Læs også:

Close
iphone, smartphone, texting, sms

56 nye emojis er på vej! Hijab, havfrue, amning og vampyrer

Underholdning  | 

I efteråret kommer 56 nye emojis til iOs og Android, hvilket vil bringe totalen op på i alt 1.907 forskellige

Er du klar over, at du faktisk har 1.851 emojis at vælge imellem? Det føles sjældent sådan, for det kan ofte være rigtig svært at finde den helt rigtige. Nu kommer hjælpen dog! Ifølge Emojipedia er der nemlig 56 spritnye emojis på vej.

emoji-pistol-anna-wintour-iphone-smartphone-telefon-mobil
Er du klar til de nye emojis? (Foto: All Over)

Det er en pæn sjat, og vi glæder os allerede til “sommeren” er ovre, for de små tegninger skulle efter sigende gøre deres ankomst i sidste halvdel af 2017, hvor der vil komme opdateringer til både Android og iOs. Så hold øje med Unicode version 10.0!

Læs også: 8 apps, der gør min hverdag federe

Hvilke emojis kommer med den nye opdatering?

Hvad er det så for nogle små gule og flerfarvede ansigter, dyr og genstande, vi skal til at sende til veninderne?

For det første vil vi gerne lige fremhæve, at der kommer ikke bare en, men to havfrueemojis! Noget, vi personligt har gået og manglet, selv om avokadoemojien, vi fik i december, var et midlertidigt plaster på såret.

iphone, smartphone, texting, sms
Snart har du over 1.900 emojis at vælge imellem. (Foto: All Over)

Derudover kommer der en smiley, der bander, en med stjerner i øjnene, en, der kaster op (den har vi haft brug for længe!), en kvinde, der ammer, en skægget mand, elvere, en troldmand, en heks, ånder, bjergbestigere, yogadyrkere, en kvinde med tørklæde, zombier og vampyrer.

Så det bliver altså endnu nemmere at vise din personlighed med emojis. Derudover er der også nyt i dyreriget og snackens verden – der kommer nemlig en dinosaur, en giraf, en zebra, en kokosnød, broccoli, en bøf, en tærte, en saltkringle, en sandwich(!) og så videre og så videre.

Læs også: Sådan får du de gamle emojis tilbage på Facebook Messenger

Du kan se alle de 56 nye emojis hos USA Today – eller i videoen herunder:

Hvilken emoji går du og mangler i dit liv? Læg en kommentar!

Læs også: Digital detox: Sådan bliver du mindre skærmafhængig

· Mere fra samme kategori ·