Læs også:

Close

Opskrift: Verdens bedste pandekager – og så er de glutenfri!

Emilia's Kitchen fokuserer på glutenfri mad, som hverken er kedeligt eller svært at lave.

Læs mere på bloggen Emilias glutenfri køkken

Disse pandekager er ikke til den sunde side, men de er både glutenfri og sindssygt lækre!

Det er altid svært at lave glutenfrit mad, hvis man bevæger sig ud i noget, hvor der skal bruges mel. Mine pandekager er noget af det mest vellykkede glutenfri “bagværk”, jeg har lavet, så dem skal I da ikke snydes for!

De er bestemt ikke til den fedtforskrækkede type, de er nok mest sunde for sjælen. Jeg får helt lyst til at lave dem igen af at skrive det her!

Der bliver 14 styk ud af denne opskrift.

Er der noget bedre end pandekager med is?
Ingredienser:
125 gram rød Finax, 2 æg, 4 dl mælk, 100 gram smør, 0,5 tsk salt og 1 tsk kardemomme (kan undlades)

Fremgangsmåde:

  1. Lad smørret smelte på den pande, du har tænkt dig at bage pandekagerne på.
  2. Bland mel og æg sammen til en ensartet masse.
  3. Tilsæt smør, salt og kardemomme, og rør sammen igen, til du får en ensartet masse.
  4. Tilsæt til sidst mælken under omrøring.

 

– Velbekomme

Glutenfri pandekager
Husk, at topping og fyld er en stor del af pandekageoplevelsen! (Foto: Privat)

 

Flere glutenfri opskrifter

· Mere fra samme kategori ·