Læs også:

Close
julifund

Julifund – her er de vigtigste skønhedsnyheder denne måned

Skønhed  | 

Forskøn din sommermåned med masser af beauty. Her er mine og måske dine nye skønhedsfavoritter i juli

Juli er sommerferiemåned. Mange holder ferie, og så skal både toilettasken og kosmetikpungen jo med og fyldes op! Der kommer hele tiden nyheder, og samtidig får jeg testet produkter, som jeg også gerne vil give anbefalinger på.

julifund

Vichy- og Matas-solcreme

De har ikke noget med hinanden at gøre, men de er begge solcremer med høj faktor, som jeg kan anbefale. Husk: Det er kun klogt at bruge høj faktor, du skal nok blive brun alligevel.

Påfør gerne solcremen et kvarter før, du skal ud i solen.
Husk, at sveder du meget, sveder du reelt også solcremen af.
Lad være med at ligge ude midt på dagen. Solen er for voldsom der, og du skal nok blive brun alligevel.

Skal du et meget varmt sted hen, så brug faktor 50 i de første dage.

Denne fra Vichy Ideal Solail Anti-Sand Mist (ja, det var en lang titel) er egentlig tænkt til børn, men jeg er også lidt barnlig, og derudover er den mega nem at påføre og har en anti-sand-teknologi i sig, så sandet nemt kan børstes af, uden det føles som en skrubbekur.

Konsistensen er let og vandresistent, og så er den uden parfume og god til sensitiv hud.

Matas Sollotion med faktor 30 er nem at smøre ind, fedter ikke og beskytter dig effektivt mod solens UVA- og UVB-stråler. Den er desuden også vandfast, Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

solcremer vichy og matas striber

Vichy-solcreme, 215 kr., webapoteket

Matas-solcreme, 99,95 kr., matas

 

En sky fra Zarko

ZarkoPerfume er et af mine favoritmærker. Og så er det dansk. Alene det er jo fantastisk: At vi kan konkurrere og endda gøre det bedre end de store. Nu har de netop lanceret Zarko Cloud Collection, som der er arbejdet på i mange år, og den dufter intet mindre end fantastisk.

Jeg har faktisk aldrig duftet til en duft, der kan det, den kan. Det er en parfume, hvor molekyler, vand og essentielle olie alle viser, de er levende og i konstant transformation, hvilket ses ved at duften kan skifte farve, i takt med at vejr og temperatur ændrer sig. Og så holder den hele dagen. Den er dyr, så den kræver lidt opsparing, men hellere blot én duft end tre, man alligevel ikke er helt vild med.

zarko cloud

Zarko Cloud, 1.595 kr., Magasin

Din lille hjælper

Vi har brug for de der produkter, der kan lidt af hvert. Og det kan Amazonian Saviour, altså udover at være mega, mega pæn. Det er så i øvrigt en af Storbritanniens mest anerkendte tatovører; Saira Hunjun, der har designet den. Men det er en multi-purpose balm, der er god til alle de der små, tørre steder, vi har.

Den er dog også fantastisk til at fiksere bryn eller som læbepomade. Og så forbedrer den mærker i huden og endnu vildere: Genopliver tatoveringers synlighed.

Prisen er lige så smuk som bøtten. Og 11 kroner går faktisk til at bygge biobroer. Kan man andet end at være fan?

amazonian-saviour-multi-purpose-balm-3-640x640

The Body Shop balm, 95 kr., thebodyshop

Sommer, sommer sommerduft

Er der noget bedre end sommer og duftene derfra? I år ser Calvin Kleins summer limited edition således ud. Den er frisk og inspireret af den brændende varme ørken. Og så er den unisex, så pas på, kæresten ikke stjæler den!

Calvin Klein

Calvin Klein-sommerduft, 429 kr., ellos.dk

Davines

Davines NaturalTech Replumping Conditioner er en superlækker balsam, som forbedrer elasticiteten i håret, samtidig med at den giver en masse fugt. Den opretholder fugtniveauet i håret, og sørger derved for, at det ikke udtørrer.

