Læs også:

Close

Hvorfor bruger danskere ikke gardiner? Se, hvad nabolande googler om os

Nyheder  | 

Spekulerer du nogle gange på, hvad folk fra andre lande tænker om danskere? Nu kan du få svaret

2016 var et begivenhedsrigt år både i udlandet og for os danskere.

Vi gjorde os blandt andet bemærket med madspild og vores butikker, der solgte varer, der var udløbet. Vi trak også overskrifter med vores smykkelov over for flygtninge og immigranter. Sveriges og Danmarks genoptrukne grænser vakte også udlandets opmærksomhed.

Der var også internationale historier om København, som blev kåret til verdens bedste by at bo i. Danmark var verdens bedste land at bo i, hvis du var kvinde, og endnu engang var danskerne verdens lykkeligste.

Med så mange overskrifter, der tiltrækker den internationale opmærksomhed på godt og ondt, besluttede Shopalike.dk sig for at finde ud af, hvad omverdenen mon tænker om lille Danmark.

Derfor har de lavet en lille undersøgelse, hvor de har tjekket de mest populære Google-søgninger om Danmark i vores europæiske nabolande.

Se mere: “Stop Spild Af Mad”-grundlægger: Madspild skal ikke blive en industri

Hvad tænker borgere i andre lande mon om Danmark? (Foto: All Over)

Hvorfor bruger de ikke gardiner i Danmark?

Flere år i træk er danskerne blevet kåret som verdens lykkeligste folk. I 2016 kom vores evne til at hygge for alvor også på verdenskortet med “hygge” som et nyt salgbart wellness fænomen.

Andre lande ville simpelthen vide, hvad hemmeligheden bag den danske lykke var, og om vi virkelig var så lykkelige, som undersøgelse efter undersøgelse viste.

Det er derfor heller ikke så overraskende, at mange af vores nabolande spørger ind til den gamle stereotyp om, hvorfor vi er så lykkelige.

Andre spørgsmål dukker dog også op i Google-søgningerne. Eksempelvis er beboerne i andre lande interesserede i at vide, om vi opkøber land, hvorfor vi er pæne, hvorfor vi køber gammel mad og hvorfor vi aldrig bliver syge.

Borgerne i et af landene vil endda gerne vide, hvorfor vi ikke bruger gardiner i Danmark.

Se selv mere på det interaktive kort over Europa.

Læs også: “Hygge” er Danmarks nye supersælgende produkt

Hvorfor brugere danskere ikke gardiner? Se hvad vores nabolande tænker om Danmark. Tryk på billedet, og find ud af det!

· Mere fra samme kategori ·