Læs også:

Close
Stephania Potalivo

Stephania Potalivos look – sådan lægger du en smuk og naturlig makeup

Skønhed  | 

Skuespiller Stephania Potalivo er både smuk og naturlig på en gang. Men hvordan får vi et look, der ligner hendes? Her er et god bud på, hvordan du selv kan lægge samme makeup

Det er ofte blandt de kendte, at man bliver inspireret til at prøve nyt. Det er ikke, fordi der er så meget nyt og revolutionerende ved Stephania Potalivos look, men det er bare pænt, kvindeligt og klassisk. Jeg har fundet produkter, som vil gøre, at du nemt kan lave det samme.

Stephania Potalivo
Stephania Potalivos look, som både er klassisk og enkelt. (Foto: Polfoto)

Corrector til lidt af det hele

Læg ud med huden. Nogen har nærmest ikke brug for noget, mens andre skal bruge lidt corrector for at opnå en smuk hus som Stephania Potalivo.

Den er ny, og den er smart. Tre nemme trin skal der til for en perfekt base. Master Camo Color correcting concealer kit er det mundrette navn på denne palette fra Maybelline.

Trin 1: Korrigér. Hjælper med at neutralisere ujævnheder i hudtonen.

Tip: Grøn neutraliserer rødme. Smart.

Trin 2: Skjul. Skjuler mørke rande under øjnene samt uregelmæssigheder.

Tip: Bland nuancerne for at matche din hudtone.

Trin 3: Highlight. Oplyser og fremhæver de højeste punkter i ansigtet.

Maybelline corrector

Maybelline corrector, 99,95 kr., matas.dk

Fin hud med mineralsk foundation

Denne løse foundation fra Tromborg får din hud til at se helt naturlig og usminket ud. Stephania Potalivo har en varm og mørkere hudtone, men vælg den, der passer til dig. Du kan altid teste dem i for eksempel Matas-butikkerne. Påfør den med lette bevægelser med en stor børste. Gentag eventuelt, hvis du synes, det er nødvendigt.

Tromborg pudder

Tromborg løs mineralsk pudder, 360 kr., magasin.dk

Lidt farve på kinderne

En rouge kan fås i mange nuancer. Men til Stephania Potalivos look kræver det en ikke for voldsom nuance. Den må gerne have lidt pink i, fordi hun i forvejen har en gylden hudtone, ellers bliver det lidt for meget brun i brun.

En rouge på det højeste af kindbenene fremhæver og giver ekstra glød til looket. Denne er fra svenske Idun i farven hallon.

IDUN rouge

Idun rouge, 235 kr., matas.dk

Flydende eyeliner

Denne tykke, oversized eyeliner i kulsort fra The Body Shop er så nem at lægge, at du ikke engang behøver at øve dig. Begynd inde i øjenkrogen og arbejd ud. Stephania har både eyeliner over og under øjet. Læg den over øjet først og se, om du kan bære en streg under øjet også. Denne er helt klart en af mine absolutte eyeliner-favoritter.

body shop eyeliner

The Body Shop flyende eyeliner, 135 kroner, thebodyshop.dk

Flotte bryn

Der er stadig fokus på flotte bryn. Både velplejede men også formede bryn, da de kan gøre en verden til forskel i et look. I den hurtige udgave bruger jeg selv en lidt gammel, brun mascara, men selvfølgelig giver denne Brow Extender et mere flot og unikt resultat.

Det tager kun få sekunder at kreere de smukkeste bryn. Påfør brow extender ganske let med applikatoren i flasken. Den integrerede applikator giver en præcis fordeling, gradvis opbygning og et fejlfrit resultat. Den indeholder desuden et væld af små fibre, som giver fyldigere bryn og dækker mindre uregelmæssigheder.

Hvor du ønsker ekstra fylde eller ekstra intens farve påføres produktet blot flere gange. Læg produktet på både med og mod hårets groretning for det bedste resultat.

Divaderme Brow

Divaderme brow, 249 kr., matas.dk

Stephania Potalivo er født 26. september 1986 i Charlottenlund.
Hun studerede ved Det Danske Filmskuespiller akademi i 2009-2010.
Hun er tidligere barnestjerne og har været med i flere børnefilm.
Hun var med i Vild med Dans i sidste sæson sammen med Morten Kjeldgaard og nåede finalen.
I 2015 var hun nomineret til en Robert for bedste skuespiller for sin rolle i Sjit Happens.

Den røde trutmund

Den holder max og gør en kæmpe forskel i looket. Er du så heldig at have smukt formede læber, så er lidt rødt på netop prikken over i’et. Den knaldrøde læbestift i farven Envious i serien Pure Color Envy Sculpting Lipstick fra Estée Lauder giver dine læber den klassiske, dybrøde farve nøjagtig som Stephania Potalivos.

Hvis ikke du er vant til at bruge en så stærk farve, så gå med den et par gange, inden den for alvor skal bruges. På den måde vender du dig til den og også til at se dig selv med rød trutmund.

lauder læbestift

Rød læbestift fra Estée Lauder, 245 kr., Esteelauder.dk

Sæt nemt håret

Nogen vælger at gå til frisør for at for sat håret helt rigtigt inden en tur i byen eller til fest. Du behøver dog ikke bruge en masse penge og tid på det, hvis du ligesom Stephania har et lækkert hår i forvejen.

Med denne udglattende og varmebeskyttende creme, der også giver glans, både styrker og plejer du håret og øger elasticiteten. Du kan sætte og lave lige den frisure, du har lyst til på en nem måde. Den er også god til at kramme krøller op med.

Björn Axen

Björn Axén styling paste, 120 kr., magasin.dk

· Mere fra samme kategori ·