Læs også:

Close
nina agdal look

Et look – to priser: Få Nina Agdals look med luksus eller budgetmakeup

Annonce for ellos  | 

Vi kender det alle: Vi står og skal vælge mellem den dyre eller billige mascara. Når man ikke ved bedre, tager man ofte efter, hvad man har råd til. Vi har lavet et look, som du reelt både kan lave i en billig og dyrere udgave

Danske Nina Agdal er på trods af sin unge alder allerede et ikon i modelverdenen. Oftest ses hun helt uden makeup, men her bærer hun et look, der fremhæver hendes ansigt. Vi har fundet produkter i to prisklasser, som begge kan give dig Nina Agdals smukke look.

nina agdal look
(Foto: All Over, PR)

Ensartet hud med foundation

Om sommeren er ens hud oftest lidt pænere, lækrere og med mere farve. Derfor er det ikke alle, der bruger en foundation hver dag. Nutidens foundations er dog megalækre, og der er sket meget siden 80’ernes bruncreme.

De to, vi har testet, er meget forskellige. Maybellines Fit Me er let og nem at påføre. Ikke så dækkende, men blender utrolig nemt ind i huden.

Vil du have et mere dækkende look, så er Shiseidos den rigtige. Den virker let i konsistensen, men dækker utrolig godt, så det er vigtigt ikke at få valgt en for mørk farve. Duften er også at fremhæve: Så skøn!

Vurdér, hvad du skal bruge foundationen til, hvordan din hud ser ud, og hvor meget du har brug for.

ellos foundation

Budget: Fit Me fra Maybelline, 99 kr., ellos
Luksus: Sheer perfection fra Shiseido, 329 kr., ellos

Fremhæv dine øjne med øjenskygger

Øjenskygger er altid svært at finde i de rigtige farver. Omvendt er det vigtigt at finde de farver, der passer til en, og endnu vigtigere, at man kan finde ud af at lægge dem.

Ciaté har lavet en fin og stor øjenskyggepalette med ni farver. Den midterste virker nærmest som en fast pudder og er perfekt at bruge under de andre. Den dækker øjet fint og gør, at de andre farver trækker flottere frem. Du skal IKKE være bange for de lilla/blommefarvede. De fremhæver faktisk blå øjne ekstra meget og passer til både grønne og brune også. Især blev jeg ret vild med den bronze (2. sidste forneden), den er virkelig flot på et solbrændt ansigt.

L’Oréals øjenskyggepalette er nem at have med i tasken, fordi den har en handy størrelse, og de fire farver går til alt. De dækker også okay uden sådan at give det vilde look. Derfor er de nemme at lægge for dig, der ikke er vant til alt for mange farver. Arbejder du godt med at blende dem ind i huden, giver det et flot resultat.

øjenskygger ellos

Budget: Color riche les ombre fra L’Oréal, 129 kr., ellos
Luksus: Pretty palette fra ciaté, 359 kr., ellos

Ram øjnene ind med eyeliner

Giv dine øjne ekstra intensitet med en mørk og gerne sort kohl, som Nina Agdal gør på smuk vis.

Den billigste er fra Max Factor. Det er en traditionel kohl, der kan det, den skal. Den er hård i stiften og kan lave både tyk og tynd streg. Farven er sort – med sort på! Den er ret vandfast: Gnider jeg med vand flere gange efter hinanden, bliver den stadig siddende.

Makiash er også virkelig vandfast, men er federe og tykkere i stiften. Pas lidt på med ikke at trykke for hårdt, når den påføres. Det gjorde jeg første gang, og fluks knækkede den. I den anden ende er der en applikator, som du kan blende den sorte farve ud med. Dermed kan du reelt også lave smokey eyes, hvis du vil spice looket op.

Tip! Skal du blot lave en streg, så kom den lige i køleskabet først, så den ikke fedter og smører ud.

Budget: Kohl fra Max Factor, 69 kr., ellos
Luksus: Waterproof eyeliner duo fra makiash, 119 kr., ellos

Mascara må du aldrig glemme!

At vælge en mascara-favorit er næsten umuligt – og der kommer hele tiden nye på markedet. Er du typen, der ikke gider lægge mange lag og bare hurtigt vil have sorte vipper, så er Maybellines ret effektiv. Den giver sorte, kraftige vipper, og man kan reelt nøjes med et lag.

Vil du omvendt give den maks gas og virkelig lave effektfulde vipper, så er Max Factors rigtig god. Børsten er ret unik, og den fanger de enkelte vippehår, og gør dem længere og mere fyldige. Jeg ville lægge to til tre lag, men har du tid og lyst til at arbejde med den, er det umagen værd. 

mascara ellos

Budget: Colossal fra Maybelline, 109 kr., ellos
Luksus: False epic fra Max Factor, 149 kr., ellos

Shiny lipgloss

De to glosser er nærmest ens, når man ser dem. Det er jo netop det, der snyder. For det er de slet ikke, når de kommer på. Max Factor er lettere og giver både mindre farve og gloss og ser derfor meget naturlig ud. Den fås dog også i andre nuancer end den nude, vi har valgt.

Omvendt giver lipgloss by ellos megameget gloss, og allerede når du påfører den, føles den tykkere og lægger sig mere ovenpå læberne, som en markant shine.

Er du mest til shimmer, skal du altså gå efter Max Factors. Vil du hellere have fuld knald på de glossy lips, er det den fra by ellos, du skal vælge.

Lipgloss Ellos

Budget: Naked kiss fra by ellos, 49 kr., ellos

Luksus: Colour elixir fra Max Factor, 99 kr., ellos

Denne artikel indeholder et eller flere affiliate-links, der giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver den samme. Redaktionen udvælger selv produkterne, og hvis du køber gennem et affiliate-link, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

Læs også:

Sådan pakker du kun håndbagage

kuffert, håndbagage, pakkeguide, ferie, rejser

· Mere fra samme kategori ·