Læs også:

Close

Millie Bobby Brown – Hollywoods nye stjerneskud og stilikon

Mode  | 

Millie Bobby Brown er det sprudlende nye stjerneskud på Hollywoodhimlen. Du kender hende som pigen Eleven med karseklip og overnaturlige kræfter i Netflix-serien Stranger Things, men Millie er meget mere end det

Hun er kun tretten år gammel, men har allerede slået sin stjernestatus fast, og verden er ellevild med hende og hendes udadvendte, lidt skøre personlighed. Hun fik sit gennembrud i den populære serie Stranger Things. Efter det er folk verden over blevet forelsket i både hendes karakter, Eleven, og i Millie selv.

Karakteren Elevens livret er Eggo waffles. Hendes outfit på billedet ovenover har allerede kultstatus og var et populært kostume til Halloween. (Foto: All Over)

Millie er typen, der bestiller sin frappuccino hos Starbucks ved at synge bestillingen med melodien fra Adele-sangen Hello. Derudover er hun bange for hajer og bungalows uden trapper. Millie Bobby Brown har personlighed, og hun er ikke bange for at vise den til verden.

Hun opdaterer både Instagram og Twitter med sjove videoklip, vigtige budskaber og selfies med diverse kendte personligheder. Hun har charme, selvtillid og lækkert hår, som man siger.

https://www.instagram.com/p/BPDl-hPg-aX/?taken-by=milliebobbybrown

Voksen barnestjerne

Millie er humoristisk, laver skøre ansigter og sjove videoer.  Meget lig så mange andre på hendes alder, men på trods af alt det virker hun også som en utrolig voksen og moden person sin unge alder taget i betragtning.

Hun deltog i fejringen af Unicefs 70 års jubilæum og deler aktivt deres kampagner og opfordrer folk til at støtte dem. Udover det deler hun også kampagner mod kræft og aids og er generelt en meget bevidst ung dame.

https://www.instagram.com/p/BMffrGmhZy5/?taken-by=milliebobbybrown

Stilikonet Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown
Det er ikke mange 13-årige, der har så fierce en stil som Millie Bobby Brown. (Foto: All Over)

Selv om Millie kun er 13 år, er hun allerede et stilikon. Hun har uden tvivl en del bedre styr på sin stil, end jeg havde, da jeg var tretten. Hendes stil er frisk og anderledes, og hun lader sig ikke diktere, men bestemmer selv.

Hun er flere gange dukket op på den røde løber iført kjole og sneakers, og så sidder hun også front row til modeshows og hilser på Vogues chefredaktør, Anna Wintour.

Millie på den røde løber til Golden Globe Awards. (Foto: All Over)

Millies outfits på den røde løber er altid on point, og hendes kjoler kan gøre enhver misundelig (undertegnede i høj grad inkluderet)!

Udover at kunne skrive skuespiller og hollywoodstjerne på sit CV, har Millie også allerede sin første magasinforside i hus. Ovenover ses hun på forsiden af det populære amerikanske magasin Interview, og vi er ikke i tvivl om, at hun snart pryder forsider som Vogue og ELLE.

Inspiration til Millies stil

Bomberjakke, 180 kr., H&M, sko, 550 kr., Converse, strømper, 40 kr., Monki, jeans, 450 kr., Zara, sweater, 299 kr. (sat ned fra 399 kr.), Mango, stofmærker, 60 kr., H&M

Få Elevens look fra Stranger Things

Serien Stranger Things foregår i 80’erne og bringer en nostalgisk retrostemning frem fra gemmerne.

Strømper, 80 kr., Ganni, t-shirt, 130 kr., Zara, kjole, 300 kr., H&M, jakke, 3oo kr., Zara, sko, 55o kr., Converse

Hold øje med Millie Bobby Brown. Du kommer helt klart til at se mere til hende fremover. Vi kan i hvert fald næsten ikke vente, til sæson to af Stranger Things kommer ud!

 

Kilder: YoutubeMan Repeller

 

Læs også:

Netflix-dokumentarer, der gør dig klogere

Netflix-dokumentarer

Athleisure: 15 items, der giver dig den sporty stil 

 

 

· Mere fra samme kategori ·