Læs også:

Close

Lav en lækker drink til kæresten – eller din BFF

Mad  | 

Vil du imponere kæresten og måske også selv have en lækker drink, som du er vild med, så er her en nem opskrift. Lav den for eksempel på valentinsdag, og få ekstra bonuspoint

Februar er kærlighedens måned, og med valentinsdag lige om hjørnet har vi fået opskriften på en superlækker cocktail udviklet af Hendrick’s, som du for eksempel kan forkæle din kæreste med. Den er sød, rød og fyldt med lækker gin – et perfekt, romantisk valentins-tvist. Så kom bare i gang …

Vidste du?
Det hele handler om enebær, og gin er da også en sammentrækning af det franske ord for enebær: Genièvre.
Oprindeligt stammer gin fra Holland – dog i en anden form end den rene spiritus, vi kender i dag. Den hollandske gin blev kaldt Genever og blev solgt på datidens apoteker som et godt og billigt middel mod forskellige plager. Det siges også, at hollandske soldater drak Genever for at tage toppen af nerverne, inden de skulle i kamp.
Al gin er lavet på enebær, men derudover kan destillerier vælge at bruge mange forskellige andre botaniske elementer i deres gin.
Huffington Post og Wikipedia

Ønsker du en lidt brusende oplevelse, så er drinken eller cocktailen Floradora en lækker overraskelse. Den serveres med Hendrick’s Gin, som nok mest er kendt for at smage fantastisk med en agurkeskive i. Men her er der tilføjet hindbærsirup og toppet med en frisk og pikant smag af limejuice, ginger beer (vores favoritbrus) samt en skive lime.

Mums!

Floradora gin drink

Floradora

Ingredienser

40 milliliter Hendrick’s gin
20 milliliter frisk limejuice
10 milliliter hindbærsirup
Top op med Ginger Beer

Sådan gør du

Fyld et higball glas med masser af isterninger, og bland alle ingredienser over dem. Måske du allerede har et af de høje krystalglas, der snart ses alle steder? Vend det hele rundt med en lang ske eller lignende, og server med et friskt hindbær og en skive lime på toppen.

Nemmere bliver det ikke!

Hendricks gin
Hendrick’s gin, som de fleste kender med en agurkeskive i. (Foto: Hendricks)

 

Vidste du?

Hendrick’s er den eneste gin, der er lavet med infusioner af agurk og rosenblade, som giver en herligt forfriskende gin med en sødmefyldt aroma.

Hendrick’s er også den eneste gin lavet i en kombination af en Carter-Head-kedel, hvor spritdampene svæver igennem en kurv med botaniske herligheder, og en Bennet-still, hvor ingredienserne får lov til at svømme i den opvarmede sprit. Det skaber en guddommelig blød gin med både karakter og balance af nuancerede smagsoplevelser.

Kilde: Hendrick’s

Læs også:

Valentins middag

Læbeforstørrelser

 

 

· Mere fra samme kategori ·