Læs også:

Close
job karriere cv skabelon jobsøgning

Snyd dig til en fed ansøgning med en CV-skabelon

Mit liv  | 

Uanset hvilken branche, du søger job i, så er det både CV’ets indhold OG udseende, der gør dig bemærket. Her er en CV-skabelon til enhver ansøgning

Selv om vi lever i digitale tider med mange digitale stillinger, så elsker HR-ansatte og chefer at kunne printe dit CV ud, når du søger et job. Derfor er det guld værd, hvis det skiller sig lidt ud i mængden. Det kan du gøre let og enkelt med en CV-skabelon.

Nettet bugner nemlig med nemme og lækre skabeloner, så du med få klik kan få et imponerende flot CV uden først at skulle uddanne dig til grafiker.

#1: Enkel og overskuelig CV-skabelon

cv skabelon etsy cv-skabelon

Et CV holdt i grå og hvide nuancer giver et seriøst udtryk, men opsætningen her er alligevel kreativ uden at gå på kompromis med læsbarheden. Det er overskueligt og nemt at finde de oplysninger, der skal findes, og det bliver dem, der er i fokus.

Et CV som dette vil være rigtig svært at fornærme nogen med, så det kan du roligt bruge til de fleste stillinger.

Hent den her.

Læs også: Brug de sociale medier til at styrke din karriere

#2: Feminin og kreativ CV-skabelon

lyserød cv skabelon cv-skabelon

Et stænk af farver får dit CV til at lyse op blandt andre mere farvefattige, og som du kan se her, skal der ikke meget til. En sart pudderfarve i få overskrifter giver et friskt pust – og hvis du tilføjer et billede, sidder den lige i skabet!

Et CV som dette ser professionelt ud uden at være kedeligt, og du vil fremstå som en kreativ person, der har styr på sagerne og tager din jobsøgning seriøst.

Hent den her.

Læs også: Klumme: Arbejdsløs med en “superspændende profil”

#3: Pink wauw-effekt

Pink er en kraftig farve, der virkelig skiller sig ud, og derfor kan du med fordel bruge en CV-skabelon som denne, hvis du søger et job, hvor du gerne må være lidt frembrusende og markant.

Et CV som dette skal du derimod være lidt påpasselig med, hvis du søger job i et mere traditionelt minded firma, der kan se den pink farve som en lidt fjollet eller barnagtig gimmick i stedet for et tegn på, at personen bag er både modig og visuel.

Hent den her.

Læs også: 6 ligheder mellem Tinder-dates og jobsamtaler

#4: Detaljeret og kunstnerisk CV-skabelon

cv skabelon jobsøgning karriere ansøgning cv-skabelon

Det her er skabelonen til dig, der vil gå all in og ikke er bange for at sende et CV, der giver udtryk for, at du ikke laver andet end grafisk arbejde all day long.

Masser af detaljer og et anderledes farveskema betyder, at du helt sikkert vil gøre dig bemærket blandt alle de andre ansøgere – så handler det selvfølgelig bare om, at indholdet lever op til layoutet!

 

Hent den her.

Læs også: Kvinders CV dømmes hårdere end mænds

#5: Cool business

karriere job jobsøgning ansøgning cv skabelon cv-skabelon

En cool opgradering af et seriøst CV, hvor der er underspillede feminine farver, der komplimenterer hinanden. Det er smukt uden at larme for meget. Klassisk, flot design og en nedtonet palette kan kun blive beundret og taget vel imod derude på jobmarkedet.

Held og lykke!

Hent den her.

 

Læs også: CV-tips: Det har jeg lært i min jobsøgning

Læs også: 11 ting, du ikke skal sige til din arbejdsløse veninde

· Mere fra samme kategori ·