Læs også:

Close
junifund

Junifund – her er de vigtigste skønhedsnyheder denne måned

Skønhed  | 

Forskøn din måned med masser af beauty. Her er mine og måske dine nye skønhedsfavoritter i juni

Vi har samlet nogle af de lækreste beauty-items, som du kan få brug for i den solrige juni måned.

junifund

En lækker serum

Ph-formula er cremer i den dyrere ende. Men til gengæld er det min erfaring, at det godt kan betale sig, at bruge lidt ekstra kroner på god hudpleje, for du kan se et bedre resultat.

Nu er der kommet en serum i Ph-formula-serien, som jeg virkelig kan anbefale. Hydra Serum kræver nok, du sparer lidt op, og måske undgår en enkelt cafetur, for den er dyr. Det er noget af en fugtbombe, der indeholder aktive- og fugtbindende ingredienser, så huden bliver sund og gennemfugtet. Og så booster den også udstrålingen. Kom din favoritdagcreme over, når huden har absorberet serummet.

phFormula serum

phFormula serum, 840 kr., kan købes hos Beauty Akademiet og på professionelle hudplejeklinikker.

Nærmeste forhandler oplyses på 7021 1070

Nude negle til forårskjolerne

Forår og sol er lig med fine negle, og denne i en nude nuance er rigtig fin. Den er beriget med gode olier og giver flot glans og perfekt nude farve.

ellos neglelak l'oreal

L’Oréal neglelak, 69 kr., ellos.dk

3 nye mascaraer

De er danske, og de er nye på markedet. Og jeg kan lide alt ved dem.

De hedder Løwén og er super lækre, allergivenlige, uden parabener og parfume.

Tanken bag Løwén er at skabe kosmetikprodukter af høj kvalitet til en okay pris. De er nu ude med deres tre første produkter, som er disse tre mascaraer – den første giver ekstra lange vipper, den midterste giver et buet look og den sidste et meget intenst og dybt look.

Løwén mascara

Løwén mascaraer, 149.96-179,95 kr., loewencph.dk

Den prisvindende shampoo

Kevin Murphy er et super hårbrand, og shampooen Repair Me Wash har netop vundet en Danish Beauty Award for årets hårplejeprodukt – professionel.

Det er den perfekte shampoo til at reparere og genoprette skadet hår. Ved at danne en beskyttende kappe af fugtgivende og styrkende næringsstoffer efterlader den håret stærkt og glansfuldt.

Den indeholder blandt andet silkeaminosyrer og acai ekstrakter. Efter bare 3-4 vaske kan man mærke en stor forskel på håret. Den er drøj i brug, hvilket er godt, for helt billig er den ikke.Kevin_Murphy_Repair_Me_Wash

Kevin Murphy shampoo, 228 kr., hair247.dk

Too Faced øjenpalette

Den er næsten til at dø over. Bare det at have den liggende fremme på et bord er nærmest nok for mig. For den er godt nok fin.

Du får hele 30 naturlige øjenskygger, blandt andre deres bedst sælgende øjenskygger, sat sammen med nye nuancer. Med så mange farver at vælge imellem har du nok til langt ude i fremtiden.

Sephora Too Faced øjenpalette

Too Faced øjenpalette hos Sephora, 455 kr., Fås i Sephora-butikkerne

Få fine fregner

Fregner hitter lige nu, og vi er jo ikke alle født med de fine, små pletter, der giver karakter og personlighed til et ansigt og person.

Men du kan nemt snyde dig til et par stykker med en kohl. Husk at øve dig, inden du går udenfor en dør. Denne hyperpigmenteret eye-pencil holder op til 12 timer! Den er blød og cremet, og du kan selvfølgelig også bruge den som almindelige eyeliner eller tegne dine bryn op med den (husk at redde bryn med en børste efterfølgende).

Wet and wild Ellos kohl

Wet n Wild kohl fra Ellos, 39 kr., ellos.dk

Yoghurtmirakler

Jeg har altid været ret vild med det græske apotekermærke Korres, som har de lækreste produkter til en god pris. At man nu også et stykke tid har kunne få det i Danmark er intet mindre end fantastisk.

Nu har de også lanceret i yoghurt-solserie, som er i god tråd med de solbeskinnede græske øer. Solserien optimerer beskyttelsen mod solens mest skadelige stråler, og giver fugtighed og elasticitet.

Der er cremer med faktor 20, 30 og 50. Vælg hellere en af de høje. Jeg er på alle mulige måder fan.

korres yoghurt solserie

Korres solserie, Priser fra 189 kr., forhandles blandet andet i Magasin. Nærmeste forhandler fås på 70 22 45 75

Beauté Pacifique har fødselsdag

De fylder 20 år – hip hip hurra for dem og for at de har banet vejen for mange smukke kvinders pæne hud.

