Læs også:

Close
Vilde fra Skam spillet af Ulrikke Falch

SKAM-Vilde: Følg Ulrikke Falch på Instagram

Underholdning  | 

Den skønne skuespillerinde Ulrikke Falch spiller søde og forvirrede Vilde i tv-serien SKAM. Karakterens kiksede og relaterbare personlighed genspejles i Ulrikke Falch, der bruger sin Instagram både til at være selvironisk og give et meningsfuldt budskab

Ulrikke Falch er opvokset i Oslo og bor i dag i Trondhein. Her arbejder hun som Barista på en kaffebar. Hun er 2o år gammel og har en tvillingesøster, der hedder Emilie.

Fantastiske single-chick Ulrikke gør op med kvindeidealerne og de generelle social media-illusioner på sin Instagram. Hun formår at gøre det på en humoristisk måde samtidig med at have et budskab i billederne, hvor hun viser “The ugly truth“ af sig selv. Hun prøver ikke at forfine sandheden, men erkender at hun blot er et menneske, der trenger potet og absolut ikke tæller kalorier!

Vidste du, at tv-stationen NRK har givet strenge ordrer om, hvornår skuespillerne fra serien SKAM må deltage i interviews og udtale sig? Det gælder dog ikke deres private Instagrams! Her har de frie tøjler.

Blank på tv, skarp og selvironisk i virkeligheden

Ulrikke Falch spiller den små-naive og lettere blanke Vilde i SKAM, men det er hun ikke i virkeligheden.

– Der er en del, som er overbevist om, at jeg er dum. Så jeg må overbevise dem om, at det er jeg ikke. Men jeg tager det i stiv arm. De forventer ganske lidt af mig, og det er jo godt. Så kan jeg overraske dem, fortæller Ulrikke til det norske SE & HØR.

Læs også: Det er typisk dig, når du læser til eksamen …

Spiseforstyrrelse og selvindsigt

Vores elskede Ulrikke Falch har dog før stillet op til interview for SE & HØR. Her fortalte hun, at ligesom karakteren Vilde giver udtryk for potentiel spiseforstyrrelse, har Ulrikke mærket det på egen krop. Det var, da Ulrikke var 13-14 år gammel, at forældrene opdagede, der var noget galt, og at Ulrikke havde anoreksi.

Hun er i dag meget ærlig og åben omkring det og svarer også igen, når folk på Instagram komplimenterer billeder fra tiden, hvor hun var syg. Som hun skrev i billedet oven over: “Fat is not bad. Stupidity is bad.“

Me welcoming 2017

A post shared by Ulrikke Falch (@ulrikkefalch) on

Så gør som os, og gør jer selv den tjeneste at følge skønne Ulrikke Falch på Instagram. Du får et dejligt grin og mulighed for at give et anerkendende nik til hendes knivskarpe og relaterbare billeder og videoer!

 

Psst … Mellem os håber vi på, at Ulrikke/Vilde bliver næste sæsons hovedrolle i SKAM.

 

Læs også:

– Farvel til SKAM: De 30 bedste citater, ass
Kulturtilbud i januar: Billige fornøjelser til dig og din nytårsramte pung
– Kosegruppa: Vi skammer os. Sammen

· Mere fra samme kategori ·