Den indeholder også antioxidanter, som beskytter håret mod frie radikaler, som for eksempel forurening, sol og tobaksrøg. Den kan bruges til alle hårtyper, men er ekstra god til fint og tyndt hår.

Sådan gør du:

  • Påfør i håndklædetørt hår
  • Påfør i længder og spidser
  • Lad den virke op til fem minutter
  • Skyl ud

davines-naturaltech-replumping-conditioner-150-ml-0

Davines-conditioner, 179 kr., nicehair.dk

Cool Coola

Jeg er ret pjattet med det californiske brand Coola, og nu har jeg også prøvet deres mineral Liplux Collection, der lidt føles som en blanding mellem en læbestift og læbepomade. Den giver et hint af naturlig farve, mens den beskytter og plejer dine læber.

Økologisk Cupuacu-smør og Mongongo-olie giver en dejlig blød lipbalm, der booster læbernes naturlige fugtniveau og forebygger aldring og tynd hud. Netop denne i lys pink farve med smag af karamel er jeg ekstra pjattet med.

Coola Mineral Liplux

Coola-læbestift, 149 kr., pureshop.dk

Juice Beauty 2-in-1 cleanser

Juice Beauty’s Stem Cellular 2-in-1 Cleanser er til dig, der har begyndende fine rynker og linjer, og ja, de dukker op allerede i 20’erne. Cleanseren kan bruges af alle hudtyper og både toner og opstrammer, samtidig med at den er blid og fugtgivende.

Vitamine E giver fylde til huden, og økologisk glycerin bevarer fugten i huden, alger beroliger og fugter, og grapefrugtekstrakt bidrager til at opfriske, tone og opkvikker huden.

Sådan bruger du den: Påfør på let fugtet hud. Massér, indtil en mild skum opstår. Fjern med lunken vand.

 

juice beauty rens

Beauty Cleanser 2-1 cleanser, 299kr., spashop.dk

Fine brune ben og arme

Honey Bronze Body BB Cream er noget af et lille vidunder, hvis du hurtigt og nemt vil have lidt mere farve, end det danske vejr tillader.

Den giver en øjeblikkelig naturlig farve, gør din hudtone jævn og hjælper med at korrigere små skønhedsfejl i din hud – og hvem har ikke det? Den nærer samtidig også huden, og så dufter den godt. Et must til en pæne brune ben og arme.

honey-bronze-bronzing-body-bb-cream-1-640x640

The Body Shop Honey Bronze, 185 kr., thebodyshop.dk

En nem og dejlig Wella-kur

Ny Fusion-kollektion fra Wella er både en kur, du kan få hos din frisør, men også produkter, du selv kan bruge.

Vi er mange, der har lidt beskadiget hår, både på grund af vejr, stylingprodukter og varme værktøjer. Især det lange hår er specielt følsomt for skader, men med NY fusion-produkterne kan du genvinde hårets indre modstandskraft og bidrage med at reparere det ydre skællag.

Håret vil føles fornyet, blødt og mere elastisk samt mere modstandsdygtigt. Selve kuren kan du få i en salon. Det tager en lille times tid og koster cirka, hvad en normal kurbehandling koster – altså alt mellem 199 og 350 kroner.

Jeg prøvede det og kunne mærke markant forskel. Så skal jeg bare følge op med de almindelige produkter til hverdag. Der er en shampoo, en balsam og en maske.

wella ny fusion

Wella Ny Fusion, priser fra 189 kr., fås i Wella-saloner. Nærmeste kan oplyses på tlf: 3326 9111

 

Tilbage til fine rødder

Har du udgroede rødder, så er denne spray fra L’Oréal megasmart. Den hedder Magic Retouch Instant Root concealer spray, og den skjuler nyvækst og for eksempel grå hår med det samme. Magic Retouch vaskes let ud med shampoo og giver en midlertidig gråhårsdækning. Effekten virker, indtil den vaskes ud med shampoo.

