Læs også:

Close

Show it don’t tell it: Statement-mode med stærke budskaber

Mode  | 

Er du utilfreds? Hop i en statement-T-shirt, og send dit budskab klart ud til omverdenen

De sociale medier flyder over med statements af alle slags lige for øjeblikket. Senest var der 8. marts ekstra fokus på girlpower i anledning af kvindernes internationale kampdag, og i det hele taget fokuserer mange brancher – også moden – på feminisme lige nu.

Derfor er statement items en af de helt store trends lige nu, og du kan nemt vise din mening uden hverken at åbne munden eller tømme bankkontoen.

Make a statement

Hvordan kommer man bedst ud med et budskab? Man tager det på, og det er ikke kun din T-shirt, der skal have et statement. Sokker, kasketter og nøgleringe – alt kan bruges. Vælg et statement med noget slagkraft, og som har en (politisk) betydning.

Vi har fundet de stærkeste budskaber, i kvindekampens ånd, frem til dig herunder.

statement

Female is the future-T-shirt, 300 kr., Good Girls Club Copenhagen

statement

Empowerment-T-shirt, 50 kr., Zara

Femme forever-T-shirt, 130 kr., Topshop

Sorry. I’m not here for your approval-T-shirt, 130 kr., Twintip

Pussy grabs back-T-shirt, 500 kr., Munthe

Til Munthes AW17-show havde designer Naja Munthe denne T-shirt på med teksten Pussy grabs back. Det var en reference til Donald Trump, og til showets finale havde topmodellen Nadja Bender en maske på af USA’s nyvalgte præsident.

statement

GRLPWR-hættetrøje, 180 kr., H&M

Er Mads Nørgaards version til 700 kroner, lidt over dit budget til en hættetrøje, så har H&M også lavet en GRLPWR-hættetrøje, der er lidt mere budgetvenlig. Se Mads’ udgave længere nede i denne artikel.

statement

We matter-sweatshirt, 130 kr., H&M

statement

Make change-kasket, 80 kr., Monki

statement

Boss lady-nøglering, 40 kr., H&M

Feminisme er for alle, og det er helt sikkert (ekstra) populært denne sæson! Derfor er det vist bare at sige – YOU GO GIRLS!

De lidt dyrere budskaber …

statement

GRLPWR-hættetrøje, 700 kr., Mads Nørgaard (udsolgt i øjeblikket, men det er muligt at forudbestille)

Mads Nørgaard havde blandt andet designet en lyserød hættetrøje for at fejre kampdagen og samtidig støtte Kvinfo’s aftenarrangement i Vega. Hættetrøjen blev flittigt fremvist af bloggere, redaktører og andre kendisser på dagen, og den er allerede udsolgt på deres hjemmeside. GRLPWR er populært!

statement, dior
Så enkelt et budskab kan få nettet til at koge over. (Foto: All Over)

Feminist-statement-T-shirten over dem alle, og som er talk of the town, er fra Dior’s SS17-kollektion. Da kollektionen blev vist tilbage i efteråret, var den at finde overalt på internettet.

Ovenstående T-shirt var uden tvivl et af de mest omtalte items under modeugen, selv om den først bliver sat til salg til maj og kun i Diors butikker. Se den her.

statement

Læs også:

Stjæl stilen: 5 brands, 5 printede T-shirts

Der er (desværre) stadig meget at kæmpe for på kampdagen

· Mere fra samme kategori ·