Læs også:

Close

MORNING NEWS: Ingen Grammy til Graham – Adele rydder bordet

Nyheder  | 

Lukas Graham fik ikke nogen Grammys – Adele fik favnen fuld · Ulla Tørnæs havde penge i skattely · Venstre står ved kritiseret formulering om, hvem der er danskere

Så er det igen tid til MORNING NEWS. Som altid, er morgenens overskrifter valgt ud til dig.

 

Ingen Grammy til Graham – Adele rydder bordet

Musikbranchens svar på Oscaruddelingen – The Grammy Awards – blev afholdt i nat.

Selvom danske Lukas Graham var nomineret til tre priser, måtte bandet gå tomhændede hjem. De fik dog en anden mulighed for at sætte Danmark på det internationale musikverdenskort, da de optrådte til prisshowet. Det fik dog ikke særlig god kritik af seerne, skriver TV2.

Ifølge DR havde flere sangere dog problemer under deres optræden, da der var knas med lyden til den store musikalske prisuddeling.

Ingen Grammy til Graham – Adele rydder bordet. (Foto: Polfoto)

Ifølge Ritzau var det til gengæld en god aften for engelske Adele, der dominerede musikfesten, og blandt andet vandt for årets bedste album, årets bedste udgivelse, årets sang og årets bedste popalbum.

Beyonce, der for nyligt lagde internettet ned med nyheden om, at hun venter tvillinger og blandt andet vandt for bedste musikvideo med sangen “Formation”.

Han blev sjældent anerkendt med Grammys for sin musik, da han var i live, men dette år blev den afdøde David Bowie hædret, og vandt alle fem kategorier, han var nomineret i med albummet Blackstar, der udkom lige før sangerens død.

Læs mere: Lukas Graham nomineret til tre Grammys

Beyonces flotte mave blev vist frem. (Foto: Polfoto)

Medie: Ulla Tørnæs tjente penge i skattely

Indtil i fredags havde udviklingsminister Ulla Tørnæs (V) ifølge DR-programmet “Efterforskerne” aktier i Bahamas-selskabet United International Enterprises til en værdi af 74.000 kroner.

Ministeren har nu besluttet sig for at sælge aktierne, efter DR har kontaktet hende om investeringen.

– Efter jeg er blevet bekendt med, at der kan sættes spørgsmålstegn ved virksomhedens skattemæssige strukturer har jeg valgt at sælge mine aktier i virksomheden. Derudover har jeg ikke yderligere kommentarer, skriver Ulla Tørnæs i et skriftligt svar til DR.

Medie: Ulla Tørnæs tjente penge i skattely. (Foto: Polfoto)

Venstre står ved udtalelse om danskhed

Torsdag vedtog regeringen og Dansk Folkeparti et forslag, der gør det uklart om indvandrere og efterkommere skal betragtes som danskere.

Det har ikke nogen lovmæssig konsekvens, men det sender et signal om “os og dem”, mener mange kritikere. Hen over weekenden har flere også reageret på formuleringen blandt andet på de sociale medier.

Men nu siger Venstres integrationsordfører Marcus Knuth, at partiet står ved ordlyden. Det skriver Ritzau.

– At nogen har misforstået ordlyden er, hvad det er. Men den er på ingen måder klodset, siger Marcus Knuth.

Det handler om at tage danske værdier til sig, ifølge ordføreren.

– Det er der desværre alt for mange i Danmark, der ikke gør. Vi har kæmpe problemer med islam, der sniger sig ind på en lang række områder, som vi er nødt til at tage et opgør med, siger Marcus Knuth.

 

 

Læs mere om sagen: Folketinget har besluttet, hvem der er danskere

 

 

 

· Mere fra samme kategori ·