Læs også:

Close
Video: Regnbuehår for en dag. Vi tester Loréal Colorista 1-day-spray

Video: Regnbuehår for en dag. Vi tester L’oréal Colorista 1-day-spray

Skønhed  | 
Det synes redaktionen: 1

Har du overvejet en vild hårfarve? L’oréals 1-day-spray fra linjen Colorista lover blåt, pink eller regnbuehår for en dag. Vi har testet produktet i en video og giver vores dom

Måske tør du ikke tage springet og sætte dig i frisørstolen og binde dig til en permanent, vild hårfarve. I stedet kan du prøve L’oréals Colorista 1-day-color, som går ud efter en hårvask. Se med, når vi tester produktet her.

Anmeldelse af L’Oréal Colorista 1-day-spray:

Førstehåndsindtryk

Produkterne fra L’Oréals Colorista-linje har et fint minimalistisk design, som passer perfekt på enhver skønhedshylde. Hårfarven er tydeligt præsenteret på emballagen, og bagpå kan du se, hvordan farven vil trække op i både lyst og mørkt hår. Det ser lovende ud …

Oplevelsen

Sprayen er nem at bruge – hvis du altså har en hjælper. Det kan godt blive lidt af en udfordring at skulle farve håret jævnt selv. Med et håndklæde omkring skuldrene er sprayen også forholdsvis renlig, og farven er ikke alle vegne, som man ellers kunne frygte.

Går du efter at farve hele håret, er én spray slet ikke nok. Vi testede produktet i en skulderlang, tynd page, og første dåse var allerede tom kort efter, at bund og inderste lag hår var minimalt dækket. Vi vurderer, at der skal omkring 10 dåser til at dække en hel pagefrisure. Det kan altså godt blive dyrt! I hvert fald vil det så blive næsten 700 kroner for sprayfarve.

Virker det?

Både og … Der skal virkelig mange dåser til, hvis du skal opnå et gennemført resultat. Med vores to dåser opnåede vi på ingen måde samme farveresultat, som reklameret på bagsiden af dåsen. Så det afhænger altså lidt af, hvor meget af håret, du vil farve, og hvor mange penge, du har lyst til at bruge for en enkelt dags hårfarve – måske kan det bedre betale sig at gå til frisøren?

Med det ujævne farveresultat, var det til gengæld et stort plus, at farven rent faktisk gik ud efter én vask.

 

Video: Regnbuehår for en dag. Vi tester Loreals Colorista 1-day-spray
L’oréals Colorista 1-day-spray findes i fem farver. Du kan også finde semi-permanente og permanente farver i Colorista-kollektionen. (Foto: MDS)

Største plus: Emballagen.

Største minus: Den minimale mængde hårfarve per spray.

 

Produktnavn: L’oréal Colorista 1-day-spray, fås i fem farver.

Pris: 69,95 kr. per dåse.

Kan købes her: Matas.dk

 

Læs også:

Video: Pift dit røde hår op med lilla hårfarve! Vi tester Colour Refresh

Interview: Stjernefrisører giver alle kvinder mulighed for stjernehår

· Mere fra samme kategori ·