Læs også:

Close
best friends veninder venner streetstyle gave gaver gaveidé gaveidéer

Gaveideer: De sjoveste og sødeste gaver til din venindes fødselsdag

Mit liv  | 

Har din veninde snart fødselsdag, og har du svært ved at finde den perfekte gave? Fortvivl ej. Vi har fundet de bedste, anderledes gaveideer til din BFF

Din veninde har fødselsdag, og hun fortjener den bedste gave – men HVAD skal det være? Det er samme dilemma hvert år: Du gider ikke give hende en kedelig gave, som hun alligevel kan få af alle andre, men hvad skal du finde på?

Vi har fundet en række sjove, søde og anderledes gaveideer, du kan give din veninde.

fest ballon gaveidéer veninde fødselsdag
Din veninde er den bedste i verden, og hun fortjener ikke blot en fantastisk fest, men ogå en fantastisk gave. (Foto: All Over)

Den personlige til din BFF

Når du skal finde gaven til din allerbedste veninde på hendes fødselsdag, må den gerne have et personligt touch. Du husker sikkert halskæderne med et hjerte, der kunne deles i to, som man købte sammen med bedste veninden, dengang man var børn.

Tanken er stadig superfin, men hvad med en mere voksen udgave af venindehalskæden? Vi har fundet en luksus-, DIY- og budgetudgave af venindehalskæden anno 2017, så ingen er i tvivl om, at I er BFFs.

Luksus-venindejakker

Til New Yorks SS16-modeuge dukkede it-venindeparret Shea Marie og Caroline Vreeland op i matchende venindelæderjakker og tog alle streetstylefotografernes opmærksomhed. De to fashionistas var iført jakker fra This Is Veda til den nette sum af 9.006 kroner. Per styk!

Har du et godt job eller kæmpe overskud på kontoen, kan du gå efter denne luksusmodel – har du derimod ikke så meget luft i budgettet, så læs videre …

best friends veninder venner streetstyle gave gaver gaveidé gaveidéer fødselsdag

Læderjakker, 9.006 kr. per styk, thisisveda.com

DIY-venindejakker

Som det ofte sker, når noget trender, er der nogle seje kreative mennesker på YouTube, der viser dig, hvordan du kan gøre kunsten efter uden at få overtræk på kontoen.

I denne video kan du, hvis du er i det kreative hjørne, lave din egen udgave af venindelæderjakkerne til et noget mere tilforladeligt beløb end ovenstående.

Budgetvenlige veninde-T-shirts

Har du 10 tommelfingre? Så har vi heldigvis fundet en budgetvenlig venindegave, som ikke kræver nogen form for kreativ sans, men blot et par klik på en hjemmeside og en afhentning på posthuset. Disse fine veninde-T-shirts fås både i sort og hvid.

best friends veninder venner streetstyle gave gaver gaveidé gaveidéer veninde fødselsdag

T-shirts, BE+FRI, ST+END, 327,50 kr. per styk

Oplevelsen, I kan dele

Der er ikke noget som en god oplevelse med en god veninde. En oplevelsesgave er en af de bedste gaveideer, der findes, og en gave, du kan give uanset budget. Skal det være i den billige ende, kan du lave et gavekort på mad og drinks-aften hos dig, og har du lidt mere overskud på kontoen, kan du vælge en af nedenstående ideer.

Twerking workshop

Twerking er det nyeste shit, når det kommer til dans. Det er god træning for lår og baller, og så er det skidesjovt! Vores redaktør Benedikte har allerede prøvet twerking af til sin polterabend, og hun er fan.

Giv din veninde en prøvetime eller et medlemsskab i nærheden af jer. Helt ærligt, hvor fedt kunne det ikke være at fyre den af på dansegulvet, næste gang I to skal i byen sammen?

twerk twerking gaveidéer veninde fødselsdag

Elstudio på Islands Brygge i København tilbyder prøvetimer, workshops og hold. Se mere info her.

Weekend getaway

Forestil dig en hel weekend med kun dig, din veninde og en by, I ikke kender. Tag din BFF med på opdagelse i en ny by, og få en oplevelse sammen, I aldrig vil glemme. Betal for fly og hotel – hun vil sikkert gerne selv bidrage med mad- og lommepenge.

Så er spørgsmålet bare, hvor I skal hen.

rejse ferie veninder venner gaveidéer veninde fødselsdag
Gå på opdagelse med din veninde i en by, I ikke kender i forvejen. Det vil kun gøre jeres bånd endnu stærkere. (Foto: All Over)

Den sjove “hadegave”

Fødselsdagsgaver behøver ikke altid at være superseriøse. Nogen gange er de bedste gaveideer noget, I kan grine af sammen. Den sjove “hadegave” er en af de der gaver, din veninde altid kan kigge tilbage på og tænke på dig.

Til veninden, der elsker kitsch

Er din veninde unicorn lover? Så vil hun elske de her lysende enhjørningtøfler. Generelt, hvis din veninde har humor og elsker skøre kitschede ting, er en kitschet gave det bedste, du kan give hende.

Der er masser af skøre gaveideer på radbag.dk, hvor du også finder disse sjove enhjørningtøfler.

unicorn enhjørning hadegave gave gaveidéer veninde fødselsdag

Lysende enhjørningtøfler, 298 kroner, radbag.dk

Til singleveninden

Hvis din veninde er single og måske ikke har været sammen med nogen i lang tid, kan I få et rigtig godt grin på hendes fødselsdag over en dildogave. Dildogaven er ikke bare sjov – den er faktisk også ret anvendelig for singlekvinden. Det er ren win-win!

dildo vibrator gaveidéer veninde fødselsdag

Dildo vibrator, 199 kroner, sinful.dk

Læs også:

Gaveidéer til brylluppet: Her er de bedste bryllupsgaver til brudeparret

Gaveidéer til konfirmanden: Her er gaven til teenagepigen eller -drengen

· Mere fra samme kategori ·