Læs også:

Close
skam uden øjenbryn

Tre dritkule sider, du skal kende, hvis du elsker SKAM

Underholdning  | 

Kan du heller ikke få nok af SKAM? Her er tre hylende morsomme Instagram-sider, du ikke vil gå glip af

Sæson fire er i fuld gang, og vi elsker, at vi kan følge med i Sanas og de andre norske gymnasieelevers start på voksenlivet.

Selv om vi kan følge med hver uge, er det dog som om, vi aldrig helt kan få nok SKAM i livet – men så er det jo heldigt, at der findes nogle dritkule mennesker derude, som leverer brandgod underholdning til os hver dag.

Uden øjenbryn

Hvor meget betyder øjenbryn egentlig for udseendet? En hel del, har vi fundet ud af. Vi kan næsten ikke genkende vores yndlingspiger fra Hartvig Nissen-skolen – kan I?

Synes du også, manglende øjenbryn er hylende morsomt, og vil du gerne se, hvordan Jonas ser ud uden sine store, buskede øjenbryn? Så gå ind og følg @skambrows på Instagram.

skam uden øjenbryn
Vi kan altså også photoshoppe her på redaktionen. (Foto: NRK)

Morsomme memes

Vi elsker SKAM, og vi elsker sjove memes. Derfor er vi også ret meget oppe at køre over underholdende memes om den norske tv-serie.

Vil du også gerne have meget mere SKAM-sjov i dit liv – og i dit Insta-feed – så gå ind og følg @myskammemes på Instagram.

skam meme
Kødder du mig? MY DAILY SPACEs første SKAM-meme. (Foto: Screenshot fra NRK)

Gengivet i Barbie-version

Alle dine favoritscener fra din norske yndlingsserie gengivet med barbiedukker. Se for eksempel, når Barbie-Noora opdager, at Eskild har spist alle fiskekagerne, og når Barbie-Yousef lærer Barbie-Sana at skrælle gulerødder.

Det er sjovt. Virkelig sjovt. Gå ind og følg @SKAMetdukkehjem på Instagram, og se, om du kan genkende, hvilke scener der er gengivet. Du vil ikke fortryde det.

skam serr
Noora, er det dig? (Foto: All Over)

Læs også:

Fanteorier og symboler i sæson 4 af SKAM med Sana

Drittkul SKAM-ordbog

Sådan genskaber du Nooras look

· Mere fra samme kategori ·