Læs også:

Close
Vaffel vafler vaffeldag opskrifter

Vaffeldag: Tre opskrifter på vafler, du bare MÅ prøve

Mad  | 

Juhuu! I dag er det international vaffeldag, og det skal fejres! Skal dine vafler være med eller uden gluten? Til aftensmad eller dessert? Vi har opskrifterne til din vaffeldag

Vi elsker vafler, og selvfølgelig fortjener den fantastiske spise sin helt egen dag. I anledningen af vaffeldag giver vi dig tre lækre opskrifter, som du kan give dig i kast med. Uanset om du er til den sunde, den supersøde eller den glutenfri slags, finder du opskriften her.

Glædelig vaffeldag, alle sammen – og velbekomme!

Vaffel vafler vaffeldag opskrifter
En glutenfri, en julet og en kølende – der er masser af vafler at vælge imellem! (Foto: Emilia’s Kitchen, Eat Clean with Amalie og All Over)

Hjemmelavede isvafler

Mmm … Findes der noget bedre end en isvaffel? Det tror vi ikke. Tag forskud på en af sommerens største glæder med hjemmelavede isvafler. Disse er supernemme og kan laves helt uden fancy udstyr og vaffeljern.

Se opskriften her

Ingen isvafler uden is. Prøv også at give dig i kast med en hjemmelavet af slagsen – må vi anbefale denne lækre ingefæris?

Vaffeldag: Tre opskrifter på vafler, du bare MÅ prøve
Mums! De her isvafler er både pæne og smagsfulde. (Foto: All Over)

Glutenfri vafler

Du behøver ikke give afkald på livets sødeste sager og vaffeldag, bare fordi du har glutenallergi. Vi har opskrifter på glutenfri vafler til næsten hele dagen – det er jo vaffeldag.

Vi foreslår en omgang kokos/havrevafler til morgenmad, madvafler med grøntsager til frokost eller aftensmad og vafler med frisk frugt og chokoladesauce til dessert – alt sammen helt uden gluten.

Se de tre glutenfri opskrifter her

Vaffeldag: Tre opskrifter på vafler, du bare MÅ prøve
Du kan lave glutenfri vafler til enhver anledning. Hvad med denne til dessert? (Foto: Emilia’s Kitchen)

Sunde vafler med gryn og krydderier

Opskriften er egentlig tiltænkt som et sundt alternativ i den, ellers meget søde, juletid, men de kan også sagtens nydes resten af året. Trods deres sprøde ydre og søde smag af kanel, er disse lækre vafler faktisk næsten “guilt free”. Så spis bare løs!

Se opskriften her

Vaffeldag: Tre opskrifter på vafler, du bare MÅ prøve
Disse er både lækre og sunde – så bliver det ikke bedre! (Foto: Eat Clean with Amalie)

Husk, at du altid kan finde lækre ideer til morgen-, middag- og aftensmad hos MY DAILY SPACE. Hold øje i mad-kategorien på sitet, og følg med på maduniverset MY DAILY TASTE på Instagram her eller Facebook her.

· Mere fra samme kategori ·