Farvesprayen smelter perfekt ind i din hårfarve og tørrer hurtigt. Den smitter ikke af og holder, indtil den vaskes ud med shampoo. Det er meget nemt: 1. Ryst sprayen. 2. Spray 10 centimeter fra håret.

retouch L'Oreal

L’Oréal, 99 kr., ellos.dk

Gå væk, bums

De der irriterende bumser, som altid kommer på de mest irriterende tidspunkter, de skal dø. ZO Skin Health Correct & Conceal er udviklet til at behandle og kamuflere bumser. Den kommer i to forskellige nuancer – light og medium – og påføres enkelt ved hjælp af en stift, som både dækker og har en matterende effekt.

Correct & Conceal er et 2-i-1 produkt, som både kamuflerer bumser og bekæmper nye udbrud samt fremmer helingsprocessen. Derudover kommer den i en praktisk størrelse, der er lige til at have med i tasken.

ZO_Skin_Health_Offects_Correct_Conceal_closed_DKK385

ZO Skin Health concealer, 385 kr., Inviocare Klinik (5188 1534) og Alfa Omega Klinikken (3220 3203)

Superserum

Du kan lige så godt lære det NU. Serum er kommet for at blive, og din hud kan ikke undvære de små dråber. Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting er et kultprodukt fra Caudelie. Denne oliefri serum, med højt indhold af Viniferine, booster hudens udstråling, reducerer og lysner pigmentforandringer samt korrigerer og udjævner hudtonen.

Den dufter i øvrigt megadejligt af blandt anden mynte.

Påfør morgen og aften på afrenset hud, herefter påføres din dagcreme, for eksempel moisturizeren fra samme mærke.

caudelie serum

Caudelie-serum, 499 kr., magasin

Fine, økologiske læber

Italieneren Franco Cantieri skabte for mere end 20 år siden Lakshmi, og han har en dyb passion for Østens visdom og Ayurveda. Desuden er bæredygtighed og økologi vigtigt for ham, og der er mere end 300 certificerede, økologiske produkter.

Læbestiften er både blød og cremet, og så giver den et flot, dækkende resultat, samtidig med at den nærer læberne med plejende olier fra hyben, karanja og vindruekerner.

Lakshmi-Lipstick-PINK-ICE-2728824

Lakshmi-læbestift, 199 kr., 4848 8840 anviser nærmeste forhandler

The perfect V

Amerikanske Avonda har netop lanceret en hel serie af produkter til “dernede” i V’et. Serien hedder The perfect V, og washen har jeg prøvet, og den er superlækker. Den kan benyttes under vask en gang om dagen, og den både renser, toner og giver let fugt til dit V-område.

Perfect V

Perfect V

VV Cream wash, 179 kr., magasin

 

Neglelækkerier

Flotte, farvestrålende negle skal der til i sommermåneden. Denne i varm pink er perfekt til den solbrune hud. Det er prisen også.

Sephora_Sephora_Main Collection_Nails_Sephora Color Hit L116 DKK 45

Sephora-neglelak, 45 kr., Sephora-butikkerne

Rensemælk, der er til at betale

Yves Rocher har en superlækker rensemælk, der ingenting koster. Den er god til sart hud, og fjerner skånsomt alle spor af makeup og urenheder. Huden føles dejlig let og ren bagefter uden at blive tør.

Yves_Rocher_Sensitive_Vegetal_Soothing_Cleansing_Milk_200ml_DKK59

Yves Rocher-rensemælk, 49 kr., yves rocher

Ingen svedlugt, tak

En helt almindelig roll-on deo til tør og sart hud er, hvad jeg foretrækker. Sådan en har Decubal, og den har tilmed antipespirant-effekt. Den indeholder glycerin, der giver fugt, og kamille, som virker beroligende og modvirker kløe.

decubal-deo-roll-on-50-ml-mild-uparfumeret-og-alkoholfri_209713

Decubal-deodorant, 49 kr., webapoteket.dk

Læs også:

Danskerne vilde med økologisk morgenmad

morgenmad, mad, sundhed, økologi, vaner, sunde vaner, økologi, mad,

 

· Mere fra samme kategori ·