Læs også:

Close
kähler mano

Sådan indretter du nemt og enkelt med fine pasteller i din bolig

Bolig  | 

Der er noget med de pasteller. De går aldrig helt af mode. Og de passer til de fleste ting, man har i forvejen i hjemmet

Snart er det forår, og så er der endnu større grund til at se mod de lette og lysere nuancer. Jeg har fundet lidt ting til boligen i de fineste pasteller.

Pastellyserødt pudebetræk

En nem og billig måde at få pasteller ind i din bolig uden at bruge en formue er ved at skifte pudebetræk. Vælger du 50×50 cm, så er det en gængs størrelse. Disse er i bomuldsvelour med skjult lynlås i bunden. 100 procent bomuld, som kan vaskes ved 40°.

Ellos pudebetræk

Pudebetræk i den lækreste rosa nuance fra Ellos, 79 kr., ellos.dk

Fyrfadsstage i pastelgrøn

Ja, man har mange stager allerede, men det er en nem måde at friske et hjem op med nye farver, og når priserne er så små, er det jo svært ikke at købe nogle stykker.

Lille fyrfadsstage i metal. Højden er cirka tre centimeter, diameter foroven er 4,5 centimeter. 100 procent metal. 

 fyrfadsstage

Fyrfadsstage fra H&M, 19,95 kr., hm.dk

Tekande med polkaprikker

Går du all in på pasteller, er denne tekande med polkaprikker i guld lige sagen. Jeg er helt pjattet med bambushanken. Prisen er også helt okay. Kanden tåler opvaskemaskine, men hvis du skal beholde prikkerne, skal den nok ikke vaskes hver dag.

bloomingville tekande

Bloomingville tekande, 289 kr., ellos.dk

Fine krus eller skåle

De små, fine Mano-krus fra Kähler er kommet i nye pastelfarver, der passer rigtig godt til forårets boligtendenser. De er lækre at drikke teen eller kaffen af. Gode til små snacks og dressinger eller med en enkelt blomst i.

Jeg kan faktisk slet ikke vælge, hvilken farve jeg bedst kan lide. Så måske man burde købe et par i hver nuance.

kähler mano

Mano krus, 149,95 kr., kahlerdesign.dk

Opbevaringsboks med lyserøde stjerner

Sammenfoldelig opbevaringsboks med hank i siderne. Størrelse 28 x 28 x 28 centimer. Jeg tror, jeg vil købe nogle stykker til alle de der småting, der altid får det til at se megarodet ud.

h&m opbevaringsboks

 

Opbevaringsboks fra H&M, 39,95 kr., hm.dk

Pastelgrønne håndklæder

Bløde frottéhåndklæder fra Ellos i fine pasteller. Her er den en grønblå, der passer til de fleste badeværelser. De er i 100 procent egyptisk bomuld med god absorberingssevne, som bliver bedre og bedre for hver vask.

En 2-pak findes i fire størrelser, men her er det 30×50 centimeter, der er mindste størrelse og god som gæstehåndklæde. De kan maskinvaskes ved 60 grader.

Ellos håndklæder, pasteller

Håndklæder 2-pak fra Ellos, 149 kr., ellos.dk

Bonbonniere

Jeg er ret vil med den nye, genopfundne trend med små bonbonnieres til ting og sager. Den her fra Hammershøi fra Kähler er på én og samme tid tidløs og moderne.

En grå bonbonniere er flot og anvendeligt – og kan nemt bruges til både hverdag og fest. De flotte karakteristiske riller binder Hammershøi-serien sammen på tværs af farve, materiale, form og funktion. Og så holder grå altid.

kähler-hammershøi-bonbonniere-antracitgrå

Bonboniere fra Kähler, 249 kr., sallling.dk

Bord til køkkenet

Det her bord egner sig perfekt som ekstra bord i køkkenet som enten anretterbord eller til de mange ting, man aldrig har plads til. Og se lige den frække farve!

Bordet er i metal, og bredden er 50 centimeter x 80 centimeter i højden.
ellos bord

Bord fra Ellos, 1.699 kr., ellos.dk

Mummikop

Indrømmet: Jeg er lidt barnlig og har noget med de Mummi-trolde. Den her kop er både nuttet og megapæn i farverne – og rigtig mange af Mummi-kopperne har nogle fine pastelfarver.

Det er Arabia, og designerne er Kaj Franck og Tove Slotte-Elevant.

Arabia kop

Mummitroldkop, 149,95 kr., illumsbolighus.dk

Sofa i fin, lyseblå nuance

Er du til lette pastelfarver og vil have det ind i din lejlighed, så er denne lille sofa, der i øvrigt passer godt ind i små lejligheder, perfekt. Du kan få en model, der netop passer dig både i form, design og størrelse.

Med sådan en type sofa kan du enten give den gas med de små ting i stuen eller tone den ned, alt efter hvad du kan lide. Især sort, hvid og træfarver passer fint til.

ikea sofa

 

Sofa, 2.599 kr., ikea.com/dk

Lampeskærm, der laver flotte mønstre på væggen

Denne lampeskærm er pæn, og du kan lave din helt egen personlige loft- eller bordlampe ved at kombinere lampeskærmen med et ledningssæt eller en fod efter dit valg. Dette kan du også få i Ikea. Den støvede, grønne nuance er superfin sammen med alt i gråt og træ.

Lyset der kommer ud, når pæren er tændt, er smukt med de fine mønstre i skærmen. Lidt som de marrokanske lamper.

ikea lampeskærm

Lampeskærm fra Ikea, 229 kr., ikea.com/dk

Læs også:

Historien om lala Berlin

Oprydning

houzz garderobe

· Mere fra samme kategori ·