Læs også:

Close

Reality Awards 2017: Dis, drama og dildoer

Underholdning  | 

MY DAILY SPACE blev forleden inviteret til årets skøreste og vildeste awardshow i Danmark: Reality Awards 2017. Læs her, hvordan vi oplevede en aften med reality i levende live

Min journalistkollega og jeg ankommer til Imperial omkring klokken 19 fredag aften. Vi har taget rød læbestift på, og kjolerne er ikke for lange til aftenens tema – nemlig reality. Foran biografens imponerende glasdøre står flere hundrede meter af kø, og allerede her er vi  ikke i tvivl om, at vi er ankommet til rette sted.

Foran mig står en gruppe Paradise Hotel-piger fra sidste års sæson, bagved mig står Camilla Framnes fra “De Unge Mødre” og ved min side er Jim Lyngvild dukket op sammen med kendisadvokaten Kim Krarup. Jeg smiler og glæder mig til aftenens løjer.

Vi kommer endelig ind i varmen og får hurtigt øje på et blitzshow, som ihærdigt prøver at følge med i strømmen af reality-personligheder, der ankommer til den røde løber. Reality- og pornostjernen Nicole Brøggler er trådt frem i kameravinklen iført intet andet end sort reb og en stor, sort påspændingsdildo, og til at føre sig frem har hun den farverige kendisfrisør Danni Sigen, som sidste år måtte forlade festen, da et vibrerende æg havde sat sig fast oppe i hans endetarm …

reality awards 2017, nicole brøggler, danni sigen
Nicole Brøggler og Danni Sigen lavede som altid et show på den røde løber. (Foto: Polfoto)

 

I dag har han ladet æg være æg derhjemme og i stedet medbragt en sort pisk. Pisken bruger han lystig på Nicole, inden han bukker sig ned og kysser den sorte dildo. Så havde kameraerne fået et show, og de to sexglade venner kunne nu fortsætte ind til festen.

LÆS OGSÅ: Skal du SKAMdanse i weekenden? Her er musikken fra serien!

Endnu et velkendt ansigt stiller op i reality-mængden. Et gyldent ansigt toppet af med en rød bandana. Der er kun én som Sidney Lee. Med sig har han sin kæreste Mary Ann, som i dagens anledning har iført sig en tætsiddende hvid blondekjole og dertilhørende læderhalsbånd med et lille hjerte i midten.

– Det er min dame. Er hun ikke lækker?, spørger Sidney en af journalisterne ved den røde løber.

asidney lee, reality awards 2017
Sidney Lee og kæresten Mary Ann. (Foto: Polfoto)

Vi er kommet ind i foyeren, hvor jeg står i midten af programmer fra både TV3 og Kanal4. Paradise-piger i tårnhøje stiletter klikker sig hen af gulvet, imens “På røven i Nakskov”-Ib har travlt med at danse efter damer. Jeg er i sandhed havnet i reality-land. Klokken ringer, og vi skal indfinde os på vores pladser.

Showet bliver indviet af den nybagte reality-mor Stine Kronborg, som synger showets kendismelodi “V.I.P. Reality”. Dog er der ikke helt styr på teksterne, og det hjælper ikke engang, at Stines medvært, Philip May fra “Paradise Hotel”, indtager scenen. Heldigvis kan en hel del reality-deltagere sangen, og der bliver skrålet med fra salen af.

Jeg tænker for mig selv, at sammenhold alligevel kommer i mange former, inden jeg tager en slurk af min iskolde Tempt Cider, som der fornemt blev delt ud inden showstart.

Mod det uendelige univers !!!!! #syngerligeensang #realityawards

A post shared by Tv-Personlighed (@_philipmay_) on

LÆS OGSÅ: Medie: Hovedpersonen i SKAM sæson 4 afsløret!

Showet kører derudaf, og selv om replikker bliver glemt, og prismodtagerne ikke dukker op, så er der masser af dans i biografsæderne. Da det er tid til at give prisen for Årets sociale mediebruger, bliver Fie Laursen kaldt til scenen i et hav af klapsalver. Dog bliver Fies smil hurtigt skiftet ud med tårer, inden den medievante darling udbryder:

– Jeg har længe ville dele det, men jeg er biseksuel. Og jeg dater for tiden en pige.

Fie, som i øvrigt har farvet sit hår blåt, svømmer ned fra scenen i en tårestrøm, inden hun få sekunder efter står klar til interviews om den store nyhed.

Og ja, det er Pyrus, der giver Fie prisen.

