Læs også:

Close
aprilfund

Aprilfund – her er månedens vigtigste skønhedsnyheder

Skønhed  | 

April er lig med forår – sådan rigtigt forår. Derfor skal vi mere udenfor og har også mere fokus på udseendet. Jeg har samlet lidt skønhedsnyheder, som jeg synes, du skal kende

Børste, der giver mindre slid

Det kan være svært at finde en super god børste. Men den originale HH Simonsen Wet Brush har vundet en lang række priser verden over og dermed sat en tyk streg under sin status som verdens bedste børste til at udrede filtret og kruset hår.

Den er god både i vådt og tørt hår, og selv om man har langt hår og venter på, at”nu kommer det til at gøre ondt”, så leverer den en hurtig, nem og smertefri frisering. Nylon-piggene masserer også hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen.

Lige nu kan du få børsten i fire nye, limited farver. Jeg er dog mest vild med denne i støvet rosa.

HH-Simonsen børste

HH Simonsen børste, 149 kr., matas.dk

Muti – nyt mærke i Danmark

Muti er tysk og nyt i Danmark, og netop nu kommer deres solcreme-serie i butikkerne. Jeg er faktisk ret vild med produkterne. De er ikke billige, men virkelige gode og drøje. Og ja, designet er også rigtig pænt. Det er lidt sådan en Norden møder Japan over det.

Der er hyaluronsyre, bede-ekstrakt og fragmenteret kollagen i produkterne samt E-vitamin, C-vitamin og B3-vitamin. Du opnår også optimal solbeskyttelse mod både UVA og UVB-stråler samt infrarød bestråling.

MUTI solserie

Muti solserien, priser mellem 259-299 kr., fås i Storm og Matas

C. C. cream

pHformula har en C. C. cream, som jeg er ret vild med, for den giver naturlig farve og glød og har SPF 30 i. Meget hurtigt efter du har kommet den på, kan du se, at din hud ser mere strålende og ensartet ud. Der er både retinol og vitamin i, der beskytter og booster huden sammen med hyaluronsyre.

Den fåes til tre hudfarver.

pHformula foundation

pPformula C. C. cream, 319 kr., kan købes hos Beauty Akademiet og på professionelle hudplejeklinikker.

Nærmeste forhandler oplyses på 7021 1070

Too cool for school

Masken, som man ikke kan andet end elske både for sit udseende og sin effekt. Den er med græskar og 24 karat guld-ekstrakt. Ja ja, fint skal det være, men heldigvis er den prismæssigt et sted, hvor alle kan være med.

Selve pakken er faktisk ret stor. Jeg blev ret overrasket, da jeg så den i virkeligheden. Den er god til at genoplive trist og kedelig hud – præcis en skandinavisk hud efter en laaaaang vinter. Brug den til at gøre dig klar til de første forårsstråler.

Sephora maske

Toocoolforschool pumpkin-maske, 50 kr., kan købes i Sephora-butikkerne

Fine, matte læber

De var og er stadig at se alle steder – de matte læber. Og The Body Shop har en mat læbestift, der findes i 12 forskellige farver. Jeg er dog vild med denne, der hedder Nairobi Camillia. Den er let at lægge på som en gloss, meget cremet og med en blød finish. Og så holder den ret længe.

 

Lipgloss Body Shop

 The Body Shop gloss, 75 kr., bodyshop.dk

Fin ansigtshud

Caudalíe har netop her 1. april lanceret fire nye produkter til ansigtet. Dem har jeg prøvet. Der er en VineActiv 3-in-1 Moisturizer, en VineActiv Energizing and Smoothing Eye Cream, en VineActiv Glow Activating Anti-Wrinkle Serum samt en VineActiv Overnight Detox Oil.

Den sidste skal du blot bruge seks dråber af per nat for at opnå en effekt. De dufter alle let, rent og friskt af for eksempel rose og appelsin.

vineactiv Caudalie

Caudalíe VineActiv serien, priser fra 299-399 kr., hellethorup.dk

 

Hverdagslækkerier

Alle kender Sanex og har garanteret også haft en deodorant eller showergel derfra. Det har jeg også. Jeg kan godt lide, at der er 0 procent parfume, 0 procent farve og 0 procent parabener i. Det giver mening og er godt for mig og miljøet.

Deres nye Zero %-serie er også godt tænkt, for her har man minimeret antallet af ingredienser til et minimum. Det gør det meget mere gennemskueligt for os som forbrugere.

Jeg har netop prøvet deres deodorant, og den er jeg blevet ret glad for. Den er både mild og effektivt beskytter mod lugt i op til 24 timer.

 

Sanex deodorant

Sanex deodorant, 32,95 kr., matas.dk

Mit nye yndlingsprodukt

Som I måske har læst, er Percy & Reed netop lanceret i Danmark, og det er jeg mega glad for, for jeg har haft købt det flere gange, jeg har været i London, så nu er det lidt nemmere.

