Læs også:

Close

10 tanker, du får, når du har menstruation

Underholdning  | 

Menstruation påvirker både krop og sind. Se, om du kan genkende disse tanker, som sjovt nok altid vender retur på den tid af måneden

1. Tre croissanter er da ikke særlig meget?! Det er jo nærmest kun luft. Luft og smør. Mmmm, smør …

2. Apropos appetitlige ting: Er det ikke, som om kæresten er hottere pludselig? Og kassemanden i Fakta? Og pakkebuddet?

Hormonerne går amok, og for mange af os betyder det flere tanker om og lyst til sex. (Så er det først rigtig provokerende, hvis ens kæreste ikke vil røre en med en ildtang, mens man bløder.)

Deler Postmand Per mere end pakker ud?
HOT! (Foto: All Over)

3. Har Grey’s Anatomy altid været så sørgeligt?

Pludselig er du nødt til at overveje, om din mascara er vandfast nok til at komme igennem hverdagen med. Men pandaøjne er selvfølgelig også et look.

4. Hvornår har man puder og tæpper nok?

Din krop knirker og knager, men det er, som om en sofa-rede hjælper lidt på det. Hvis du er så heldig(?) stadig at bo hjemme, kan du lige så vel gå helt i barndom og få mor til at servere kakaomælk og toast med smør.

Åh søde varmepude, du er min bedste ven. (Foto: All Over)

 

5. Har jeg husket bind!?

Normalt gælder det om at huske mobil, nøgler og pung – men nu er det vigtigste at få med ud næsten dine bind og tamponer. Endnu mere presserende bliver det, hvis du skal et sted hen, hvor butiks- og toiletfaciliteter er sparsomme.

Læs også: Menstruationskoppen har forbedret mit liv

6. Hvem fandt egentlig på det her? Hvorfor skal jeg bløde hver måned og have kramper, akne, hævede fingre og fråder på, mens mændene går fri? Hvis idé var det?! Åårhh, hvis jeg kunne få fingre i den person, så skulle de nok få kærligheden at føle.

Ja, irritationen og en eksistentielle krise går hånd i hånd, når du surfer på det røde hav.

“Er jeg blødt igennem? Er jeg?!” (Foto: All Over)

7. Er jeg blødt igennem?!

Uanset hvor lidt, du bløder, virker det en kende unødvendigt at tage hvide hørbukser på og lave vejrmøller gennem en mark – selv om reklamerne påstår, at det kan man godt med deres produkter. Derfor tænker de fleste kvinder også over, hvad de har på, når de bløder. Trods årevis af erfaring, kan man stadig blive ramt af en panisk “er jeg blødt igennem”-stemning!

8. Nu vi er ved tøj: Har mine bukser altid siddet så stramt? JEG LIGNER MICHELINMANDEN! (Cue: Hysterisk råbe-anfald, hvor absolut ingen svar er rigtige, og modtageren mister lysten til at leve.)

 

Menstruation er endnu federe i det offentlige rum. For eksempel hvis man er til koncert. (Foto: All Over)

Læs også: P-piller forringer kvinders livskvalitet

9. En tur i Netto for at tanke op på hygeijneprodukter bliver hurtigt til en arrig tankestrøm af antikapitalistisk art: Hvorfor skal vi egentlig betale for de her ting, der jo hverken er morsomme eller spændende at købe? (PS. Hvis du vil spare penge og stikke kapitalismen en fuckfinger, så få en menstruationskop)

10.Her lugter mærkeligt … af fisk … eller jern? ÅH NEJ. Er det mig?

Ja undskyld os, men shit’s getting real: Menstruationsblod dufter ikke godt. Det er ikke shaming, det er bare sådan, det er. Og selv om det nærmest aldrig er sket, at andre end hunde har kunnet lugte, at vi blødte, så ligger den paranoide tanke på spring.

· Mere fra samme kategori ·