Læs også:

Close
Scarlet pleasure

Scarlet Pleasure: Nu vil vi give koncert i rummet

Underholdning  | 

De unge drenge i Scarlet Pleasure er EP-aktuelle med Limbo, der netop er udkommet. Deres drømme for fremtiden er dog meget, meget større

De har lagt hele Danmark ned med deres poptoner, pigetække og pagehår. Pludselig brød Scarlet Pleasure igennem for et par år siden og gav et brag af en koncert på Orange Scene på Roskilde Festivalen til toner af massive hits som Heat og Windy. Det skriver Coca-Cola Journey.

scarlet pleasure
Scarlet Pleasure er blevet ultrapopulære i Danmark, men de har endnu større drømme for fremtiden. (Foto: PR)

Siden er det væltet ind med succes, der har fået Emil, Joachim og Alexanders drengedrømme til at gå i opfyldelse. Men bag enhver succes gemmer der sig også ambitioner. Tårnhøje ambitioner. Derfor er de tre drenge og barndomsvenner heller ikke færdige med at drømme om fremtiden.

– Forleden snakkede vi alle tre om, at det kunne være fedt at spille i rummet, inden vi dør, siger de tre drenge samstemmende.

… men først skal vi til udlandet

Selv om det er sagt med et smil på læben, så er der alligevel noget alvor bag, for det vidner om, hvor Scarlet Pleasure gerne vil hen. Og bandet holder sig på ingen måde inden for Danmarks grænser.

– Vi vil gerne spille en masse koncerter i Europa, helst Sydeuropa. Der er noget utrolig lækkert over tanken om at køre i en tourbus til eksempelvis Bologna, Firenze og så videre. Spille koncerter, drikke vin, nyde livet, siger de tre drenge.

Læs også: Galleri: Northside 2017

Og netop vinen er et samlingspunkt for de tre venner. Et symbol på de drømme, der går hånd i hånd med deres indbyrdes venskaber.

– Selv om vi nærmest altid er på “arbejde”, drikker vi også masser af vin og spiser god mad. Det en typisk måde for os alle tre at bruge et venskab på, siger de.

Vi er utroligt taknemmelige

For drengene er det med til at forene de to verdener, hvor de både er venner og kollegaer. Og at nyde livet, mens man har store musikalske ambitioner og drømme, mener de tre, er en vigtig ingrediens i at lykkes med den mission, som drengene er mest ydmyge omkring.

– At kunne dele vores musik, som vi gør det nu, er et stort privilegium for os, som vi er utrolig taknemmelige for, siger de.

Scarlet pleasure
Scarlet Pleasure spiller rundt omkring i landet fra november. De kommer blandt andet forbi Roskilde, Odense, Kolding, Aalborg og selvfølgelig København. (Foto: PR)

Men selv om de er fælles om mange ting, så er der alligevel også plads til individuelle drømme.

– Jeg drømmer om at åbne en tomatfarm i Frankrig, som kommer til at producere de bedste tomater til en lækker mozzarellasalat, siger Emil.

– Min drøm er klart at skrive en god bog, fortæller Joachim, mens Emil holder sig til det musikalske.

– At skrive en sang med Laid Back kunne være det vildeste, afslører han.

Læs også: Sådan spotter du den falske festivalbillet

360-graders koncert på nettet

I øjeblikket er drengene EP-aktuelle med Limbo samt et spritnyt samarbejde med Coca-Cola Danmark, hvor drengene har spillet en intimkoncert, der kan ses live igen og igen i en 360-graders-visning på Coke Music TV på YouTube. Det er et samarbejde, drengene er meget glade for.

– Det vigtigste ved vores samarbejde med Coke Music er, at vi får mulighed for at spille et par nye sange, som er en del af den nye EPLimbo. Generelt er det at kunne optræde live altid noget, vi værdsætter utrolig højt, så det ser vi virkelig frem til, siger drengene.

Du kan se deres optræden fra den helt nye YouTube-kanal, CokeTV.

· Mere fra samme kategori ·