Læs også:

Close

Til den dovne: 6 simple produkter, du kan bruge på flere måder

Annonce for ellos  | 

Nogle produkter kan bruges på mange andre måder end dem, de reklamerer med. Se bare disse 6 simple produkter med flere anvendelsesmuligheder

Har du nogensinde tænkt over, at din flydende læbestift kan bruges som eyeliner? Eller hvad med din ansigtsolie, kan den egentlig bruges i håret? Svaret er ja!

Det er jo ikke alle, der har et veludstyret skønhedsforråd eller en toilettaske fyldt med alle tænkelige produkter. Og indrømmet, nogen gange er man også bare doven, har ikke råd eller måske ikke plads i kufferten til det helt store arsenal.

Derfor får du her seks produkter, som du reelt kan nøjes med. Det er da nemt!

Flydende læbestift som eyeliner

En flydende læbestift i en markant, brændt nuance er flot på læberne, når du har fået lidt farve – men faktisk kan du også bruge den som eyeliner. Det er dog bedst at vælge en ultramat variant. Brug en fin pensel, og tegn op, som du ville gøre med normal eyeliner.

Denne hedder Ultra Matt Liquid Lipstick i farven Brownberry og har en rig farvepigmentering.

Flydende læbestift fra IsaDora, 99 kr., ellos

 

Face mist som moisturizer og setting spray

En spray til lidt af det hele. Sådan er denne Equilibria Face Mist Toner med aloe vera. Der er ikke noget bedre en varm dag end at blive frisket op med sprayen i ansigtet. Den kan dog også bruges som setting spray, når du har lagt makeuppen, så den holder bedre.

Du kan også i en håndevending bruge den som rensespray, hvis du kommer rigeligt på. Tør efter med en vatrondel.

Er du et meget varmt sted i ferien, hvor dine fødder er på størrelse med en elefants, så spray dem også lige. Det føles fantastisk.

Face mist fra Naobay, 99 kr., ellos

 

Ansigtsolie som hårolie

Olier er godt. Men det er ikke nødvendigt at have flere af slagsen med på for eksempel en ferie. Denne fra L’Oréal indeholder plejende olier fra blandt andet lavendel, rose og kamille, og det giver masser af fugt og næring samt fast hud med fin glød.

Du kan bruge den før en dagcreme, men den kan nemt stå alene – og brug den endelig til hårspidserne også. Du har garanteret noget på hænderne, efter du har brugt den i ansigtet – fordel det i håret. Og skal du ud om aftenen, så sæt håret med lidt olie, som får det til at se blankt og skinnende ud.

Ansigtsolie fra L’Oréal, 169 kr., ellos

 

Læbestift som blush

Denne læbestift fra Formula Puras Debora Milano-kollektion i farven nude orange er perfekt til sommerbrun hud. Den giver en medium/høj dækning og har blandet andet arganolie og shea butter i.

Har du ingen blush med, så kom lidt på dit kindben, og fordel let med fingerspidserne. Du kan også komme en smule på øjenlåget i globelinjen, så du markerer øjnene let.

Læbestift fra Formula Pura, 99 kr., ellos

 

Øjenskygge som highlighter

LUMENE Nordic Chic Pure Color Eyeshadow er en pudderøjenskygge, der giver let farve og lysner. Den er derfor egnet også som highlighter under brynet, på kindbenene, og hvor du ellers ville påføre en highlighter.

Har du andre øjenskygger du skal have på, så brug denne først på hele øjenlåget.

Skyggen har en fløjlsblød konsistens, som gør dem lette at blande og udviske, samt giver en pigmentrig finish, der holder længe.

Øjenskygge fra Lumene, 99 kr., ellos

 

Renseservietter som opfrisker

Renseservietter er rare og praktiske, og disse fra L’Oréal er gode til sensitiv og tør hud. De både renser og beroliger. Brug dem til at afrense ansigt, øjne og læber. De er også gode til vandfast makeup.

Hav altid en pakke på dig. For er du på stranden er det nærmest penge værd at få lov til at tørre sig i ansigtet med en. Det føles dejligt og kølende. Og husk, at de jo også lige kan bruges under armene eller intimt. Man må aldrig gå ned på renseservietter!

Renseservietter fra L’Oréal, 65 kr., ellos

 

Denne artikel indeholder affiliatelinks, der giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver selvfølgelig den samme. Køber du gennem et affiliatelink, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

· Mere fra samme kategori ·