Læs også:

Close

Undersøgelse: Er dette vinderen af Bedste Film til Oscars 2017?

Underholdning  | 

En dataindsamling viser, at filmen LA LA LAND ifølge statistikken har den største chance for at vinde i kategorien Bedste Film ved Oscars 2017

Endnu et år er gået, og det er igen tid til at hylde de bedste film i verden og måske især i Hollywood. Der skal deles en masse Oscar-statuetter ud til den 89. Academy Awards, og den største pris ved Oscars 2017 er Bedste Film. Men hvem vinder?

Det er med god grund ikke noget, vi her kan afsløre, men vi kan komme med et bud. CupoNation har nemlig sendt os et gæt baseret på en undersøgelse, hvor de har sammenlignet data fra alle tidligere Oscar-vindere i kategorien Bedste Film.

Læs også: Fra statist til hovedrolle: Mille Mikie Hansen går efter en Oscar

Oscars: Sådan så Sunrise Coigney og Mark Ruffalo ud, d det sidste år blev annonceret, at Spotlight vandt prisen som Bedste Film til Oscar-uddelingen. (Foto: All Over)
Sådan så Sunrise Coigney og Mark Ruffalo ud, da det sidste år blev annonceret, at Spotlight vandt prisen som Bedste Film til Oscar-uddelingen. (Foto: All Over)

Tallene er indsamlet fra IMDB og stammer fra alle årets bedste film siden 1929 – ifølge akademiet.

Her ses det blandt andet, at det oftest er film med mandlige hovedroller, der løber af med sejren, og at din film helst skal have et budget omkring de 329 millioner kroner, hvis du skal gøre dig forhåbninger om at komme på den eftertragtede liste over vinderne af Oscar-prisen for Bedste Film.

Læs også: Sådan bliver Oscar-statuetterne til (galleri)

Her i grafikken kan du se de fem primære forudsætninger for at havde de bedste chancer for at vinde i Oscar-uddelingens mest prestigefyldte kategori:

chancer fora t vinde bedste film, Oscar

Jep. Hvis akademiet vælger en vinder ud fra gennemsnittet af de fem ovenstående forudsætninger, så er det LA LA LAND med Ryan Gosling og Emma Stone i hovedrollerne, der står til at vinde Bedste Film ved Oscars 2017. I hvert fald, hvis man skal tro de tal, CupoNation har lavet undersøgelsen på.

Nu er det heldigvis sådan, at vinderen vælges med andre metoder (forhåbentlig), men LA LA LAND er ikke en helt dårlig kandidat.

Læs også: Gør dig selv en tjeneste og se Hidden Figures

LA LA LAND med Emma Stone og Ryan Gosling er nomineret til Bedste Film ved Oscars 2017. (Foto: All Over)
LA LA LAND med Emma Stone og Ryan Gosling er nomineret til Bedste Film ved Oscars 2017. (Foto: All Over)

Filmen er en musical a la Moulin Rouge med masser af sang og dans. Den handler om pianisten Sebastian (Ryan Gosling) og skuespillerinden Mia (Emma Stone).

De befinder sig naturligvis i L.A., deraf navnet LA LA LAND, hvor de forsøger at opnå deres drømme om henholdsvis at eje en jazzklub og at blive en succesfuld skuespillerinde.

De to mødes og bliver selvfølgelig forelskede. Andet vil jeg ikke røbe – dog skal du vide, at instruktøren også har instrueret den Oscar-vindende Whiplash, og at filmen er nomineret til 14 Oscars, ligesom Titanic var det.

LA LA LAND med Emma Stone og Ryan Gosling er nomineret til Bedste Film ved Oscars 2017. (Foto: All Over)
Emma Stone og Ryan Gosling var blandt andet også filmpar i Crazy, Stupid Love. (Foto: All Over)

 

LA LA LAND med Emma Stone og Ryan Gosling er nomineret til Bedste Film ved Oscars 2017. (Foto: All Over)
Der er masser af dans i LA LA LAND. (Foto: All Over)

LA LA LAND er altså et rigtig godt bud, så nu må vi se, om den løber af med sejren på søndag …

Du kan se traileren for årets måske vinder af Oscaren for Bedste Film, LA LA LAND, her:

· Mere fra samme kategori ·