Læs også:

Close

12 tegn på at du er ved at blive (for) gammel

Underholdning  | 

Okay, så måske er du ikke klar til medlemskab i Ældresagen endnu, men du er for gammel til at være vågen efter midnat og sådan rigtig nyde det

1. I gymnasietiden kunne du spise en pose chips, en pakke bacon og en liter is uden at tage et gram på. I dag tager du på af at kigge på en flødebolle.

2. Engang var det utænkeligt at gå i seng før midnat. Nu er det en vild aften, hvis du er oppe efter den sene tv-avis. Og Oscarnatten? Ha! Glem det.

Hvorfor er alle de gode kategorier til sidst? (Foto: All Over)

3. Dating er ikke længere morsomt, men er sur pligt. Internetdating er næsten endnu værre.

Screenshots fra Tinder. Foto: Privat
Screenshots fra Tinder. Og ja. “Se min smukke fisk” er en ting. Foto: Privat

4. Apropos teknologi, så går dens udvikling alt, alt for hurtigt. Hvad fanden er “Yoodle”?! (Ahem, det hedder så Jodel, Katrine! KH Red.) Og kan man betale med bitcoins i Brugsen?

5. Din krop er på mange planer ikke mere din samarbejdspartner, men din værste fjende. For ti år siden var det ingen sag at gå i baglæns bro. Nu kan du bøje et ribben ved at læne dig ud over din stols armlæn. Og hvorfor kommer der en ufrivillig “UHN!”-lyd, når du samler noget op fra gulvet?!

Tømmermænd på jobbet stadier
Hvorfor hader du mig, krop? Hvad har jeg gjort dig? Du behøver ikke svare, det var et retorisk spørgsmål. (Foto: Polfoto)

6. Og nu vi er ved kroppen. Hvad fuck sker der for ens tømmermænd, efter man passerer 25? Hvorfor skal vi lide i to-tre dage, bare fordi vi fik fem drinks til Birgits polterabend sidste uge? Tømmermænd er en månedlig reminder om, at du er gammel. GAM-MEL.

Husk denne her: Jeg blev da ikke tjekket af at fylde 30!

7. FOMO eksisterer ikke mere. Nu er du faktisk godt tilfreds med at være hjemme. Du kan jo ikke have onesie på i byen.

8. Faktisk bliver du ligefrem lettet, når folk aflyser, og du kan blive hjemme hele dagen. Der var alligevel et lån, der skulle omlægges og sokker, der skulle stoppes.

Pige ligger med fødderne oppe i sengen og har sin computer på skødet (Foto: All Over)
“Det er helt okay du aflyser. Så giver du bare næste gang”. Gnæk gnæk. (Foto: All Over)

9. Juicecleanse? Nej tak, men ja til en friendcleanse! Ungdommens eksperimenterende bekendtskaber er slut, og du rydder ud i Facebook-vennerne med fast hånd. Du gider sgu ikke se, hvad Liselotte fra 8. klasses baby havde på til sin dåb.

10. Du har kun hånlige fnys tilovers for smarte, unge mennesker med alt for lidt tøj på. Komfort er DET ENESTE, DER BETYDER NOGET.

daddy loves layers

A post shared by Adam Ellis (@adamtots) on

11. Du siger, hvad du vil.

– Om jeg vil hjælpe din søster med at flytte? Nej. Not now, not ever.

12. Det kan godt være, at det meste går langsommere nu, men du er Danmarks svar på Usain Bolt, når du ser, at du er inviteret til en gruppechat på Fjæsen. “Forlad chat”. Tjek.

Skriv til mig, når I har fundet en dato! Harheej! (Foto: All Over)

 

 

Læs også: Studie fastslår, hvornår du er for gammel til IKEA

 

· Mere fra samme kategori ·