Læs også:

Close
ling hudpleje asiatisk skønhedsrutine

Video: Vi tester de asiatiske skønhedsprincipper med produkter fra LING

Skønhed  | 
Det synes redaktionen: 4

Den asiatiske hudplejerutine skulle være både simpel og effektiv – men hvor godt er det egentlig? Vi har testet asiatiske skønhedsprincipper med produkter fra LING

Efter en inspirerende snak med produktudvikleren bag LING, er jeg spændt på at gå i gang med min asiatiske skønhedsrutine. Patrick Chan er kommet med nogle stærke argumenter for, hvorfor lige netop de asiatiske skønhedsprincipper og -produkter er så effektive. Måske kan jeg endelig slippe af med min knastørre hud, tænker jeg.

Rutinen og produkterne skulle nemlig kunne hjælpe på de fleste hudproblemer, og så skulle de give langtidsvarende resultater. Jeg har valgt at teste produkterne i tre uger.

Læs interviewet med Patrik Chan her

De asiatiske skønhedsprincipper består af fem step:

1) Rens huden med scrubs og renseprodukter. Jeg bruger en alt-i-en rens fra Matas’ striber.
2) Fugt huden med fugtende tonics. Jeg tester Dual Moiztorizer Emulsion fra LING.
3) Behandle specifikke hudproblemer med serum. Jeg tester Bio-Plantcenta Collagen Peptide fra LING.
4) Nære huden med cremer og lotions. Jeg tester Elastin Collagen fra LING.
5) Træne huden med udstyr og ansigtsmasker. Jeg bruger en ansigtmaske fra Lancome.

Anmeldelse af LINGs produkter:

Førstehåndsindtryk

LINGs produkter har et simpelt look. Der er ikke meget pang og glam over dem, men i min optik, betyder det, at de ser professionelle ud. Produkterne har en god, neutral duft, og jeg glæder mig til at komme i gang med dem.

Jeg er ret doven, når det kommer til hudpleje, så bare det, at rutinen består af fem step, gør mig en smule nervøs – kan jeg mon overholde det?

Oplevelsen

Det er faktisk slet ikke så besværligt, som jeg havde frygtet. Man skal bare gøre det til en vane – lidt ligesom at børste tænder – og det faktum, at jeg måske kan slippe af med tør hud, er altså ret motiverende. To dage ud af de tre uger glemmer jeg at udføre de to daglige ritualer – ikke fordi det er besværligt, men fordi jeg simpelthen er ultradoven nogle dage.

Efter første uge, synes jeg min hud virker mere gennemfugtet end normalt. Min næse er slet ikke så tør, som den plejer. Det bliver godt det her, tænker jeg.

Anden uge får jeg et setback. Min næse er igen knastør. Jeg prøver at opretholde et optimistisk mind-set og fortsætter troligt med min nye skønhedsrutine. Der er stadig en uge tilbage…

Virker det?

Tredje uge går, og min hud er blevet lidt bedre, men jeg må indrømme, at det ikke er det mirakelmiddel, jeg havde håbet. Overordnet er min hud en anelse mindre tør, end den var, før jeg gik i gang med den asiatiske skønhedsrutine, men min næse er altså stadig ret tør.

Jeg kan ikke helt gennemskue, om min hud er blevet lidt bedre, fordi jeg er gået i gang med de asiatiske skønhedsrutine, eller fordi jeg bare er gået i gang med en hudplejerutine i det hele taget. Før jeg gik i gang havde jeg nemlig ikke rigtig en rutine og rensede og smurte kun huden ind, når jeg havde overskud til det.

Største plus: Min hud er ikke lige så tør som før, og produkterne kan bruges ved øjnene.

Største minus: Min hud er ikke så gennemfugtet, som jeg havde håbet.

De testede produkter:

Fugtende tonic: LING Dual Moisture Emulsion, 599 kr., Magasin.dk

Serum: LING Bio-Plantcenta Collagen Peptide, 1.599 kr., Greenskin.dk

Lotion: LING Elastin Collagen, 499 kr., Greenskin.dk

Læs også: 

Tid til at rydde op i makeuppungen! Det skal du beholde, og det skal du smide ud

Sådan skjuler du tømmermænd, så du kan se verden i øjnene

· Mere fra samme kategori ·