Læs også:

Close

Pakkeguide: Sådan pakker du din kuffert som håndbagage!

Mode  | 

Du skal pakke til ferien, og der opstår en mindre krise, fordi der ikke er plads nok. Det kan dog sagtens lade sig gøre at pakke en kuffert, du kan have med som håndbagage

De fleste kender det. Du har kun bestilt håndbagage til din ferie, fordi du tænkte, at det kunne du da snildt. Så kommer dagen, hvor du rent faktisk skal pakke, og du går lidt i panik over, at der er ALT for lidt plads og overvejer et øjeblik at tilkøbe ekstra bagage.

kuffert, håndbagage, pakkeguide, ferie, rejser
Faktisk må du udover din håndbagage også have både en almindelig dametaske og ét personligt item med dig (for eksempel noget, du har shoppet i lufthavnen). (Foto: All Over)

Stop lige der! Du kan godt, det kræver bare, at du tænker dig lidt om og vælger omhyggeligt. Vær realistisk, og vælg ting, du rent faktisk bruger og føler dig tilpas i. Der er ingen grund til at bruge unødvendigt plads på en kjole, som du gerne vil have på, men som du ved, du ikke føler dig tilpas i.

Basics

håndbagage

Ansigtssolcreme 50 ml, 90 kr., Derma, hårolie 100 ml, 267 kr., Moroccanoil, solbriller, 55 kr., Forever 21, denimshorts, 200 kr., Monki, T-shirt, 100 kr., Pieces, shorts, 280 kr., Vila, sandaler, 180 kr., H&M

Sørg for at have nogle helt basic items med. Items, der går til alt andet, som for eksempel en hvid, blå eller sort T-shirt. Du tænker måske, at det er lidt kedeligt, men tro mig, du fortryder ikke at have brugt plads i kufferten på de helt basic ting.

Du skal mindst have en neutral overdel og underdel med, så kan du altid matche noget med dem.

Husk også, at du kun må have beauty-produkter i op til 100 ml med i din håndbagage! Gå efter rejsestørrelserne på dine yndlingsting.

Køb en kvalitetssolcreme til dit ansigt, og kig efter allergimærkerne! Så kan du altid købe solcreme til resten af kroppen, når du kommer frem til din destination.

Sættet

håndbagage

Top, 350 kr., Envii, nederdel, 350 kr., Envii, bluse, 160 kr., Pieces, shorts, 150 kr. Pieces, top, 160 kr., Vero Moda, shorts, 180 kr., Vero Moda, halternecktop, 300 kr., H&M, shorts, 350 kr., H&M, bomuldsnatsæt, 180 kr., H&M

Sættet er en fantastisk ting og er heldigvis stadig på mode! Du kan bruge sættet på flere måder. Selvfølgelig sat sammen, hvor det er en let løsning, hvis man ikke lige ved, hvad man skal tage på – så hopper man bare i sit sæt.

Du kan også bruge dem hver for sig, sammen med en basic over- eller underdel, hvis du ikke er i humør til et helt matchende outfit.

Vendbar bikini

Bikinioverdel, 130 kr., H&M, trusse, 100 kr., H&M

Når man skal spare på pladsen i kufferten (der skal jo være plads til lidt shopping, der skal med den anden vej) er den vendbare bikini en genial opfindelse! Du får to bikini’er i en, og behøver ikke at slæbe hele dit sortiment af badetøj med.

Det kan næsten ikke blive smartere, når du kun rejser med håndbagage.

Kjolen 

Kjole, 400 kr., H&M, asymmetrisk kjole, 550 kr., Zara, prikket kjole, 160 kr., Mango, rød kjole, 270 kr., Mango, stribet kjole, 200 kr., Monki

En kjole er et ferie-must, og du skal næsten have mindst en med. De er behagelige, lette og løse, og der er ikke så meget, du skal tænke over. Du skal bare hoppe i din yndlingskjole og voila, så har du styr på dit outfit.

Hvis det er lidt for koldt, kan du tage en T-shirt indenunder, det gør outfittet lidt mindre piget og mere sporty.

Skjorten med de mange muligheder

håndbagage

Skjorte, 300 kr., Zara

Denne skjorte kan styles på et utal af måder, og du kan opnå helt forskellige looks med den! Sjov og anderledes top, off-shoulder bluse eller bare som en almindelig skjorte. Den er i hvert fald velegnet, når der ikke er så meget plads i kufferten.

Jumpsuitet

håndbagage

Denim-jumpsuit, 300 kr., Monki, jumpsuit, 180 kr., H&M, jumpsuit, 300 kr., Monki, jumpsuit, 300 kr., Vila, jumpsuit, 200 kr., Gina Tricot

Jumpsuitet er endnu en smart opfindelse! Det er behageligt ligesom kjolen, og du har et helt outfit i et item. What’s not to like? Et jumpsuit kan både dresses op og ned. Tag hæle og et par smykker på om aftenen og et par flade slip’ons om dagen.

Så skulle du også være klar til at nyde ferien, selv om du kun har håndbagage med!

Læs også:

Sådan sparer du op til dit livs drømmerejse

par, rejse, ferie, dykker, dykning, palmer, strand, palmestrand, vandet, havet

 

8 ting, der giver dig følelsen af sommerferie sydpå – selvom du ikke har råd til at tage afsted

· Mere fra samme kategori ·