset

hvid

Bukser, 250 kr., H&M

Disse hørbukser er som skabt til en sommerhustur ved Vesterhavet! Brug dem med en stråhat om dagen, og sæt dem sammen med en let sommerstrik om aftenen.

 

Feminine sløjfer

hvid

Top, 250 kr., H&M

Denne fine top er indbegrebet af crispy white! Brug den til fest eller en middag ude, og tilføj blot et par jeans, statementøreringe og røde læber.

 

Dydig sommerkjole

hvid

Kjole, 300 kr., Vero Moda

Det er in at være dydig denne sommer. I hvert fald udadtil. I stedet for nedringede toppe og kjoler, skal du gå efter modeller med et næsten victoriansk snit: Høj krave og flæser. At være tildækket er sexet.

 

Smile, it’s summer!

hvid

T-shirt, 130 kr., Vero Moda

Hvis du endnu ikke har investeret i en statement-T-shirt, er det ved at være på tide! Vælg en med et sødt budskab, der får folk til at smile.

 

Mobilbeskyttelse

hvid

Mobilcover, 80 kr., Vila

Mobilen er uundværlig for de fleste, og den skal da også have en sommer-makeover, ikke?

 

Strikket romantik

hvid

Strikket top, 250 kr., Vila

Denne skønne, strikkede top kan du sætte sammen med et par løse shorts og morgenhår for et rigtig casual sommerlook. Den er også god, hvis du vil gå efter et bohemet festivallook.

 

Tunikadrøm

hvid

Tunika, 360 kr., Object

Denne smukke drøm af en tunika er perfekt til kold rosé på terrassen og hygge i haven. Den gør dig romantisk og sommerlækker på ingen tid.

 

Cremede blonder

hvid

Top, 300 kr., Vila

Hvid og blonder går bare godt sammen! Gå efter feminine snit og gerne tilsat lidt flæser.

 

Søde sokker

hvid

Strømper, 60 kr., Monki

Stik et par strømpefødder med søde sokker i dine sneakers, og gør dem lidt mere feminine og fine.

 

Wow comfort

hvid

Bh, 250 kr., Sloggi

Sloggi’s nye bh, Wow Comfort, er perfekt under sommerens T-shirts, og så er den superbehagelig, hvilket bestemt er et plus – særligt på denne årstid, hvor temperaturen gør sit for at gøre undertøjet irriterende.

 

Polkadot princess

hvid

Kjole, 695 kr., & Other Stories 

Denne sommer kommer vi ikke uden om polkaprikkerne, og du kommer helt sikkert til at spotte dem overalt. Denne fine kjole er perfekt til sommerens mange fester, og du kan danse natten lang i den!

 

Slip ons

hvid

Slip ons, 650 kr., & Other Stories

Skal du kun investere i ét par sandaler denne sommer, så skal det være slip on-modellen. Denne version kombinerer det bedste fra både sandal og espadrille og giver et afslappet look.

 

Bikinibabe

hvid

Bikinitop, 130 kr., H&M

Der er ikke noget mere sexet end en fin sommerkulør og en hvid bikini. Skaf muligvis kuløren, før du køber bikinien.

 

Statement-perler

hvid

Øreringe, 85 kr., Topshop

Perleøreringene er sommerens musthave-accessories. Disse fine, cremefarvede eksemplarer er i hvert fald ikke til at overse.

 

Inspiration

De to fashion-darlings Hedvig Opshaug og Martha Ward har helt styr på sommerens hvide look. Gør som dem, og sæt et par farverige accessories til, for at det ikke bliver alt for klinisk. (Foto: All Over)

 

Læs også:

Work wear – summer edition!

 

Pakkeguide: Sådan pakker du din kuffert som håndbagage

· Mere fra samme kategori ·