Jeg er vild med, de er danske og er så passioneret omkring det, de laver, og jeg har prøvet mange af deres produkter. De virker vitterlig og holder, hvad de lover.

Denne dybderensende lermaske er virkelig god og drøj i brug. Den opsuger og frigør alt overskydende fedtstof fra hudens overflade og kan bruges til alle hudtyper – dog lidt færre gange ugentligt til normal hud.

Den påføres i ansigt, med undtagelse af øjenpartiet. Lad masken virke i cirka 10 minutter eller indtil den er helt tør. Fjernes derefter med lunkent vand.

Derefter påføres dit foretrukne renseprodukt og afslut med  creme. Hvis din hud for eksempel klør let og er irriteret vil masken afhjælpe dette.

 

beaute pacifique lermaske

Lermaske, 159 kr., beaute-pacifique.com

Rejsesæt til solferien

En fin taske med fire lækre solprodukter fra solcreme-specialisterne Coola!

Den indeholder fire af de mest populære økologiske produkter til solbeskyttelse i praktisk rejsestørrelse – perfekt til charter- og storbyferien. Der er både ansigts- og kropssolcreme med faktor 30, aftersun og læbepomade også med faktor 30. Jeg er pjattet med Coola, og elsker de mindre størrelser.

Coola rejsesæt

 

Rejsesæt fra Coola, 389 kr., bellabellacci

 

Murad nyheder

Dr. Murad; grundlæggeren af Murad, har en visionær indstilling til hudpleje og mener, at ungdomlighed er en afspejlning af, hvordan du har det, hvordan du ser ud og hvordan du lever. At alle aspekter af dit liv er indbyrdes forbundet.

Han har netop udviklet to, nye cremer; en solcreme med SPF 50 og en overnight detox moisturizer. Selvom SPF 50 måske lyder voldsomt, er den lette, mineralbaserede creme virkelig lækker at have på, og du skal nok få farve alligevel. Cremen er lettere farvet, så den korrigerer små farveforskelle og tilfører glød og udstråling. At den også dufter godt, er et plus.

Overnight-cremen er en natcreme, der afgifter huden for alle de mange forurenende stoffer, huden udsættes for – også blåt lys fra elektronisk udstyr.

C-vitaminernes antioxiderende egenskaber bekæmper iøvrigt også synligheden af miljøbetinget ældning og afhjælper solskader. En plantebaseret blanding værner om hudens fugtbalance og gør, at huden ikke dehydreres. Jeg synes, at natcremer er en fantastisk opfindelse, som jeg virkelig ikke ville undvære. Du kan synligt se forskel, hvis du ikke regelmæssigt bruger en natcreme.

Murad

Solcreme og natcreme fra Murad, 449 kr., og 549 kr., fåes hos Salling og Sephora og blandet andet lookfantastic.dk

Revlon blush

Revlon Insta-Blush er en smart stick, som du supernemt kan give dine kinder et opfriskende strejf af farve med. Eksempelvis når du er på farten.

Den er halvtransparent, og den blendes nemt, hvilket giver en nem og fejlfri påføring. Den er let cremet og føles som en pudder, når den påføres. Resultatet er meget naturligt, og den er i tre farver.

Revon Insta-blush

Revlon Insta-Blush, 109 kr., magasin.dk

Hårolie

Sassoon Illuminating Oil er super let olie, der hjælper med at beskytte håret og giver næring i håret.

Den kan bruges som en primer eller fixer og kan også beskytte håret, før du bruger varmeprodukter på det. Så får håret et flot shine og bliver dejligt blødt. Det er også godt, hvis du har farvet hår.

Sassoon_Illuminating_Oil

En lækker oliemousseSassoon oilie, 315 kr., frisøroutlet.dk

Alt i en beskyttelse

Her er den nemme og ultimative solbeskyttelse. Den beskytter mod både de korte og lange UVB-stråler samt infrarødt lys. Den er en let farvet creme, som kan stå alene eller bruges som en primer under makeup.

Indholdet af både C-vitamin og antioxidant både beskytter huden, og giver glød.

pudderdåserne

Alt i en beskyttelse fra Pudderdåserne, 245 kr., dåseshoppen.dk

Lækker oliemousse til kroppen

Du får oliens fedme og moussens fedtfri følelse, så du kan tage tøj på lige efter. Teksturen er blød som vat, når den omdannes til olie, idet den rammer huden.

Der er paranøddeolie i. Perfekt efter en varm sommerdag.

Sephora olie

Sephora bodyolie, 100 kr., fås i Sephora-butikkerne

Læs også:

· Mere fra samme kategori ·