Fie’s forelskelse bliver hurtigt byttet ud med humørbomben Mor-Jette, som sammen med sin datter Jessica Priscilla synger deres sang “Mor-Jette sangen”, som omhandler blendet kage og rejser til USA. De to “Mig og min mor”-ikoner hopper rundt på scenen til tossede techno-rytmer, og det gør deres bryster også.

Fra to par bryster til et tredje: Prisen for “Årets bryster” bliver delt ud, og dette år er den heldige kvinde ingen mindre end Nikita Klæstrup. Men Nikita er her åbenbart ikke, og værterne er da heller ikke for dansker-blege til at give et dis med på vejen til politiker-pigen, da de fra scenen meddeler, at Nikita Klæstrup åbenbart føler sig for fin til at være med i aften.

LÆS OGSÅ: Storslåede karrierer, brede smil og true love: 8 Hollywood-par, vi elsker

Og det er ikke slut med hverken bryster eller nøgne damer. En næsten to meter høj kvinde træder ind på de skrå brædder med en fjerboa i håret og begynder langsomt at smide tøjet.

Jeg kan ikke høre, hvem denne dame er, da tre piger fra “Prinsesserne fra Blokken” går skrigende forbi mit sæde, da hun annonceres, så rejser mig opgivende fra mit sæde – inden jeg henter en ny cider når min kollega dog at fortælle mig, at det skam er ingen andre end burlesquedanseren Tinus, der har indtaget scenen med hoftevrik og glimmer.

Raelity Awards 2017, Tinus
Tinus på den røde løber. (Foto: Polfoto)

Tilbage på scenen indtræder pro-gamer Sidney Lee, som også har en nyhed til salen.

– Jeg var den første danske realitystjerne, og i år har jeg ti års jubilæum, råber han ind i mikrofonen, imens salen går amok i klap og skrig. Meget kan man sige om Sidney Lee, men et ikon, det er han. Især i aften.

Showet er ved at være slut, og tv-værten Bubber holder en lang tale om reality’s betydning for det danske landskab, inden sangsuccessen Bro får alle op fra sæderne, da han synger “Hvor er du bro?” i en regn af guldkonfetti. Det stopper heller ikke Nicole Brøggler fra endnu engang at vise fotograferne, at tøj skal hænge i skabet og ikke på kroppen.

LÆS OGSÅ: Marta er redaktør på RokokoPosten: Her går grænsen for satire

Tilbage i foyeren er musikken blevet skruet op, og kolde fadøl står klar til gæsterne. Reality-deltagere er dog mere til cider end øl, og imens der højlydt bliver brokket over alkoholudvalget, begynder festen at fordufte ud i det københavnske natteliv. Dog har Mor-Jette allerede en fest på dansegulvet i foyeren.

Jessica og Mor-Jette på den røde løber før deres optræden. (Foto: Polfoto)

Jeg kigger på min kollega, og vi ryster på hovedet. Dette er en skør og forunderlig verden.

 

Du kan se hele showet på Reality Awards’ YouTube-kanal:

Hvis du hellere bare vil se nogle highlights, har vi uploadet vores insta story her:

 

BONUS – HER er vinderne af årets reality-priser:

Årets scoring: Emma og Ruud “Landmand søger kærlighed”

Årets par: Michael og Vibeke “Landmand søger kærlighed”

Årets caster: “Prinsesser fra Blokken”

Årets vært: Lene Beier “Landmand søger kærlighed”

Årets sociale mediebruger: Fie Laursen

Årets bedste overkrop: Mathias Lynge “Robinson Ekspeditionen”

Årets øjeblik: Amalie i terapi med Mikkel “Amalies baby”

Årets bryster: Nikita Klæstrup “Til middag hos”

Årets bemærkning: Fie Laursen: – Fra nu af, vil jeg være ærlig.

Årets newcomer: Caroline “Paradise Hotel” og “Robinson Ekspeditionen”

Årets konkurrencedrevne program: “Robinson Ekspeditionen”

Årets karakterdrevne program: “Familien fra Bryggen”

Årets kvindelige deltager Camilla Framnes “De unge mødre”

Årets mandlige deltager: Ruud “Landmand søger kærlighed”

Juryens Særpris: “Familien fra Bryggen”

Årets mest grænseoverskridende realitydeltager: Valdemar og Anglo “Drengene på Kanten” og Emma, Siri, Isabel, Simone “Prinsesser fra Blokken”

 

Stine Kronborg. (Foto: Polfoto)
Prinsesserne fra blokken og deres veninder. (Foto: Polfoto)
Linse Kessler. (Foto: Polfoto)

· Mere fra samme kategori ·