Læs også:

Close
glattebørste, emerio, glat hår, pink hår

Her er top fem over mest sælgende hårprodukter lige nu!

Artiklen er sponsoreret af ellos  | 

Vil du gerne vide, hvad der er populært ude blandt skønhedsforbrugerne? Her er en liste over de bedst sælgende hårprodukter lige nu

Denne liste viser de bedst sælgende hårprodukter på ellos lige nu, og der er alt fra krøllejern til glattebørster. Vi tæller selvfølgelig ned, så du får førstepladsen til sidst! Kig med, og bliv inspireret til dine egne indkøb.

hårprodukter, hår, frisurer, hårstyling
Du kan nærmest ikke komme til at gøre et fejlkøb, for disse fem produkter er de mest sælgende af en grund! (Foto: All Over)

#5: Bryntrimmer fra Depend

Noget tyder på, at mange er trætte af at plukke bryn, i hvert fald er bryntrimmeren fra Depend på listen over de fem topsælgende hårprodukter på ellos’ site. Det kan vi egentlig godt forstå, for det er nemlig helt smertefrit at fjerne hår på den måde.

Hvis du også drømmer om at skifte pincetten ud med en trimmer, så husk at lægge forsigtigt ud og begynd så småt med området mellem brynene. Senere kan du også bruge trimmeren på halsen, hagen, i armhulerne eller endda i bikinilinjen!

trimmer, bryn, bryntrimmer, hårtrimmer, depend, hårprodukter

 

Bryntrimmer, 99,95 kr., ellos

Læs også: Jeg stoppede med p-piller efter 8 år: Fik akne og tabte håret!

#4: Krøllejern fra Remington

Krøller er hot lige nu. Og med dette krøllejern kan du få bløde og naturlige krøller. Det går op til 210 grader – vi anbefaler dog, at du holder det på 185, så skader du håret mindst muligt og opnår et lige så godt resultat.

Krøllejernet er varmt på kun 30 sekunder, og måske er det netop derfor, det er så populært, at det ligger nummer 4 på listen over bedst sælgende hårprodukter.

Sno en tot rundt om jernet, og hold den der, til håret er varmt. Pas på, du ikke brænder dig! Her er en handske en god ide.

krøllejern, remington, hår, styling

 

Krøllejern, 349 kr., ellos

Læs også: Festivalguide: Fede frisurer, der holder – også i uvasket hår!

#3: Glattejern fra Remington

Nogle vil gerne have krøller – andre vil gerne have glat hår. Begge dele er populært, og derfor er krølle- og glattejernet på en henholdsvis fjerde- og tredjeplads på denne liste.

De er begge fra Remington, som er en af de førende på markedet. Formentlig på grund af den gode kvalitet og den lave pris.

Husk at bruge en varmebeskyttende spray, før du kaster dig ud i glatningen. Det vil både give et bedre resultat og mindske slid på håret.

glattejern, remington, glat hår, hårstyling, fladjern

Glattejern, 239 kr., ellos

Læs også: Her er de allermest populære læbestifter lige nu!

#2: Hårtørrer med rundbørste fra BaByliss

Det bliver ekstralækkert at fønne hår, hvis du bruger denne hårtørrer, for prøv lige at se: Den er i tidens populæreste farve, rose gold!

Derudover har den en rigtig fin pris, som det ofte er med BaByliss-produkter, og så følger der både en rundbørste, et mundstykke og et par hårklemmer med.

hårtørrer, hårstyling, hårprodukter, føntørrer

Hårtørrer, 399 kr., ellos

Læs også: Video: Regnbuehår for en dag! Vi tester L’Oréal Colorista 1-day-spray

#1: Glattebørste fra Emerio

Listens nummer et og dermed det allermest populære hårprodukt lige nu er denne glattebørste fra Emerio.

Glattebørsten er et forholdsvist nyt produkt, som findes i flere afskygninger. Denne er en af de billigere versioner.

En glattebørste fungerer lidt som et glattejern, det er bare mere skånsomt, fordi du ikke presser håret på samme måde. Derfor kan du heller ikke forvente det samme spejlblanke resultat uden at gøre en større indsats – til gengæld er børsten oplagt at bruge dagen efter, du har glattet hår, når det bare skal opfriskes.

glattebørste, emerio, glat hår, pink hår

Glattebørste, 199 kr., ellos

Læs også: Vi tester Sugar Bear Hair: Lækre vingummibamser, der plejer dit hår

Denne artikel indeholder et eller flere affiliate-links, der giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver den samme. Redaktionen udvælger selv produkterne, og hvis du køber gennem et affiliate-link, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

Læs også: Vidste du, at din manke har bedst af hårfarve MED ammoniak?

· Mere fra samme kategori ·