Læs også:

Close
khloe kardashian lamar odom matchende tatoveringer tattoos hænder hånd

Gaveideer: Giv en morgengave, din ægtemand vil elske dig for

Mit liv  | 

Det er (desværre) ikke kun dig, der skal forkæles på jeres specielle dag. Din udkårne fortjener selvfølgelig den helt perfekte morgengave, og giver du ham en af disse, vil I stensikkert leve lykkeligt til jeres dages ende

Den klassiske

En typisk morgengave til brudgommen er et armbåndsur eller en tegnebog i lækker kvalitet.

Den klassiske morgengave er perfekt til den stilbevidste mand, som går op i mode og kvalitet. Hvis det er din mand, bliver han helt sikkert glad for en gave, der kan opgradere hans stil – men husk at købe den fra hans favoritmærke.

morgengave

Skagen armbåndsur, 1.598 kroner, urkompagniet.dk. TOD’s tegnebog, 2.455 kroner, mrporter.com

Den, han har drømt om

Måske har din kæreste (eller forlovede!) en drøm om at tage et dykkerkursus, jagttegn eller motorcykelkørekort. Uanset hvad din mands drøm er, er morgengaven din mulighed for at vise, at du har lyttet, når han talt om sine drømme, og at du støtter ham.

Vælg eksempelvis mellem forskellige dykkerkurser her.

dykker dykkerkursus dykkercertifikat morgengave
Giv din mand en gave, han kan bruge til noget. (Foto: Masterdive.dk)

Den sjove

Er du og din future husband festaber? Så giv ham en fed oplevelse på en af sommerens festivaler. Medmindre I er typerne, der lever for den beskidte og tislugtende atmosfære på camp-pladsen, kan du opgradere oplevelsen til et luksus festivalophold.

Mange festivaler tilbyder luksustelte i mere civiliserede omgivelser for lidt ekstra penge. På den måde kan I feste løs og samtidigt nyde hinanden og jeres tid som nygifte i mere rolige og private omgivelser.

morgengave festival
Tag din nye ægtefælle med på festival, og lyt til jeres yndlingsmusik sammen. (Foto: Polfoto)

Den romantiske

Hvis din mand er mere til luksus og forkælelse end mudder og dårlige toiletforhold, er et kro- eller spaophold nok en bedre morgengave. En hel weekend, hvor I bare er jer to og kun behøver forlade sengen for at spise, er den ultimative getaway for newlyweds.

Der findes masser af hyggelige kroer og hoteller i Danmark, og du kan finde et godt udvalg her. I kan også krydse Sundet på en lille roadtrip til svenske Ystad Saltsjöbad for ultimativ luksus og forkælelse.

morgengave bryllup bryllupsgave gave gaveidéer hotel hotelværelse
Champagne, en dejlig seng og en mand, der vil være store ske – det bliver ikke meget bedre end det. (All Over)

Den frække

Har din mand nogensinde bedt dig om at sende ham et nøgenbillede? Så giv ham den ultimative morgengave med en fræk boudoir-billedeserie. Boudoirbilleder er en stilet udgave af nøgenbilleder, som du kan samle i en bog, en kalender eller noget helt tredje til manden i dit liv.

Udover at være en populær kone, får du også taget nogle flotte billeder, som vil give dig superselvtillid inden brylluppet.

Der findes boudoirfotografer i hele landet –  bare google “boudoir fotograf”, og vælg en fotograf nær dig.

gaveidéer, morgengave, boudoir morgengave
Giv ham en gave, han vil elske – som samtidigt booster dit selvværd. (Foto: All Over)

Den vilde

Hvis du og din kæreste begge er vilde med tatoveringer, kan du give ham et gavekort til matchende tatoveringer. Vi foreslår dog ikke at give gaven til en tatoveringsjomfru – det bliver måske alligevel lidt for vildt for ham.

Khloe Kardashian og Lamar Odom har nogle fine af slagsen – vi håber selvfølgelig, at jeres ægteskab holder længere end deres …

khloe kardashian lamar odom matchende tatoveringer tattoos hænder hånd morgengave
Et sæt matchende tatoveringer er nærmest en større kærlighedserklæring end det at blive gift. (All Over)

Den til dig

Det er jo heldigvis ikke kun din kommende ægtemand, der skal forkæles. Selv om man normalt ikke laver en morgengave-ønskeliste, kan du jo godt prøve at sende nogle små hints til, hvad du gerne vil have. Hvad med en romantisk rejse, et smukt smykke eller en tidløs taske?

gaveidéer til forårets fester konfirmation smykker morgengave
Send ham uskyldige hints, så du får en morgengave, du bliver glad for. (Foto: All Over)

Saint Laurent taske: 11.533 kroner, mytheresa.com. Line & Jo øreringe: 1.550 kroner, lineandjo.com. Valentino armbånd: 2.604 kroner, mytheresa.com. Charlotte Mielko halskæde: 8990 kroner, charlottemielko.dk

Læs også:

Gaveidéer til bryllup: Her er de bedste bryllupsgaver til brudeparret

Gaveidéer til konfirmanden: Her er gaven til teenagepigen eller -drengen

· Mere fra samme kategori ·