Læs også:

Close

ALL IS LOVE! Cute og kærlige outfits til valentinsdag

Mode  | 

Valentinsdag er dagen, de fleste enten hader eller elsker. Men du behøver ikke tage stilling for at iføre dig et look i kærlighedens tegn

Den 14. februar er det valentinsdag, og det er dagen, hvor de fleste kærestepar gør lidt ekstra for hinanden. Andre binger Netflix eller onlineshopper deres kærestesorger væk (eller fejrer alle glæderne ved at være single!), men uanset, hvordan du har tænkt dig at tilbringe dagen, så får du her lidt inspiration til et look med temaet All is love!

valentinsdag

Sweatshirt, 1.400 kr. Love Moschino, Hjertetaske, 330 kr. Zara

 

Forårets modefarver

På modefronten er rød og lyserød to meget populære farver lige for tiden, og især kombinationen af de to er en af forårets helt store farvetendenser. Pink is the new black!

Vi spår, at denne farvesammensætning vil fortsætte langt ind i sommeren, så det er nu, du skal være firstmover og hoppe med på trenden.

valentinsdag

Læbestift, 230 kr., Elizabeth Arden, nøglering, 40 kr. H&M, mobilcover, 250 kr., By Malene Birger, T-shirt, 150 kr., Mango, bluse, 520 kr., Topshop, strømper, 40 kr., Monki, drikkedunk, 80 kr. H&M, makeuppung, 100 kr. Mango, bh, 150 kr. & Other Stories

Love letters

I USA er valentinskort en stor del af hele traditionen omkring valentinsdag. Ideen er, at man sender et valentinskort til en, man kan lide. Det er en sød tradition, og den kunne vi godt tage lidt til os herhjemme i Danmark.

Det behøver ikke at være en kæreste, du sender et kort til. Det kan være din veninde, som trænger til lidt ekstra kærlighed, din nevø, der bare er for cute eller en, du ikke har set i lang tid, og som du gerne vil vise, at du savner.

Jeg tror med sikkerhed, jeg kan sige, at de fleste ville blive glad for sådan et kort på en grå og kold vinterdag.

valentinsdag

Postkort, 70 kr., Riffle Paper Co., Valentinskort, 32 kr.,Riffle Paper Co.

 

Streetstyle

Er du stadig ikke helt hooked på at hoppe i et lyserødt outfit, så kan du jo altid starte i det små. Det siger jeg meget, men det er den bedste måde at afprøve, om en tendens eller farve er noget for dig. Invester for eksempel i en lyserød taske eller nøglering, og lad farven være et karakteristisk og frisk pust til dit outfit.

Hvem ved – måske bliver du kendt som “pigen med den lyserøde taske”?

streetstyle
Selvfølgelig ser hun godt ud, she’s carrying a Gucci bag! (Foto: All Over)

Vil du gerne have looket, men har du ikke råd til Gucci? Så se vores bud på to lidt mere budgetvenlige tasker nedenunder!

Clutch, 900 kr. Designers Remix, taske, 200 kr., Mango

Jeg skal i hvert fald helt sikkert have investeret i et par (og flere) lyserøde items til min forårsgarderobe!

Læs også:

Trendy shopping: Vi elsker lyserød!

Få looket: Vi støtter brysterne med lyserøde modeitems

 

 

· Mere fra samme kategori ·