Dette produkt; Shine & Fragance Spray er jeg virkelig blevet afhængig af, for det er ikke bare en duft, som jeg med mit lange hår kan dufte hele dagen, men også en spray, der giver blankt og glansfuldt hår.

Noterne er grønne og minder lidt af en rose med dug på. Jeg er fan. Og se lige, hvor fin den også er at have stående.

Percy & Reed spray, 240 kr., matas.dk

Bløde hænder

Jeg elsker kropsplejeserien Almond Milk & Honey fra The Body Shop. Ikke alene dufter den godt, men den er også lækker i konsistensen. Og så er den rigtig god til dem, der har lidt følsom hud, hvilket mange har.

Der er masser af produkter i serien, men den lille mini håndcreme er fra nu af altid i min håndtaske, for den både beskytter og beroliger tørre hænder.

En lille bonus, som jeg også elsker, er, at denne serie er beriget med Community mandelolie fra Alicante-området i Spanien samt honning fra Sheka-regnskoven i Etiopien. Så du gør også noget godt for andre, når du gør noget godt for dig selv. Dejligt.

almond-milk-honey Body Shop

The Body Shop håndcreme, 40 kr., bodyshop.dk

Min absolut nye yndlingsduft

Okay, det er faktisk ikke helt rigtigt udtrykt, for jeg har fået hele ni af slagsen. For det er det antal, som der er i Aerins duftserie. Jeg har prøvet alle ni og var bagefter mere forvirret end nogensinde. For jeg kunne faktisk lide alle i The Aerin Fragance Collection.

Aerin er barnebarn af Estée Lauder, så hun er vokset op i skønhedsbranchen. Hun har dog sin helt egen stil og nu også linje. Duftene er ikke billige, men det er den slags dufte, hvor folk stopper op, og spørger dig, “hvad har du på?”.

Jeg er ret vild med varianten Mediterranean Honeysuckle, der er som en rejse til Middelhavet med kaprifolie, grape, bergamot og gardenia. Men varianten Amber Musk var også helt fantastisk.

Aerin

Aerin dufte (herMediterranean Honeysuckle), 820 kr., esteelauder.dk

Aerin Lauder
Aerin Lauder elsker blomster og er her i en drøm af en sommerkjole.

Duftlys

Jeg indrømmer det gerne: Jeg er totalt pjattet med duftlys og synes, det er mega forkælelse at købe sådan et. Det her er jeg blevet ret glad for. Det har den bonus, at det er lavet af soja, så det ikke afgiver de lede sodpartikler, som almindelige lys gør.

Og så kan man faktisk bruge den flydende masse som massageolie – den er lidt varm, hvilket føles rart på kroppen. Lækkert.

Prisen er også helt rimelig.

Jeg er især vild med lavendeludgaven, som jo nærmest virker som om, man befinder sig på en mørkelilla lavendelmark. Det virker beroligende og afslappende. Brændtid er cirka 40 timer.

duftlys med lavendel - plantes parfums

Plantes Parfums duftlys med lavendel, 129 kr., fair-nature.dk

Spis en madbar

De her nye madbarer fra ration er super lækre og sunde. Og så har jeg aldrig spist en bar, der virkelig er så mættende som disse fra det nye, danske mærke ration. De er også fyldt med korn og kerner og er sammensat efter de nordiske kostråd.

Der er makimalt 200 kalorier i. De er fyldte med både fibre og omega 3 fedtsyrer i. Spis dem med et glas vand.

Ration tasting01-Edit-transp

Smagepakke fra ration, 149 kr., rationworld.dk

Få lidt hurtig farve

Vi er på den tid af året, hvor man virkelig gerne vil smide strømperne, men omvendt ved, at benene er mere blege end de første hvide asparges. Så hvad gør man? Man bruger en self tan – altså uden at gå sådan “jeg vil være mørkebrun på et døgn”-amok.

Denne self tan lotion fra det økologiske mærke Green People kan jeg godt lide. Den dufter let af sandeltræ og rosengeranium og ikke af de der grimme lugte, som nogen tan-produkter kan stinke af.

Den har vundet flere udenlandske priser for bedste selvbruner, men vigtigst for mig er, at jeg kan lide den, og at den virker. Du vil kunne se en effekt allerede efter tre timer.

green people self tan

 

Green People self tan lotion, 180 kr., greenpeople.dk

Den fede creme

Er du en af dem, ligesom mig, der har brug for en ekstra fed creme? Så kan jeg kun anbefale Decubals repair cream til meget tør og skadet hud.

Den har et fedtindhold på 70 procent, så hader du de der megafede cremer, er den her ikke dig. Men til dig, der for eksempel hurtigt får tørre albuer, har lidt eksem eller skinneben, der ligner fiskeskel, så er den her et hit. Der er i øvrigt hverken farvestoffer, parfume, parabener eller konserveringsmidler i.

decubal-repair-cream

Decubal repair, 89 kr., med24.dk

Læs også:

Få Stephanias look

Stephania Potalivo

Pak den perfekte træningstaske

træningstaske

· Mere fra samme kategori ·