Læs også:

Close
toms, chokolade, fyldt chokolade, skildpadder, kæmpeskildpadder, karamel, test, type

Hvilken type er du? Din måde at spise chokolade på afslører dig

Underholdning  | 

Bider du hul og suger? Tager du den hele i en mundfuld? Nipper du den i dig bid for bid? Måden, du spiser fyldt chokolade på afslører, hvilken type du er

Hvordan sætter du tænderne i chokoladedyret?

I 50 år har danskerne elsket Kæmpe Skildpadder, selv om det for de fleste af os er lidt af en udfordring at nyde det cremede chokoladedyr med ynde.

Kombinationen af den hårde, tykke chokoladeskal og den uforudsigelige, flydende karamel kan nemlig volde problemer, når man sætter tænderne i chokoladedyret.

Derfor har næsten alle hver deres personlige stil og måde at nyde den labre sag på, afhængig af hvem man er. I anledning af Kæmpe Skildpaddens 50 år har vi samlet en lille guide, der hjælper dig til at forstå, hvilken type du er, når du spiser fyldt chokolade.

Læs også: Blå vin indtager Danmark – men hvorfor er den blå?

toms, chokolade, fyldt chokolade, skildpadder, kæmpeskildpadder, karamel, test, type
Toms klassiker, de fyldte Kæmpe Skildpadder, fylder 50 år. (Foto: Toms)

Den forsigtige

Den forsigtige type tager ingen chancer og bider stille og roligt hul i den ene ende og suger hele den flydende, bløde karamel ud af dyret og nyder chokoladen til sidst – helt easy uden at blive greasy.

Den avancerede

Den avancerede type lirker med stor teknisk snilde chokoladebunden af Kæmpe Skildpadden med tænderne, mens tunge og læber bruges til at holde det hele på plads, så man til sidst ender med en skål af karamel, der passer perfekt til en dejlig mundfuld. Bunden nydes typisk først.

Den tålmodige

Den tålmodige type går helt minutiøst til værks og tager sofistikerede mini-bidder og holder den bløde, flydende karamel tilbage med læber og tunge, så den ikke flyder ud af chokoladedyret og lander på hagen.

Den modige

Den modige type bider først fødderne af Kæmpe Skildpadden, så den ikke kan stikke af. Dernæst nappes hovedet af og til sidst halen, så karamellen begynder at fosse ud flere steder fra på én gang – og så er det ellers bare med at få det hele indenbords, inden det ender uheldige steder.

Den ligeglade

Den ligeglade type frygter hverken karamel på hagen, fedtede fingre eller chokolade på blusen og bider sig lystigt og helt uden frygt igennem skildpadden – bid for bid.

Den effektive

Den effektive type magter ikke så meget pjat med at fedte rundt med flydende karamel, når tænderne er trængt igennem den hårde skal af chokolade og nakker bare Kæmpe Skildpadden i ét herligt hug – og guffer bare løs.

 

Hvilken type er du?

· Mere fra samme kategori ·