Læs også:

Close
gaver, gaveidéer, bryllup, bryllupsgave

Gaveideer til bryllup: Her er de bedste bryllupsgaver til brudeparret

Mit liv  | 

Skal du til bryllupsfest? Eller er du måske selv den heldige, der skal giftes? Uanset hvad, kan du finde den perfekte bryllupsgave blandt vores gaveideer her

Det bedste, du kan gøre, når du skal finde den perfekte bryllupsgave, er at holde dig til brudeparrets ønskeliste. Mange bryllupper har en tilknyttet gavekoordinator, som sørger for, at brudeparret ikke får tre af den samme sovsekande – så husk også at koordinere med denne.

gaver, gaveidéer, bryllup, bryllupsgave
Har brudeparret ingen specifikke ønsker? Vi har nogle gaveideer … (Foto: All Over)

Nyt til boligen

Det er en gammel tradition at give ting til boligen i bryllupsgave. Når man blev gift i gamle dage, var det nemlig som regel ensbetydende med, at man flyttede hjemmefra for første gang og ikke ejede noget til den nye bolig.

Selv om det sjældent er tilfældet i dag, er det stadig en tradition at give brudeparret nyt til boligen. Forær for eksempel sengesæt eller håndklæder i høj og lækker kvalitet, smukt service til køkkenet eller nogle cool planter.

bryllup bryllupsgave gave gaveidéer

Gense bestiksæt med 24 dele, 1.499,95 kroner, imerco.dk. Kähler skål, 169,95 kroner, inspiration.dk. Kähler tallerken, 199,95, inspiration.dk. Gerorg Jensen sengesæt, 1.200 kroner, damask.dk. Juna håndklæder, fra 99,95 kroner, juna.dk. Planteplaneter, fra 285 kroner, kajaskytte.dk

Oplevelser

Du går aldrig galt i byen med en oplevelsesgave. Forkæl det nygifte par med en oplevelse, de kan nyde sammen. Måske et romantisk weekendophold? Selv små oplevelser i hverdagen er godt for parforholdet, og det er med garanti noget, de vil sætte pris på som nygifte.

Du kan vælge imellem massevis af oplevelsesgavekort på oplevelsesgaver.dk og smartbox.dk.

bryllup bryllupsgave gave gaveidéer hotel hotelværelse

Romantisk weekend & middag: 2.199 kroner, smartbox.dk.

Penge

Brudeparret har brugt en formue på at dele deres helt særlige dag med dig, og de har nok ikke kæmpe overskud på kontoen lige nu.  Mange par ønsker sig derfor også penge til bryllupsrejsen, og de vil helt sikkert sætte pris på både store og små bidrag.

gaveidéer til forårets fester konfirmation
Pengegaver bliver aldrig returneret! (Foto: All Over)

En personlig gave

Hvis brudeparret er dine nære venner, kan du overraske dem med en personlig gave. Har I haft en masse gode oplevelser sammen, kan du samle jeres fælles minder i en fin og personlig fotobog.

Du kan kombinere gaven med noget andet og for eksempel lægge et gavekort på første side til endnu en oplevelse sammen.

bryllup bryllupsgave gave gaveidéer fotobog

Personlig fotobog, fra 112 kroner, photobox.dk

En sjov gave

Et bryllup er en festlig dag, så hvorfor ikke spice festen op med en humoristisk bryllupsgave? Brudeparret skal sandsynligvis på bryllupsrejse, når brylluppet er overstået, og du kan give dem et sjovt minde fra festen med på deres tur.

Vi foreslår en oppustelig flamingobadering og et par badehåndklæder, der sørger for, at de nygifte altid har reserverede pladser ved poolen.

bryllup bryllupsgave gave gaveidéer sjov-gave

Flamingobadering, 261 kroner, radbag.dk. Reserved badehåndklæde, 134 kroner, radbag.dk

Læs også:

Gaveidéer til konfirmanden: Her er gaven til teenagedrengen- eller pigen

DIY-gaver: Gaveidéer til de kreative og shoppetrætte

· Mere fra samme kategori ·