Læs også:

Close
Justin bieber er færdig med at tage billeder med sine fans

NEWS: Falsk Justin Bieber sigtet for 900 sexkrænkelser mod børn

Nyheder  | 

Falsk Justin Bieber sigtet for tæt på tusind sexkrænkelser · To mænd dræbt på klos hold i Stockholm · CIA rasende på Wikileaks · Kampdag: En dag uden kvinder

Vi har samlet dagens væsentligste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Falsk Justin Bieber sigtet for 900 sexkrænkelser mod børn

En 42-årig australsk mand er blevet sigtet for 900 sexkrænkelser, efter han brugte popstjernen Justin Biebers billeder og identitet til at komme tæt på helt unge børn. Det skriver Ritzau.

Manden havde oprettet falske profiler på Facebook og Skype og fik igennem dem en masse Bieber-fans til at sende ham nøgenbilleder, og krænkelserne er foregået helt tilbage til 2007.

Efter politiet gennemgik mandens computer blev han sigtet for yderligere 931 tilfælde af sexkrænkelser mod børn, og manden er også tidligere blevet sigtet.

Læs også: Nøgenbilleder: Piger er lige så slemme til at dele som drenge

Justin bieber er færdig med at tage billeder med sine fans
Falsk Justin Bieber sigtet for 900 sexkrænkelser. (Foto: Polfoto)

 

To mænd er dræbt af skud i hovedet i Stockholm

Svensk politi jagter to gerningsmænd, der har skudt og dræbt to unge mænd i 20-års alderen på klos hold i en bil i Stockholm. Det skriver Ritzau.

Skyderiet er sket i et beboelsesområde i Kista i den nordvestlige del af Stockholm, og der er sat helikopter og øget mandskab ind for at finde gerningsmændene.

politi, blå blink
To mænd er dræbt af skud i hovedet i Stockholm. (Foto: Polfoto)

 

CIA er rasende på Wikileaks efter lækage

WikiLeaks har frigivet knap 9000 dokumenter, der ser ud til at afsløre, at CIA har mere end 1000 værktøjer til at bryde ind i computere, mobiltelefoner, mobil-apps, Skype-forbindelser, smart-tv fra Samsung og andet elektronisk udstyr. Det skriver Ritzau.

Efterretningstjenesten vil ikke bekræfte dokumenternes ægthed, men er rasende på WikiLeaks.

– Den amerikanske offentlighed skal være dybt bekymret over enhver offentliggørelse fra WikiLeaks, der har til formål at skade efterretningstjenestens evne til at beskytte USA mod terrorister og andre modstandere. Sådanne oplysninger bringer ikke kun amerikansk personel og operationer i fare, men de udstyrer også vores modstandere med værktøjer og oplysninger til at skade os, siger CIA-talskvinde Heather Fritz Horniak.

Læs også: Dækker du kameraet på din computer til? Det bør du gøre

CIA er rasende på Wikileaks efter lækage. (Foto: Polfoto)

 

Kampdag: En dag uden kvinder

I flere storbyer i USA markerede kvinder deres internationale kampdag med protester og demonstrationer. En af dem var demonstrationen “A Day without Women”, der opfordrede kvinder over hele verden til at gå i rødt, ikke bruge penge og til at blive væk fra deres arbejde.

Dette skulle vise, hvilken betydning kvinder har for samfundet, ligesom en række demonstrationer viste, hvad immigranter betød for USA’s daglige virke. Det skriver The Huffington Post.

Demonstrationerne var især rettet mod præsident Trump og hans tidligere nedladende udtalelser om kvinder.

Også i Danmark blev kampdagen fejret og markeret med storstilet koncert i Vega og med demonstrationer for ligestilling.

I USA viste kvinderne, hvordan landet ville være uden dem. (Foto: Polfoto)

 

· Mere fra samme kategori ·