Læs også:

Close

5 festivaloutfits til under 900 kroner!

Mode  | 

Det er forår, og det betyder, at festivalsæsonen snart er over os. Har du ikke helt styr på dine festivaloutfits endnu, så kig med her, hvor du får vores bud på 5 forskellige look – og så endda til under 900 kroner!

Vi har valgt forskellige festivaltyper og sammensat fem hele festivaloutfits – alle til under 900 kroner!

Der er mange forskellige stilarter, der egner sig til festivallivet, og det sjove er netop at vælge noget, man måske ikke ellers lige ville vælge. Hop ud i det, og prøv noget nyt!

festivaloutfis
Kendissernes yndlingsfestival er uden tvivl festivalen Coachella, som finder sted i Californien til april. Hvis du holder øje på Instagram, er der masser af inspiration at hente til dine festivaloutfits. (Foto: All Over)

BOHEMIAN RHAPSODY

festivaloutfits

Armbånd, 60 kr., Forever 21, sandaler, 130 kr., H&M, kjole, 250 kr., Zara, bælte, 200 kr., Mango, hårbånd, 40 kr., H&M, striktrøje, 130 kr., H&M  i alt 810 kr.

Hvis du vil gå efter det bohemede look, er en mønstret maxikjole et musthave. Den skal være løs, flagrende og gerne med et fint blomsterprint. Tilsæt masser af accessories som armbånd, halskæder og hårbånd. Bliver det for køligt, smider du bare en fin strik over kjolen.

ROCK’N ROLL

festivaloutfits

Solbriller, 55 kr., Forever 21, shorts, 150 kr., Only, T-shirt, 80 kr., H&M, bikerjakke, 250 kr., H&M, støvler, 350 kr. (på udsalg), Mango i alt 885 kr.

Det rockede look er perfekt til festival. En læderjakke er altid en god ide og giver straks dit outfit et rocket look. Tilsæt et par slidte denimshorts og et par rå støvler, og du er godt på vej. Husk Aviator-solbrillerne! De er prikken over i’et.

YIHAA COWBOY

festivaloutfits

Taske, 130 kr., H&M, bælte, 40 kr., H&M, choker, 30 kr., Forever 21, skjortekjole, 250 kr., H&M, hat, 130 kr., Mango, støvler, 300 kr., H&M,   i alt 880 kr.

Du tænker måske, at et westerninspireret outfit ikke lige er noget for dig, men tro om! Der skal ikke meget til, og du behøver på ingen måde at gå all in. Et par lækre cowboystøvler eller et læderbælte er alt, hvad du behøver, men hvorfor ikke springe ud i det og kombinere støvlerne og bæltet med en denimskjorte og en taske i slangeskindsprint?

Yihaaa!

PÆNT & PRAKTISK

festivaloutfits

Solbriller, 70 kr., Forever 21, mobilcover, 50 kr., H&M, gummistøvler, 250 kr., Zalando, kjole, 130 kr., H&M, regnjakke, 400 kr., H&M i alt 900 kr.

At være praktisk klædt på behøver ikke at være kedeligt, men det kræver, at du prioriterer at finde en sej regnjakke og et par cool gummistøvler. Du vil helt sikkert ikke fortryde det, når det står ned i stænger til en koncert, og jeg kan love dig for, at andre vil misunde dig dit valg af pænt og praktisk overtøj.

Husk også et godt cover til din mobil – den er ekstra udsat på festival og har brug for beskyttelse.

FASHIONISTA

festivaloutfits

Øreringe, 30 kr., Forever 21, strømper, 60 kr., Becksöndergaard, bæltetaske, 130 kr., H&M, nederdel, 250 kr., H&M, sweatshirt, 180 kr., Monki, sneakers, 200 kr., H&M  i alt 850 kr.

Fashionista’en er hende, der virkelig har tænkt over sine outfits til festivalen. Hun vil gerne spottes af streetstylefotografer og sørger for altid at se cool ud! Det behøver ikke at være upraktisk, for der er ikke noget mere utjekket end at være forkert klædt på til lejligheden – så det skal du selvfølgelig undgå.

Vælg et par praktiske sneakers og en sporty sweatshirt, men tilsæt en feminin nederdel og et par iøjenfaldende øreringe. På den måde får du det bedste fra to verdener. Praktisk og cool!

Vi glæder os, til festivalsæsonen begynder!

Læs også:

Festivalguide: Stjæl stilen fra it-pigernes looks til Coachella

Festivalguide: Fede frisurer der holder – også i uvasket hår

· Mere fra samme kategori ·