Læs også:

Close

Unboxing: Vil du tjekkes for fødevareallergi? Så kan du teste dig selv!

Annonce  | 

Har du mistanke om, at du måske har fødevareallergi, fødevareintolerance eller laktoseintolerance? Det kan du teste helt selv derhjemme. Se videoen med testene her

Rumlen i maven, forhastede besøg på toilettet og oppustet mave. Kender du nogle af disse tegn? Så har du måske fødevareallergi eller -intolerance.

I Amerika har der bredt sig en stor tendens med hjemmetests – det vil sige, at du ikke er afhængig af læger og henvisninger til diverse speciallæger for at kunne blive testet for forskellige sygdomme.

I Danmark er vi ved at være med på den selvstændige sundhedsbølge, og det er nu muligt selv at teste for sygdomme som fødevareintolerance, laktoseintolerance og glutenallergi.

I videoen her unboxer vi tre tests, du kan få tilsendt for at teste dig selv for fødevareallergi og -intolerance:

LÆS OGSÅ: Har du også svært ved at tabe dig? Så har du måske fødevareintolerance eller fødevareallergi

I 2014 fortalte Dansk Cøliaki Forening, at de regnede med, at mere end 50.000 danskere har glutenallergi, men at kun 10.000 var rapporterede, fordi at danskerne ikke ved nok om fødevareallergier og fordi lægerne ikke er gode nok til at teste for det.
Dr.dk

Der findes ingen eksakte tal for, hvor mange danskere, som lider af én eller anden form for fødevareallergi, men flere eksperter mener, at det er en skjult folkesygdom, som langt flere danskere burde testes for, og på den måde ville danskere kunne undgå en lang række følge sygdomme.

Læs mere om det lige HER.

MY DAILY SPACE har afprøvet ImuPro 300-testen, som er en af de tests, du kan se i videoen herover. Prøven tester dig for 269 fødevarer, og vores journalist Stefanie fik testet sig selv. Læs klummen på mydailyspace.dk i næste uge.

LÆS OGSÅ: Kender du til de her symptomer? Så har du måske fødevareallergi

LÆS OGSÅ: Hvad er forskellen på fødevareintolerance og fødevareallergi?

· Mere fra samme kategori ·